Mannen kleuren

Ook bekend als:

Grijsdekking

Zoek op Treatwell naar Mannen kleuren bij jou in de buurt

Ga naar onze toplocaties
Jazeker, de zout-en-peper-kleur staat heel sexy bij veel mannelijke beroemdheden - maar in werkelijkheid kan niet iedereen een grijze look hebben. Vaak krijg je er een beetje een vale en saaie uitstraling van. Wil je graag een paar jaar jonger lijken en je haar van een nieuwe, frisse kleur voorzien? Dan zijn er genoeg kappers bij jou in de buurt die je hierbij kunnen helpen.

WAT KAN JE VERWACHTEN VAN EEN KLEURBEHANDELING VOOR MANNEN?

Zodra je het salon binnenstapt zal de kapper je hartelijk verwelkomen en mag je plaatsnemen in een comfortabele stoel. Dan zal er gevraagd worden aan welke nieuwe haarkleur je zat te denken. Vervolgens maken jullie samen een beslissing over welke kleur uiteindelijk het beste bij jou past. Hierbij wordt gekeken naar je huidige haarkleur en bijvoorbeeld je huidskleur. De kapper zal dan beginnen met het kleuren van je haar. De verf zal even moeten intrekken, dus dit is dan het perfecte moment om even te ontspannen en te genieten van een heerlijk kopje koffie. Zodra de verf is ingetrokken, komt de kapper je ophalen om de verf uit te spoelen. De behandeling wordt afgesloten met een knipbeurt of met het drogen en stylen van je haar, afhankelijk van welke behandeling je hebt geboekt.

Wil je graag een paar jaar jonger lijken en je haar van een nieuwe, frisse kleur voorzien? Dan zijn er genoeg kappers bij jou in de buurt die je hierbij kunnen helpen.

GOED OM TE WETEN

Doe je huiswerk, zoek in tijdschriften en op internet plaatjes van hoe je je haarkleur graag wilt hebben. Deze voorbeelden geven de kleurstylist een goed beeld van de kleur waarmee je graag naar huis wilt gaan. Vaak kun je kiezen uit een semi-permanente of permanente haarkleuring. Een semi-permanente haarkleuring wordt ook wel een spoeling of kleurspoeling genoemd en zal na ongeveer 12 wasbeurten langzaam weer vervagen. Een permanente kleur is blijvend en groeit na verloop van tijd vanzelf weer uit. Verschijn op de afspraak met ongewassen haar. De kleur zal zo beter worden opgenomen. Het wordt aangeraden om sowieso geen conditioner te gebruiken.

DE WETENSCHAPPELIJKE FEITEN OP EEN RIJTJE

Wat is nu eigenlijk de oorzaak van al die ongewenste grijze haren? Het ligt vooral, zoals bij veel dingen, aan je leeftijd. Als je ouder wordt, sterven de pigmentcellen in je haar langzaam uit. Als je haar minder pigmentcellen heeft, betekent dit dat je haar minder melanine bevat en daardoor wordt je haar lichter van kleur - dus bijvoorbeeld grijs of wit. Ook spelen stress, genen en lifestyle mee in de verwachte komst van grijze haren.

Met een kleurbehandeling voor mannen kom je thuis met een nieuwe en frisse coupe!


Deel dit artikel