Keratinebehandeling

Zoek op Treatwell naar Keratinebehandeling bij jou in de buurt

Ga naar onze toplocaties
Heb je last van droog en pluizig haar? En ben je het helemaal zat om je haar dagelijks te föhnen of te stijlen? Dan is een keratinebehandeling precies wat je nodig hebt. Een keratinebehandeling is een semi-permanente treatment met vloeibare keratine die het haar glad en zacht maakt en bovendien diep voedt. En dat wel maandenlang!

De keratinebehandeling is afkomstig uit het land van carnaval en Caipirinha’s; Brazilië. De behandeling wordt daarom ook wel Brazilian blow-dry genoemd. Hier weten vrouwen en hun kappers al langer dat pluizig of kroezend haar not done is. Ze omarmen deze beautytrend daarom massaal en besparen zichzelf daarmee een hoop irritatie en bad hair days. De behandeling is zeer geliefd bij celebrities en dat is niet voor niets. De semi-permanente behandeling maakt je haar tot wel 5 maanden glad, zacht en pluisvrij. Bovendien bespaar je jezelf een hoop tijd en moeite omdat je niet meer elke dag met gladmakende shampoo, conditioner, stijltang of föhn aan de slag hoeft.

Een keratinebehandeling is een semi-permanente treatment met vloeibare keratine die het haar glad en zacht maakt en bovendien diep voedt. En dat wel maandenlang!

WAT KAN JE VERWACHTEN VAN EEN KERATINEBEHANDELING?

In het salon zal je kapper of haarstylist je haar eerst wassen en drogen. Vervolgens wordt de vloeibare keratine aangebracht die diep in het haar trekt. Na ongeveer een half uur (afhankelijk van hoe dik je haar is) zal je kapper je haar droogföhnen en wordt de keratine in het haar verzegeld. Het resultaat? Je haar is gladder, steiler en bovendien superzacht. De voedende bestanddelen worden voor lange tijd in het haar ingesloten omdat de keratine een beschermend laagje om het haar heen legt. Wil je echt supersteil haar? Dat kan. Het effect van de behandeling is groter wanneer je de behandeling vaker ondergaat of wanneer je sterkere keratine gebruikt. Na de behandeling heb je bijna geen omkijken meer naar je haar. Afhankelijk van het soort keratine kun je het beste een aantal uur wachten met wassen. Je kapper of haarstylist kan je precies vertellen hoe je je haar na de behandeling het beste verzorgt. Ook kan ze je speciale shampoo, conditioner of producten adviseren. Hierdoor heb je zo lang mogelijk plezier van je prachtige haar.

DE VOORDELEN VAN EEN KERATINEBEHANDELING

Naast dat het je haar glad, zacht, glanzend en pluisvrij maakt, helpt een keratinebehandeling je haar ook te groeien. Omdat je niet meer dagelijks met stylingproducten, föhn en stijltang in de weer hoeft, beschadig je je haar minder, waardoor het gezond blijft en minder snel uitvalt of afbreekt. De behandeling is geschikt voor ieder haartype en iedere haarstructuur. Of je haar nu gezond of beschadigd, gekruld of juist stijl is, een keratinebehandeling doet wonderen voor iedere haarsoort. Bovendien hoef je nooit meer bang te zijn voor regen en vocht omdat je haar zelfs na een regenbui prachtig in model blijft.


Deel dit artikel