Baard trimmen en scheren

Ook bekend als:

Baard contouren, Baardverzorging, Scheren

Zoek op Treatwell naar Baard trimmen en scheren bij jou in de buurt

Ga naar onze toplocaties
Mannen, een mooie baard heb je niet zomaar, die creëer je bij de barbier. Net zoals het haar op je hoofd, kun je ook je baard niet aan zijn lot overlaten. Ontdek het effect van een transformerende trim en je zult zien hoe goed je baard er eigenlijk uit kan zien.

Je hebt het helemaal mis als je denkt dat baarden geen onderhoud nodig hebben. Natuurlijk is het makkelijker om de natuur haar gang te laten gaan dan het elke dag te scheren, toch? Uiteindelijk komt die mooie, volle baard vanzelf wel. Jammer genoeg werkt dit niet zo.

IS HET IETS VOOR MIJ?

Baarden hebben net zoveel onderhoud nodig als de rest van je haar - ja ook je baard moet worden gewassen en gereinigd. Omdat je baard zo dicht bij je mond ligt, is het heel belangrijk om je ‘pride and joy’ goed schoon te houden.

Dan is er ook nog het ‘shapen’. Heb je krullend haar of juist supersteil haar? Of misschien groeit het wel alle kanten op? Een ding is zeker - iedere man moet zijn baard laten shapen. Een professionele barbier kan je precies vertellen welke vorm het beste bij je gelaat past om je gelaatstrekken het beste tot hun recht laten komen. Heb je je keus gemaakt? Dan trimt hij het vervolgens binnen no time in de gewenste shape.

Altijd al een sterke kaaklijn willen hebben? Dat kan! Laat je baard zo shapen dat je kaaklijn goed zichtbaar wordt.

WAT KAN JE VERWACHTEN BIJ DE BARBIER?

Altijd al een sterke kaaklijn willen hebben? Dat kan! Laat je baard zo shapen dat je kaaklijn goed zichtbaar wordt. Hetzelfde geldt voor hogere jukbeenderen en de grootte en vorm van je neus. De barbier zal eerst goed naar je baard kijken en de kwaliteit en dikte van je haren onderzoeken. Vervolgens zal hij precies de gewenste en meest flatterende vorm creëren.

Vertrouw ons - een bezoek aan de barbier is geen luxe, het is een noodzaak. Een maandelijkse trim wordt dan ook zeer aangeraden. De barbier zal je allerlei tips meegeven zodat je je baard ook thuis in toom kan houden en je de juiste vorm zo lang mogelijk behoudt.

Baarden zijn helemaal terug van weggeweest - wees er dus zeker van dat die van jou op z’n allermooist is!


Deel dit artikel