Black hair

Ook bekend als:

Afro, Relaxen

Zoek op Treatwell naar Black hair bij jou in de buurt

Ga naar onze toplocaties
Of je nu gaat voor een totaal nieuwe look of juist wat hulp kunt gebruiken om je natuurlijke haar in toom te houden, Treatwell heeft voor elke soort black hair een passende behandeling. Van een stoere afro tot een weave of relaxbehandeling, de vele gespecialiseerde kappers weten precies hoe ze jouw black hair om kunnen toveren tot een fantastische look.

WELKE BEHANDELINGEN ZIJN ER VOOR JOUW BLACK HAIR?

Jij bepaalt zelf welke stijl en behandeling je kiest. De haarsalon doet de rest voor je. Heb je tips nodig over welke haarstijl het beste bij jouw haar past? Vraag dan zeker een gespecialiseerde kapper om advies. Enkele populaire behandelingen en haarstijlen voor black hair zijn:

Weave:

Deze behandeling is zeer populair onder celebs en je kan er eindeloos mee variëren. Creëer makkelijk lengte of volume op een natuurlijke manier. Niemand zal merken dat je de natuur een handje geholpen hebt! De matten worden ingenaaid of ingevlochten, afhankelijk van je eigen voorkeur. Ook kan je vaak kiezen uit verschillende structuren of materialen. Bij deze behandeling hoef je niet bang te zijn voor beschadiging van je eigen haar. Sterker nog, dankzij je weave kan je natuurlijke haar rustig verder groeien en herstellen. Wat wil je nog meer?

Relaxen:

Heb je kroeshaar of is je haar erg droog en pluizig? Dan is een relaxbehandeling de perfecte behandeling. Je haar wordt gladder, steiler en bovendien heerlijk zacht en glanzend. Er zijn verschillende soorten relaxers en texturisers, waaronder relaxers zonder ammoniak. Na een uitgebreide analyse weet het salon precies welk product het meest geschikt is voor jouw haar. Na het aanbrengen wordt je haar verzorgd met een vochtinbrengende conditioner zodat beschadiging tot een minimum beperkt blijft.

Dreadlocks:

Dreadlocks zien er niet alleen stoer en stijlvol uit, deze haarstijl is ook nog eens erg onderhoudsvriendelijk. Je laat ze door een ervaren kapper indraaien en hebt er vervolgens bijna geen omkijken meer naar. Ideaal voor als je weinig tijd aan je haar wilt besteden maar er toch elke dag stylish uit wilt zien. En zijn je dreads na een tijdje uitgegroeid? Dan boek je makkelijk een behandeling om je uitgroei weer bij te werken.

Invlechten:

Vlechten is een makkelijke en mooie manier om je black hair in bedwang te houden. Je kan bovendien kiezen uit verschillende technieken, waardoor er altijd wel een techniek is die met jouw persoonlijke stijl matcht. Ga voor stoere cornrows of box braids, of laat je haar twisten. Houd er wel rekening mee dat deze behandelingen om een hoop geduld vragen, want vaak zit je uren in de kappersstoel. Het resultaat is gelukkig meer dan de moeite waard.

BLACK HAIR-BEHANDELINGEN VOOR MANNEN

Ook mannen met black hair kunnen hun hart ophalen. Black hair-kappers gebruiken speciale kniptechnieken en zijn perfect op de hoogte van de laatste mannentrends. Vraag dus gerust om een hippe (afro)fade of buzzcut; deze kappers weten namelijk precies waar ze mee bezig zijn.

Van een stoere afro tot een weave of relaxbehandeling, de vele gespecialiseerde kappers weten precies hoe ze jouw black hair om kunnen toveren tot een fantastische look.

TIPS EN TRICKS OM JOUW BLACK HAIR IN TOPCONDITIE TE KRIJGEN EN TE HOUDEN.

Houd je haar gezond door shampoos en haarproducten met sulfaten zo veel mogelijk te vermijden. Deze verwijderen namelijk de natuurlijke oliën waardoor je haar enorm uitdroogt. Dit laatste geldt ook voor het föhnen van je haar. Hoe lastig het ook is, laat je föhn dus met rust! Droog je haar liever met een handdoek of droog het aan de lucht. En last but not least, boek regelmatig goede, verzorgende treatments speciaal voor black hair. Jouw haar heeft nu eenmaal speciale behoeften, dus gun jezelf dit!


Deel dit artikel