Bruidskapsels

Zoek op Treatwell naar Bruidskapsels bij jou in de buurt

Ga naar onze toplocaties
Daar komt de bruid, daar komt de bruid… en ze ziet er fantastisch uit. Laat je haar speciaal opsteken, krullen of modelföhnen voor je bruiloft. Op de mooiste dag van je leven wil je natuurlijk een bruidskapsel dat de hele dag perfect in model blijft zitten. Het laatste waar je je zorgen over wilt maken is een slecht zittend kapsel, maar gelukkig laten de haarstylisten niets aan het toeval over…

WAT KAN JE VERWACHTEN VAN EEN BRUIDSKAPSEL?

Op de grote dag moet alles tot in de puntjes geregeld zijn en een goede voorbereiding speelt daar een belangrijke factor in. Het nemen van een bruidskapsel begint met een proefkapsel. Het is een mooie eerste stap in het bepalen van hoe jij er op je bruiloft wilt uitzien. Zie het als een repetitie voor het echte, grote werk (trouwen!). Bij deze proefsessie kun je je wensen kenbaar maken, maar wordt er ook samen met de haarstylist bekeken wat voor kleuren, sieraden, bloemen, diverse haaraccessoires en trouwjurk je gaat dragen. Verder wordt er gekeken naar je haarlengte, want het feestkapsel wordt hier namelijk ook altijd op aangepast. Ga je voor half opgestoken, helemaal opgestoken, een klassieke knot, vlecht of wil je er nonchalante en romantische krullen bij? Geef je het jawoord op het strand? Dan is het van belang dat je wedding hair beschermd is tegen de invloeden van buitenaf, zoals wind of regen, zodat je haar niet een eigen leven gaat leiden wanneer de sluier wordt gelift.

Misschien heb je al een goed idee van wat voor kapsel je wilt of misschien juist helemaal niet. Hoe dan ook, de stylist zorgt er samen met jou voor dat het totaalplaatje klopt.

Wanneer je op de grote dag van de bruiloft langskomt voor het bruidskapsel, weet je meteen wat je te wachten staat en creëert de stylist dezelfde look, zodat je er op je best uitziet wanneer je door het gangpad loopt. Misschien heb je al een goed idee van wat voor kapsel je wilt of misschien juist helemaal niet. Hoe dan ook, de stylist zorgt er samen met jou voor dat het totaalplaatje klopt.

GOED OM TE WETEN

  * Er zit veel tijd in het bepalen en uitproberen van bruidskapsels; een proefbehandeling inclusief intake duurt vaak langer dan het bruidskapsel op de dag van de bruiloft zelf.   * Neem bij de proefsessie knipsels en plaatjes van kapsels en je jurk mee ter inspiratie.   * Neem wat kiekjes van je coupe om te zien hoe je kapsel eruitziet op foto's.   * Salons verzorgen soms ook bruidskapsels op locatie. Zoek in je regio naar salons die dit aanbieden, en je haar wordt op je trouwdag bijvoorbeeld aan huis gestyled. Zo begin je de dag zonder hectiek en kun je met een rustig gevoel trouwen.

Ga je binnenkort trouwen? Als je haar maar goed zit!


Deel dit artikel