Treatwell
The simple way to book beauty anywhere.
Download our free app.
Kapper
Nagels
Gezicht
Massage
Ontharen
Lichaam
Mannen
Giftcard
Aan het inloggen, moment geduld...
Je bent ingelogd
Log in op jouw account

Verras
    iemand

Wil je iemand verwennen? Wie het cadeau ook mag krijgen, wij maken het jou als verwenner makkelijk en bieden Giftcards aan in diverse prijsklassen. Snel en makkelijk het leukste beauty cadeau! De giftcard kan ingewisseld worden bij ruim 1000 salons; alles voor beauty, hair en wellness. Treat your loved ones well!

De Treatwell Giftcard is het perfecte cadeau om iemand te verwennen.

Lees meer
Beauty

De Treatwell Giftcard is het perfecte cadeau om iemand te verwennen.

Inspiratie

De ontvanger kan kiezen uit ruim 1000 salons en spa's in heel België. Met de Giftcard heb je aan keus dus geen gebrek!

Snel

Op zoek naar een last-minute cadeau? Kijk niet verder! De digitale Giftcard wordt direct verstuurd naar het opgegeven e-mailadres.

Koop giftcard

* Verplicht veld

Alle Gift Cards zijn geldig tot 12 maanden na de aankoopdatum

Totaal

Een digitale giftcard wordt gestuurd naar het e-mailadres dat je opgeeft.

Over Giftcards

Wat is een Treatwell Giftcard?

Elke Treatwell Giftcard heeft een bepaalde waarde die exclusief besteed kan worden op treatwell.be of op de Treatwell-app. Onze Giftcards hebben een unieke 14-cijferige code die je op de betaalpagina van onze site kan invullen. De waarde van je Giftcard wordt dan automatisch in mindering gebracht op het totaal te betalen bedrag.

Waar kan ik mijn Giftcard besteden?

Giftcards zijn te besteden voor het online boeken van beauty- en wellnessafspraken op treatwell.be en onze apps. Zoek een salon of treatment en boek in een van de talloze salons die bij ons zijn aangesloten.

Je kan het volledige bedrag voldoen met een Giftcard of een gedeelte betalen. Het enige wat niet mogelijk is, is ze te gebruiken om een andere Giftcard aan te schaffen.

Mocht je behandeling meer kosten dan de waarde van je Giftcard, dan kan je het resterende bedrag bijbetalen. Andersom storten wij het resterende bedrag automatisch op je Treatwell-account als je Giftcard meer waard was dan je boeking. Let op: hiervoor moet je wel een account hebben of aanmaken!

Hoe besteed ik mijn Giftcard?

Ontvangers kunnen bij het afrekenen de code invoeren in het speciale veld bij het afrekenen. Ze zullen dan worden gevraagd om een Treatwell-account aan te maken, zodat ze geen resterend tegoed verliezen.

Giftcards voor bedrijven

Bij de aankoop van elektronische giftcards kun je het gewenste aantal kiezen en na voltooiing van je bestelling ontvang je zowel een bevestigingsmail als een extra e-mail voor elke giftcard, met een unieke code die je kunt doorsturen naar je personeel. Als je 100 cadeaubonnen of meer wilt kopen, laat het zware werk dan aan ons over. Neem eenvoudig contact met ons op via dit formulier om de details van je aankoop te delen.

Hoe lang is mijn Giftcard geldig?

Je Giftcard is tot 1 jaar na de aankoopdatum geldig. De precieze verloopdatum van je code wordt altijd vermeld in de mail waarin we je Giftcard naar je verzenden. Als je je Giftcard aan je account toevoegt, kan je hier altijd checken hoe lang deze nog geldig is.

Wanneer kan ik mijn Giftcard verwachten?

Wij sturen je direct een geautomatiseerde mail met daarin jouw persoonlijke Giftcard. Check altijd of je het correcte e-mailadres hebt ingevuld! Als je Giftcard niet aankomt, neem dan contact met ons op via dit formulier.

Ik wil mijn Giftcard annuleren. Kan dit?

De bestelling van een Giftcard kan tot 14 dagen na aankoopdatum geannuleerd worden. Dit is alleen mogelijk wanneer je de Giftcard nog niet hebt gebruikt om een behandeling te boeken en je de Giftcard nog niet hebt toegevoegd aan je account. Mocht je hier vragen over hebben, neem dan contact op met onze klantenservice via dit formulier.