Tip een salon – C2B

Staat jouw lievelingssalon er nog niet tussen?

We zijn altijd op zoek naar nieuwe salons en jij kunt ons daarbij helpen. Jouw favoriet nog niet op Treatwell? Laat het ons weten.

Jouw favoriete salon op Treatwell

recommend a salon

Beveel een salon aan

Iedereen wint

Jouw favoriete salon nog niet op Treatwell? Deel het met ons! Zo help je niet alleen jezelf, maar ook de salon én een heleboel andere klanten.

En het leukste? Je helpt bij het groeien van de community en het delen van jouw positieve salonervaring. Wanneer jouw lievelingssalon wordt aangesloten op Treatwell, ontvang je een giftcard ter waarde van €50.

Drie eenvoudige stappen

1. Salon aandragen

Vertel je favoriete salon over Treatwell (wij checken vervolgens of ze zich in het verleden bij ons hebben aangesloten). Daarna kun je het formulier onderaan deze pagina invullen.

2. Voorwaarden checken

Wij zijn op zoek naar salons met één of meerdere van de volgende behandelingen: haar knippen/kleuren, manicures, pedicures, facials, massages, wimpers, wenkbrauwen en waxen

3. We nemen het over

Ons team zal contact opnemen met jouw favoriete salon en de samenwerking starten. Houd ze in de gaten en laat een leuke review achter wanneer ze live zijn – ze hebben het verdiend.

Ken jij de juiste salon?