Handmassage

Zoek op Treatwell naar Handmassage bij jou in de buurt

Ga naar onze toplocaties
Een handmassage is een makkelijke en snelle manier om even te ontspannen en te ontstressen. Je kan de massage los boeken maar ontvangt hem ook vaak in combinatie met een fijne manicure. Het is de ideale manier om toch even te relaxen wanneer je geen tijd hebt voor een complete lichaamsmassage.

Door middel van een handmassage kun je genieten van een momentje voor jezelf. Bovendien is de massage gemakkelijk in te plannen in een druk schema; je kan een handmassage zelfs in je lunchpauze boeken. Een goede handmassage is rustgevend, ontspannend voor je handen en een fijne manier om eventuele pijn in gewrichten te verminderen. Je handen gebruik je de hele dag, maar worden vaak vergeten bij een verwenmoment. En dat terwijl je ze zo intensief gebruikt. Geef ze daarom de aandacht die ze verdienen, want het masseren van de handen is namelijk niet alleen fijn voor je handen, maar kan bijdragen aan een algehele ontspanning van je volledige lichaam.

Een goede handmassage is rustgevend, ontspannend voor je handen en een fijne manier om eventuele pijn in gewrichten te verminderen.

WAT KAN JE VERWACHTEN VAN EEN HANDMASSAGE?

In de massagesalon mag je liggend of zittend plaatsnemen in een comfortabele stoel. Een handmassage wordt meestal uitgevoerd met behulp van speciale oliën of lotions waardoor je huid meteen wordt gevoed en verzorgd. De masseur maakt gebruik van verschillende technieken en gebruikt zijn of haar palmen, duimen en knokkels om spanning te verlichten en ontspanning te bevorderen. Door deze bewegingen worden de spieren rondom pols, vingers en handpalm goed losgemasseerd. De spieren, pezen en gewrichten in je handen worden weer soepel en flexibel en bewegen zal na de behandeling een stuk makkelijker gaan. Deze massage is dan ook ideaal voor mensen die elke dag uren achter de computer doorbrengen.

GOED OM TE WETEN

Gemiddeld genomen neemt een handmassage tussen de 10 en 30 minuten van je tijd in beslag voor beide handen. Wanneer de massage als extra optie wordt aangeboden bij een manicure, duurt een handmassage vaak rond de 10 of 15 minuten. Veel salons bieden daarnaast ook verschillende extra’s bij een handmassage aan, zoals een fijne paraffinebehandeling. Heb je vaak koude handen en een slechte bloedsomloop? Ook dan is een handmassage precies wat je nodig hebt. Na de handmassage zal je een fijne tinteling voelen en zijn je handen heerlijk warm en ontspannen.


Deel dit artikel