Shiatsu massage

Zoek op Treatwell naar Shiatsu massage bij jou in de buurt

Ga naar onze toplocaties
Zie jij met jouw drukke levensstijl door de bomen het bos niet meer? Dan is een Shiatsu massage precies wat je nodig hebt! Met behulp van deze Japanse massage, waarbij zeer intense druk op het lichaam wordt uitgeoefend, zal je lichaam volledig ontspannen en kan de energie in het lichaam weer in balans komen.

Het moet worden gezegd: een Shiatsu massage is geen zachte ontspanningsmassage. Het is een intensieve manipulatie van het lichaam, die diep inwerkt op de spieren en weefsels voor een optimale ontspanning en ontstressing.

WAT KAN JE VERWACHTEN VAN EEN SHIATSU MASSAGE?

Het moet worden gezegd: een Shiatsu massage is geen zachte ontspanningsmassage. Het is een intensieve manipulatie van het lichaam, die diep inwerkt op de spieren en weefsels voor een optimale ontspanning en ontstressing. De masseur bepaalt de druk met zijn of haar vingers en duimen, maar kan ook zijn of haar knokkels, ellebogen, voeten en knieën gebruiken. Alles wordt eraan gedaan om jouw spieren los te krijgen en jouw lichaam weer van energie te voorzien. Door middel van een Shiatsu massage krijgt je lichaam een flinke boost en kan je er de komende tijd weer volop tegenaan.

GOED OM TE WETEN

  • Verwacht bij Shiatsu geen zachte massage met veel strijkingen. Misschien komt het als een verrassing, maar bij een Shiatsu massage wordt geen olie gebruikt en kan je gewoon jouw kleding aanhouden.
  • Probeer geen zware maaltijd te eten voorafgaand aan de massage. De krachtige Shiatsu massage zal erg heftig zijn op een volle maag.
  • De massage helpt niet alleen bij het verminderen van stress en pijn, maar een Shiatsu massage draagt ook nog positief bij aan je immuunsysteem.

Shiatsu werkt samen met de energie in je lichaam, ook wel bekend als ‘chi’. Traditionele Chinese medicijnmannen geloven namelijk dat wanneer jouw chi is geblokkeerd, dit zal leiden tot ziekte. Door het stimuleren van drukpunten is Shiatsu in staat om eventuele blokkades op te heffen waardoor de energie weer vrijuit door het lichaam kan stromen. Dit heeft als gevolg dat de massage bijdraagt aan de preventie van ziektes en het zelfhelend vermogen van het lichaam in de hand werkt. Je gezondheid krijgt dus een enorme boost. Wat kan een mens nog meer wensen?


Deel dit artikel