Gezichtsmassage

Ook bekend als:

Gelaatsmassage

Zoek op Treatwell naar Gezichtsmassage bij jou in de buurt

Ga naar onze toplocaties
Geef jezelf een mooie en gezonde glow met één van de meest ondergewaardeerde beautybehandelingen ooit; de gelaatsmassage. Door middel van zachte strijkingen en knedingen door behendige vingers wordt de bloedcirculatie en collageenproductie gestimuleerd en worden celprocessen in werking gezet. Bovendien gaat deze massage ook nog de strijd aan met rimpels, kraaienpootjes en fijne lijntjes. Deze simpele, maar effectieve gelaatsmassage is ideaal wanneer je je huid in de winter toch die zomerse glow wilt geven of als voorbereiding op een lange avond uit!

WAT KAN JE VERWACHTEN VAN EEN GEZICHTSMASSAGE?

De eerste stap van deze beautybehandeling is een grondige reiniging. Wanneer je huid superschoon is zal je behandelaar, schoonheidsspecialist of masseur de massage starten. Tijdens de massage worden er verschillende technieken gebruikt, waaronder zachte strijkingen, knedingen en aanrakingen. Je gelaatsmassage begint vaak bij de kaaklijn en zal via de wangen omhoog bewegen naar oren, neus, ogen, slapen en ten slotte het voorhoofd. Ook wordt vaak de hoofdhuid meegenomen in deze fijne massage. Bewegingen zullen afhankelijk van het gebied zachter of wat harder zijn, om zo de bloedcirculatie op gang te brengen en rimpels te verminderen. De massage zal ook helpen om de poriën te openen en onzuiverheden makkelijker te kunnen verwijderen. Heb je een heftig weekend of slechte nacht achter de rug? Dan heb je geluk, de gezichtsmassage helpt namelijk ook om wallen, gezwollen oogleden en andere vochtophopingen in het gezicht te verminderen. Ben je nog steeds niet overtuigd? Het masseren van de kaaklijn en kin helpen je ook nog eens om huidverslapping en de welbekende onderkin tegen te gaan.

Geef jezelf een mooie en gezonde glow met één van de meest ondergewaardeerde beautybehandelingen ooit; de gelaatsmassage.

GOED OM TE WETEN

  • We zullen er niet omheen draaien, je gelaatt wordt tijdens een gelaatsbehandeling grondig onder handen genomen. Het kneden, knijpen en wrijven zal dan ook zeker zijn sporen nalaten. De huid kan na een behandeling dus wat vlekkerig zijn of roodheid vertonen, maar heeft wel meteen die gezonde glow.
  • Een normale gelaatsmassage boek je al vanaf 20 minuten. En laat dit nu precies de tijd zijn die de gebruikte olie of crème nodig heeft om volledig in te trekken. Je kan deze fijne gelaatsbehandeling dus zelfs in je lunchpauze boeken. Wil je een langere gelaatsmassage? Dat kan natuurlijk altijd.
  • Een gelaatsmassage maakt je niet alleen mooier aan de buitenkant, het vermindert ook nog eens de vervelende symptomen van PMS. Een extra goede reden om jezelf eens flink in de watten te leggen dus.
  • Door een gelaatsmassage zal ook spanning in het gelaat en eventuele (spannings)hoofdpijn afnemen.
  • Deze beautybehandeling is perfect om te combineren met een gelaatsbehandeling. Je gelaatsmassage is een goede basis of juist afsluiter voor een facial en de resultaten zullen nog beter zichtbaar zijn. Zeg dus maar dag tegen rimpels, fijne lijntjes en een slappe huid.
  • Er zijn verschillende vormen van gelaatsmassages. Op Treatwell vind je een ruim aanbod met onder andere deep tissue gelaatsmassages, bindweefselmassages en gelaatsmassages in combinatie met hoofdhuidmassages. Breid je gelaatsmassage dus vooral lekker uit, je verdient het!

DE WETENSCHAPPELIJKE FEITEN OP EEN RIJTJE

We hebben altijd geleerd om zoveel mogelijk van ons gelaat af te blijven, maar in het geval van de gelaatsmassage is het omgekeerde waar. De gezichtshuid en -spieren reageren namelijk erg positief op de aanrakingen en strijkingen tijdens de gelaatsmassage. De technieken verminderen spanning in het gelaat en zorgen tegelijkertijd voor verstrakking van de huid. Rimpels, fijne lijntjes en andere narigheden zullen verminderen en een stralende, egale huid komt tevoorschijn. Precies wat je huid nodig heeft om er weer gezond en jeugdig uit te zien.


Deel dit artikel