Facials / Gezichtsbehandelingen

Ook bekend als:

Carboxytherapie, Gelaatsbehandeling, Gezichtsverzorging, Huidanalyse

Zoek op Treatwell naar Facials / Gezichtsbehandelingen bij jou in de buurt

Ga naar onze toplocaties
Je gelaat staat elke dag bloot aan zon en vervuiling. Het is daarom belangrijk dat je je gelaatshuid goed verzorgt. Een gelaatsbehandeling kan je hierbij helpen. Een facial zorgt voor verbeterde elasticiteit, het tegengaan van onzuiverheden of acne en voedt en hydrateert de huid intens. Is je huid niet in optimale staat, maar weet je niet zeker wat hij nodig heeft? Je schoonheidsspecialist of huidtherapeut helpt je hier graag bij en kan je precies vertellen welke facial het meest geschikt is voor je huidtype.

Een gelaatsbehandeling is de meest geboekte vorm van non-chirurgische huidverbetering en maakt de huid stralender, jonger en gezonder. Elke dag staat onze huid bloot aan vervuiling en straling en dit heeft vervelende gevolgen. Bovendien is het soms knap lastig om naast een drukke baan en druk sociaal leven ook nog voldoende aandacht aan je huid te besteden. Een goede gelaatsbehandeling kan dan uitkomst bieden. Tijdens een gelaatsbehandeling krijgt je gelaat namelijk alle aandacht en zal de uitgebreide verzorging je huid herstellen en weer in balans brengen. Na een behandeling zal je gelaatshuid zacht en gezond aanvoelen en ben jij weer ontspannen en opgeladen.

Heeft je gelaat meer nodig dan alleen reiniging en verzorging? Boek dan een spa-behandeling of uitgebreide facial. De inhoud van deze behandelingen wordt volledig afgestemd op wat jouw huid het meest nodig heeft en welk resultaat je wilt bereiken. Onderdelen variëren van stomen tot scrubben voor schone poriën en van een peeling tot een microdermabrasie voor een glad huidoppervlak - je kiest precies wat jouw huid nodig heeft! Vul je gelaatsbehandeling tot slot aan met extra’s als een massage, wimper- of wenkbrauwbehandeling of serum en je bent weer als nieuw.

Een gelaatsbehandeling is de meest geboekte vorm van non-chirurgische huidverbetering en maakt de huid stralender, jonger en gezonder.

WAT KAN JE VERWACHTEN VAN EEN GELAATSBEHANDELING?

De juiste huidverzorging kiezen kan knap lastig zijn. De keuze uit producten en technieken is eindeloos om nog maar te zwijgen over het aantal gelaatsbehandelingen dat wordt aangeboden. Een goede huidtherapeut of schoonheidsspecialist kan je goed advies geven of kan een huidanalyse uitvoeren zodat je huidconditie en eventuele probleemgebieden in kaart kunnen worden gebracht. Weet je wat je nodig hebt? Dan kan je boeken. Een mini-facial boek je al vanaf 30 minuten en een uitgebreide, superdeluxe gelaatsbehandeling kan tot wel twee uur duren. Houd er ook rekening mee dat resultaat niet altijd direct zichtbaar is na één behandeling en dat er soms zelfs meerdere behandelingen nodig zijn. Twijfel je of je een facial nodig hebt? Waarom zou je? Je kan een facial boeken omdat je een feestje of speciale gelegenheid hebt, vanwege een acne-uitbraak of gewoon omdat je het fijn vindt en je lekker wilt ontspannen.

GOED OM TE WETEN

Met zoveel verschillende soorten gelaatsbehandelingen is het belangrijk om van tevoren je huiswerk te doen. Verdiep jezelf dus in de wondere wereld van de facial - je inspanningen zullen beloond worden. Leer je huidtype kennen of doe eens een huidanalyse. Dit maakt de keuze een stuk makkelijker. Een intake of consult bij een beautysalon of huidkliniek is absoluut de moeite waard en geeft je waardevol advies over wat je huid nodig heeft. Producten en technieken kunnen zo precies op jouw huid worden afgestemd. Bovendien kan je zo voorkomen dat je producten gebruikt die niet passen bij je huidtype. Hiermee kan je namelijk ook schade toebrengen aan je huid. Je huidtype wordt bepaald door verschillende factoren. Bijvoorbeeld door de balans van het vocht- en oliegehalte of je leeftijd. Ook spelen je dieet, stressniveau, rook- en drinkgedrag, de hoeveelheid water die je drinkt en het seizoen een rol. Een gezonde huid is glad met weinig imperfecties, heeft kleine poriën en reflecteert licht zodat hij straalt. Er is ook geen sprake van irritatie en de textuur is niet te droog of te vet. Wijkt je huid hier vanaf? Dan kan je je gelaatsbehandeling zo aanpassen dat hij zich specifiek richt op deze problemen. Aan elk probleem is iets te doen en elk probleemhuid kan veranderen in een mooie, gezonde en stralende huid. Ook die van jou.


Deel dit artikel

Vergelijkbare behandelingen