Gezichtsbehandelingen mannen

Ook bekend als:

Gezichtsmasker

Zoek op Treatwell naar Gezichtsbehandelingen mannen bij jou in de buurt

Ga naar onze toplocaties
Maak kennis met de gelaatsbehandeling voor mannen: een speciaal voor de mannenhuid ontwikkelde facial die volledig is afgestemd op veelvoorkomende huidproblemen zoals ingegroeide haren, een droge, schilferige huid of snijwondjes door het scheren. Er zijn verschillende behandelingen mogelijk, maar de meeste behandelingen voor mannen zijn erop gericht om de huid te reinigen en te hydrateren zodat je huid er na een behandeling weer fris en energiek uitziet.

WAT KAN JE VERWACHTEN VAN EEN GELAATSBEHANDELING VOOR MANNEN?

Gelaatsbehandelingen voor mannen hebben vaak een aantal vaste onderdelen, waaronder reinigen, exfoliëren, een masker en een hydraterende crème. De huidverzorging begint met een reiniging en een scrub waarbij dode huidcellen worden verwijderd. Ook onzuiverheden zoals puistjes en mee-eters worden verwijderd. Dit kan soms wat gevoelig zijn, maar het resultaat mag er wezen. Wanneer de huid schoon is, kan hij gehydrateerd worden. Omdat de mannenhuid vaak droger is dan die van een vrouw, wordt er een intens voedende crème gebruikt, die niet vet is. Je verlaat het salon met een schone en frisse huid die weer zacht en gezond aanvoelt.

Maak kennis met de gelaatsbehandeling voor mannen: een speciaal voor de mannenhuid ontwikkelde facial die volledig is afgestemd op veelvoorkomende huidproblemen zoals ingegroeide haren, een droge, schilferige huid of snijwondjes door het scheren.

GOED OM TE WETEN

Overweeg je een gelaatsbehandeling voor mannen? Dan vind je hieronder nog wat bruikbare tips:

  • Een gelaatsbehandeling voor mannen kan volledig aan je wensen en behoeften worden aangepast. Heb je bijzondere wensen? Spreek deze dan van tevoren uit. Zo weet je zeker dat de behandeling juist wordt afgestemd.
  • Scheer je huid niet vlak voor een gelaatsbehandeling. Je huid kan beschadigen en daardoor extra gevoelig zijn voor sommige producten. Het is daarom beter om je de avond of dag van tevoren te scheren.
  • Een gelaatsbehandeling voor mannen varieert van 15 minuten tot hoe lang je zelf wilt. Hoe lang je behandeling ook duurt, je tijd is goed besteed. Vul je gelaatsverzorging vooral aan met extra’s. Denk hierbij aan het epileren van je wenkbrauwen, een massage of misschien wel een intens voedend masker.

DE WETENSCHAPPELIJKE FEITEN OP EEN RIJTJE

Is je huid ruw, droog en onzuiver en kan je gezicht wel een onderhoudsbeurt gebruiken? Dan is een facial voor mannen een goede oplossing. Er zijn allerlei redenen waarom je huid wat gevoeliger of onrustiger kan zijn en ook je levensstijl heeft veel effect op de conditie van je huid. Een gelaatsbehandeling kan de schade beperken en herstellen. Bovendien is het heerlijk ontspannend en zit je na een behandeling weer boordevol nieuwe energie.


Deel dit artikel