Wimperextensions

Ook bekend als:

Nepwimpers, One by one wimperextensions, Valse Wimpers, Wenkbrauwextensions

Zoek op Treatwell naar Wimperextensions bij jou in de buurt

Ga naar onze toplocaties
Wimperextensions zijn professioneel aangebrachte extensions die door middel van verschillende technieken aan je eigen wimperhaartjes kunnen worden bevestigd. De extensions zorgen voor lengte en volume en geven je, afhankelijk van de techniek en de groeicyclus van je wimpers, tot wel 4 weken fantastische wimpers. Van de subtiele one by one-techniek tot de dramatische 3D Russian Volume-techniek, er is voor ieder wat wils.

Net als je wenkbrauwen bepalen je wimpers voor een groot deel je uitstraling. Heb je weinig wimpers of heb je heel lichte en korte wimpers? Dan is er een manier om de natuur een handje te helpen. Wimperextensions geven je wimpers die perfect opgemaakte uitstraling zonder elke dag in de weer te hoeven met een wimperkruller of mascara. Je stapt uit bed en je bent meteen klaar om te gaan. Wimperextensions zijn niet hetzelfde als kunstwimpers. Wimperextensions worden namelijk haartje voor haartje, of per klein plukje aan de wimpers bevestigd. Dit in in tegenstelling tot kunstwimpers, die per strook aan de huid boven de wimpers worden bevestigd. Wimperextensions geven daarom een veel natuurlijkere look. Omdat iedereen een andere smaak heeft, kan je kiezen uit verschillende technieken. Een populaire techniek is de one by one-techniek waarbij er per wimperhaartje één extensions wordt bevestigd. De one by one-techniek is daarom perfect wanneer je een subtiele en chique oogopslag wilt creëren. Mag het ietsje meer zijn en ga je voor een glamoureuze uitstraling? Dan is de 3-12D-techniek een goede optie. Je kan bij deze techniek tot wel 12 haartjes aan één wimperhaar laten plakken zodat er extra veel volume kan worden gecreëerd.

Wimperextensions geven je wimpers die perfect opgemaakte uitstraling zonder elke dag in de weer te hoeven met wimperkruller of mascara.

WAT KAN JE VERWACHTEN VAN WIMPEREXTENSIONS?

Aan het begin van de behandeling worden je wensen en verwachtingen besproken. Wil je een natuurlijke look of juist een dramatische? Geef het dan nu aan. Vervolgens worden je wimpers schoongemaakt en ontvet en mag je heerlijk achterover leunen in een comfortabele stoel. De extensions worden aan de wimpers bevestigd met een speciale waterproof lijm. Je wimpers kunnen dus gewoon nat worden zonder dat je wimperextensions loslaten. Afhankelijk van het salon kan je vaak zelf kiezen uit de lengte, dikte, het materiaal en mate van de krul van je wimperextensions. Natuurlijke wimperextensions zijn bijvoorbeeld van nertshaartjes of zijde. Elke vorm en soort extension heeft zo zijn eigen voordelen. Weet je niet goed welke soort je moet kiezen? Vraag je wimper- of schoonheidsspecialist gerust om advies. Zij zijn tenslotte de experts.

GOED OM TE WETEN

Het laten zetten van wimperextensions is geheel pijnloos maar kan nogal wat tijd in beslag nemen. Vergeet niet dat er tijdens één sessie wel tot 150 haartjes bevestigd kunnen worden. Reken daarom zeker op anderhalf tot twee uur behandeltijd, afhankelijk van de gebruikte techniek. Wanneer je nieuwe wimpers eenmaal op hun plek zitten, moet je er voor zorgen dat ze de komende 24 uur niet nat worden. Zo kan de lijm goed hechten en blijven je wimpers goed op hun plek zitten. Vergeet dus vooral niet je paraplu als het regent en let goed op tijdens het douchen en het wassen van je gelaat. Na deze periode kan je onbezorgd zwemmen of douchen en hoef je je geen zorgen meer te maken over een onverwachte plensbui. Om zo lang mogelijk te genieten van je wimpers zal je behandelaar je adviseren om je wimpers voorzichtig schoon te maken en niet teveel of te hard in je ogen te wrijven. Ook kun je beter niet te fanatiek aan de slag gaan met je wimperkruller en pas op voor make-upreiniger op oliebasis. Deze laatste kan ervoor zorgen dat de lijm - en dus je mooie wimperextensions - loslaten. Wanneer je hier goed op let en je voorzichtig met je wimperextensions omgaat, kun je wel tot 4 weken plezier hebben van je wimperextensions. Gaan je wimperextensions na een tijdje uitgroeien? Dan kun je ze voordelig weer laten opvullen. Je bent gewaarschuwd, want wanneer je eenmaal aan wimperextensions begint, wil je nooit meer anders.


Deel dit artikel