Wenkbrauwen - threaden

Ook bekend als:

Wenkbrauwen threading

Zoek op Treatwell naar Wenkbrauwen - threaden bij jou in de buurt

Ga naar onze toplocaties
Denk je dat strakke wenkbrauwen niet voor jou zijn weggelegd? Met threading of epileren krijg je gelukkig wel die volle, perfecte wenkbrauwen. Bij threading wordt er gebruik gemaakt van 2 dunne garen die in elkaar worden gedraaid en over het huidoppervlak worden gerold. Hierdoor worden de ongewenste haren op zeer precieze wijze vanaf de wortel verwijderd. Tijdens het epileren worden haartjes met een pincet verwijderd.

Wenkbrauwen vormen het kader van je gelaat. Een wenkbrauwvorm die goed bij jouw gelaat past is daarom een vereiste voor een mooie uitstraling. Met een hogere wenkbrauwboog creëer je een open blik en kom je meer uitnodigend over, maar zitten de wenkbrauwen te hoog en past de vorm niet bij je gelaat, dan loop je het risico dat je een verbaasde blik hebt. Wenkbrauwen zijn echte blikvangers en zijn dus ook bepalend voor je gelaatsuitdrukking. Met threading, ofwel threaden of epileren met touw, worden je wenkbrauwen in de perfecte vorm gestyled, waardoor je een mooie, sprekende blik krijgt. Voor strakke en mooie wenkbrauwen heb je dus alleen een katoenen draad of touwtje nodig, meer niet!

Wenkbrauwen vormen het kader van je gelaat. Een wenkbrauwvorm die goed bij jouw gezicht past is daarom een vereiste voor een mooie uitstraling.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN THREADEN?

  • Door te epileren met touw kunnen strakke lijnen worden gecreëerd, want de haren worden per lijn met wortel en al verwijderd.
  • Er komen geen chemicaliën aan te pas, waardoor de kans op huidirritatie minimaal is. Threaden is perfect wanneer je last hebt van een gevoelige huid of wanneer je huid niet goed reageert op harsen.
  • Threading is een nauwkeurige methode waarmee ook lastige, kleine haren vanaf 1 mm kunnen worden verwijderd.
  • Donsharen rondom de wenkbrauwen worden ook meegenomen.
  • Het is een snelle techniek; de haren worden namelijk niet één voor één verwijderd, zoals bij epileren met pincet wel het geval is.

Je kan bij je schoonheidsspecialist of brow specialist je wenkbrauwen laten bijwerken, shapen of modelleren. Laat je je wenkbrauwen shapen of modelleren, dan wordt er een compleet nieuwe wenkbrauwvorm gecreëerd. Bij het bijwerken blijft de huidige vorm van je wenkbrauwen intact en worden alleen de haren rondom de wenkbrauwen verwijderd. Laat je wenkbrauwen in ieder geval een paar weken groeien voordat je ze laat behandelen. Threading vereist wat oefening, dus laat het echte werk over aan de expert. We zouden misschien liegen als we zouden beweren dat het compleet pijnloos is, maar gelukkig worden er door middel van threading wel veel haren tegelijkertijd verwijderd, waardoor je binnen 15 minuten weer buiten staat met naturally defined brows.


Deel dit artikel