Gezicht threaden

Ook bekend als:

Epileren Met Touw

Zoek op Treatwell naar Gezicht threaden bij jou in de buurt

Ga naar onze toplocaties
Wil jij perfect gevormde wenkbrauwen en een gezicht zonder donshaartjes? Dan is threading dé beautybehandeling voor jou. Het resultaat? Tot wel zes weken lang een glad en zacht gezicht zonder ongewenste haartjes. Bovendien is deze manier van epileren zeer precies en snel en kan je met touw zelfs de allerkleinste haartjes moeiteloos verwijderen.

En toen was er threading. Al meer dan 6000 jaar wordt deze behandeling gebruikt om het gezicht mee te ontharen en om jaloersmakende wenkbrauwen te creëren. De behandeling wordt steeds bekender bij het grote publiek en sterren als Kim Kardashian en Angelina Jolie zweren dan ook bij epileren met touw. Naast het epileren van je wenkbrauwen is deze methode ook geschikt voor het epileren van de kaaklijn, bovenlip, kin of de rest van je gezicht.

WAT KAN JE VERWACHTEN VAN THREADING?

Net als andere ontharingsbehandelingen vindt de behandeling plaats in een fijne, ontspannende omgeving. Je neemt plaats in een comfortabele stoel en bespreekt je wensen en verwachtingen met je schoonheidsspecialiste of behandelaar. Als je specifieke wensen hebt, is nu het moment om dit aan te geven. Wil je je wenkbrauwen gecontroleerd laten uitgroeien? Of wil je ze juist flink bijwerken? Het is allemaal mogelijk met threading. Je behandelaar gaat nu aan de slag. Er wordt met een dunne, katoenen draad over het gezicht bewogen en ongewenste haartjes worden door het touwtje supersnel met wortel en al verwijderd. Threading is een zeer precies werkje en behandelaars zijn dan ook stuk voor stuk professionals. Het touwtje is zeer wendbaar en kan met de kleinste beweging een specifiek haartje uittrekken. Deze methode is een stuk secuurder dan harsen of waxen en daarom perfect om superstrakke en symmetrische wenkbrauwen te vormen.

GOED OM TE WETEN

De voordelen van threading zijn eindeloos. Zo is de behandeling ten eerste erg huidvriendelijk en doet het vrijwel geen pijn. Omdat het ook de allerkleinste haartjes verwijdert, hoef je zelf niet meer met je pincet aan de slag tussen twee beurten in. Je bespaart jezelf dus ook nog tijd. Afhankelijk van de groeisnelheid van je wenkbrauwen blijf je wel 5 tot 6 weken haarvrij. De vorm van je wenkbrauwen is bovendien zo goed dat het veel makkelijker is om zelf wat haartjes te verwijderen - mocht dit toch nodig zijn. Wanneer je toch al in de stoel ligt, kun je je behandeling net zo goed aanvullen met wat extra behandelingen. Laat je wenkbrauwen dus meteen even bijknippen of laat ze verven voor een extra intens effect. Helemaal tevreden? Dan ben je klaar om je perfecte wenkbrauwen aan de wereld te tonen.


Deel dit artikel