Vrouwen harsen - bikinilijn

Ook bekend als:

Bikinilijn Waxen

Zoek op Treatwell naar Vrouwen harsen - bikinilijn bij jou in de buurt

Ga naar onze toplocaties
Lang leve de bikiniwax! Of je nou een voorstander bent van de Brazilian wax of juist de Hollywood wax, de bikiniwax heeft bij vrouwen over de hele wereld gezorgd voor een boost van het zelfvertrouwen. Bovendien zijn er maar weinig treatments die je niet alleen goed laten voelen, maar ook nog eens na verloop van tijd zorgen voor minder haargroei . Of je nu nog nooit een bikiniwax hebt ondergaan of juist op zoek bent naar een nieuwe waxsalon; je hoeft nooit ver te zoeken naar een waxsalon bij jou in de buurt.

WAT KAN JE VERWACHTEN VAN EEN BIKINIWAX?

Wanneer je nog nooit eerder een bikiniwax hebt gehad, kan het idee om je broek naar beneden te trekken voor een vreemde een beetje onwennig zijn. Dat begrijpen we maar al te goed. Gelukkig hoef je je nergens zorgen over te maken; de waxspecialist heeft het allemaal al gezien en in veel gevallen hoef je niet eens alles uit te trekken. Het enige wat je hoeft te doen is je zorgen achterwege te laten en na te denken over wat voor bikiniwax je graag wilt. Je kan kiezen uit een klassieke bikiniwax waarbij het haar in de liezen wordt verwijderd, een Brazilian wax waarbij er een streepje wordt overgelaten of een Hollywood wax waarbij al het haar volledig wordt verwijderd. Soms kun je ook kiezen voor een G-string wax. Hierbij worden alle haren verwijderd die zichtbaar zijn wanneer je een g-string aan hebt.

Je kan kiezen uit een klassieke bikiniwax waarbij het haar in de liezen wordt verwijderd, een Brazilian wax waarbij er een streepje wordt overgelaten of een Hollywood wax waarbij al het haar volledig wordt verwijderd.

Tijdens de behandeling neem je plaats op een comfortabele behandeltafel. De wax-specialist zal vervolgens de hars of wax met een spatel aanbrengen op het te ontharen gebied. Door middel van een strip, die op de hars of wax wordt gelegd en er vervolgens af wordt getrokken, worden de haren in een snelle beweging verwijderd. Zo simpel is het. Schrik niet wanneer de specialist ook je achterkant meeneemt. Dit hoort allemaal bij het proces en geloof ons, je zult het resultaat enorm waarderen.

GOED OM TE WETEN

  • Veel mensen maken zich zorgen over de pijngraad van een bikiniwax. We zullen niet liegen; de behandeling is zeker niet volledig pijnloos, maar je zal er snel aan wennen en de resultaten zijn het absoluut waard.
  • Na de waxbeurt wordt een verkoelende aloë-veragel aangebracht om de huid tot rust te brengen. De huid zal er korte tijd wat rood uitzien.
  • Voorafgaand aan je afspraak wordt aangeraden om het te ontharen gebied minstens vijf dagen niet te scheren. Zo kan de hars of wax zich makkelijk aan de haren hechten. De perfecte haarlengte voor het waxen is de lengte van een rijstkorrel.
  • Afhankelijk van de snelheid van jouw haargroei wordt in de meeste gevallen geadviseerd om een keer in de maand een waxbeurt te ondergaan.
  • Hoe vaker je gaat, hoe minder haargroei je uiteindelijk zal hebben en hoe minder pijnlijk de behandeling zal zijn. Een win-winsituatie dus!

Wees vooral lief voor jezelf en voor je huid. Een beetje naverzorging met wat huidolie of aloë vera zorgt ervoor dat je wekenlang kan genieten van een zijdezachte huid.


Deel dit artikel