Mannen waxen

Ook bekend als:

Ontharen Mannen

Zoek op Treatwell naar Mannen waxen bij jou in de buurt

Ga naar onze toplocaties
Tegenwoordig is harsen bij mannen allang geen taboe meer of enkel voor atleten weggelegd. Sugaring en harsen zijn technieken waarbij het haar snel en effectief wordt verwijderd en je wekenlang kan genieten van een zijdezachte huid zonder ongewenste haargroei.

Scheer je je al je hele leven? Think again, want harsen heeft een aantal heel fijne voordelen.

Scheer je je al je hele leven? Think again, want harsen heeft een aantal heel fijne voordelen. Hoewel je zo klaar bent met scheren, heb je vaak de volgende dag alweer vervelende stoppels. Bij harsen wordt het volledige haartje weggehaald waardoor je wel drie tot zes weken kan genieten van een gladde huid zonder stoppels. Voorheen werden harsbehandeling voornamelijk geboekt door mannelijke atleten, bodybuilders, acteurs en modellen, maar vandaag de dag is dit allang niet meer het geval en boeken veel mannen eens in de paar weken een harsbehandeling. Steeds meer mannen besteden vaker tijd aan hun uiterlijk en zien ontharings-treatments niet meer als vrouwelijk of een vorm van ijdelheid. Wegens de stijgende populariteit zijn er zelfs speciale namen verzonnen voor harsbehandelingen van de mannelijke intieme delen.

WAT KAN JE VERWACHTEN VAN EEN HARSBEHANDELING VOOR MANNEN?

Enkele voordelen van harsen zijn een vermindering van lichaamsgeurtjes en een betere zichtbaarheid van de spieren. Op deze manier geeft een behandeling dus gelijk een boost aan je zelfvertrouwen. Bovendien heb je niet de volgende dag alweer last van stoppels. In principe is er geen verschil tussen harsen bij vrouwen of mannen, afgezien van de hoeveelheid haar die verwijderd moet worden. Bang zijn voor de pijn is trouwens nergens voor nodig. De eerste keer kan een harsbehandeling absoluut wat pijnlijk zijn, vooral bij de gevoelige gebieden, maar de harsspecialist zal er met behulp van producten en technieken voor zorgen dat de pijn als zo min mogelijk wordt ervaren. Bovendien zal de pijn steeds meer afnemen naarmate je een bepaald gebied vaker laat harsen. Dit komt omdat de haren steeds dunner en fijner terug zullen komen. Onthoud daarom goed, je eerste harsbehandeling is altijd het zwaarst. Even de tanden op elkaar dus!

GOED OM TE WETEN

Een ding om over na te denken is of je liever een mannelijke of een vrouwelijke specialist wilt tijdens de behandeling. Bij het harsen van de intieme delen bij mannen is het vaak nodig om alle onderkleding volledig te verwijderen en je in bepaalde posities te bewegen om zo goed mogelijk alle haren te kunnen verwijderen. Je hoeft hierbij niet verlegen te zijn, want de specialist heeft het allemaal al eerder gezien. Per salon kan de harsmethode verschillen, dus lees je van tevoren altijd even goed in zodat je weet wat je kan verwachten. Ben je goed voorbereid? Dan kan er niks meer misgaan en zal je wekenlang plezier van de behandeling hebben.


Deel dit artikel