Hoofdmassage

Zoek op Treatwell naar Hoofdmassage bij jou in de buurt

Ga naar onze toplocaties
Er is weinig dat een goede hoofdmassage niet kan verhelpen. Heb je last van hoofdpijn, slapeloosheid, stress, spierpijn, haaruitval, vermoeidheid of migraine? Dan is een hoofdmassage zeker het proberen waard. Wist je trouwens dat een hoofdmassage ook wonderen doet voor je haar? Waar wacht je dus nog op!

WAT KAN JE VERWACHTEN VAN EEN HOOFDMASSAGE?

Hoe de massage verloopt is afhankelijk van het soort massage dat je kiest. Ga je voor een hoofdhuidmassage, anti-migrainemassage of hoofdmassage? Dan zal alleen je hoofd en een klein gedeelte van je nek en gelaat gemasseerd worden. Kies je daarentegen voor een hoofd-, nek- en schoudermassage of een Indiase hoofdmassage? Dan zullen je ook je nek, schouders en een gedeelte van je bovenrug worden gemasseerd. De keuze is aan jou. Bij de bijzondere Indiase hoofdmassage zal je behandelaar of masseur beginnen met het bewerken van drukpunten en het verwijderen van knopen in bovenrug, armen en schouders. Daarna zijn je nek en hoofd pas aan de beurt. Problemen in deze gebieden zijn vaak de aanleiding voor hoofdpijn, dus hier wordt veel aandacht aan besteed. Bij de (Indiase) hoofdmassage worden verschillende massagetechnieken gebruikt om blokkades op te heffen en spieren te ontspannen. Na een behandeling voel je je relaxt, uitgerust en kun je je schouders, nek en hoofd weer vrij bewegen zonder stijfheid of pijn. Alsof er een last van je schouders valt!

Wist je trouwens dat een hoofdmassage ook wonderen doet voor je haar?

GOED OM TE WETEN

  • Vind je het vervelend om uit de kleren te gaan voor een massage? Tijdens deze massage kun je gewoon je kleding aanhouden.
  • Een hoofd- of hoofdhuidmassage is niet alleen heerlijk ontspannend, maar stimuleert tegelijkertijd de haargroei. De aanrakingen stimuleren de bloedsomloop, waardoor een verbeterde zuurstoftoevoer naar de follikels zorgt voor een mooie, glanzende en gezonde bos haar.
  • Houd er rekening mee dat er bij de Indiase hoofdmassage (en sommige andere hoofdmassages) olie wordt gebruikt. Plan je massage indien mogelijk het liefst aan het einde van de de dag. Zo voorkom je dat je met een vette en verwilderde coupe op je afspraken verschijnt.

Heb je last van stress, hoofdpijn, slapeloosheid of ben je gewoon op zoek naar ontspanning? Een hoofdmassage is de behandeling die je zoekt! Deze massage kan je van een hoop kwaaltjes afhelpen en geeft daarnaast je haar en haargroei een flinke boost.


Deel dit artikel