Gelnagels

Ook bekend als:

Kunstnagels, Nagelextensies

Zoek op Treatwell naar Gelnagels bij jou in de buurt

Ga naar onze toplocaties
Er is geen betere finishing touch dan een set perfect afgewerkte acrylnagels of gelnagels. Deze kunstnagels van acryl of gel kunnen aangebracht worden met of zonder verlenging van je eigen nagels en in alle denkbare kleuren. Versier je nagels met nail art, glitter, een French manicure of nog iets anders, want alles is mogelijk. Maak dus vooral een feestje van je nagels!

Baal jij ook zo van je gebroken, gescheurde of korte nagels? Dan zijn kunstnagels de perfecte oplossing! Acrylnagels zijn sterke, betrouwbare en mooie kunstnagels waar je wekenlang plezier van hebt. Je nagels zien er niet alleen verzorgd uit, maar breken bovendien niet meer af en je natuurlijke nagels kunnen onder je kunstnagels gewoon doorgroeien. En nu je toch in het nagelsalon bent, kan je de behandeling meteen afmaken met een fijne manicure.

Gelnagels zijn sterke, maar flexibele en natuurlijk ogende kunstnagels en zijn de perfecte oplossing voor wanneer je je eigen nagels wilt versterken of verlengen, of ze gewoon extra mooi wilt maken. Wat dit betekent? Nooit meer korte, afgebroken of beschadigde nagels en tot wel 4 weken geen omkijken meer naar je nagels.

Baal jij ook zo van je gebroken, gescheurde of korte nagels? Dan zijn kunstnagels de perfecte oplossing!

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN ACRYLNAGELS EN GELNAGELS?

Veel mensen vragen zich af wat nu precies de voordelen van gelnagels ten opzichte van acrylnagels zijn. En terecht, want deze twee soorten kunstnagels lijken erg op elkaar. Het grote verschil zit hem in het uiterlijk. Gelnagels zijn wat dunner en flexibeler waardoor ze een meer natuurlijke uitstraling hebben dan nagels van acryl. Ook zijn ze iets zachter en buigzamer, waardoor ze minder snel breken. Daarnaast hebben gelnagels een glanzend oppervlak en heeft het zetten van gelnagels een wat minder penetrante geur.

WAT KAN JE VERWACHTEN VAN ACRYL- EN GELNAGELS?

Ga je voor acrylnagels? Je nagels zullen dan eerst gereinigd en ontvet worden. Als ze helemaal schoon zijn, wordt de acryl aangebracht. Het gelachtige bolletje wordt door je nagelstylist in een mooie vorm geboetseerd en perfect afgewerkt. Kies je voor verlenging? Dan wordt er onder de acryl eerst een tip of sjabloon aangebracht. Met deze hulpmiddelen is het mogelijk om de nagel onzichtbaar te verlengen tot de lengte die jij mooi vindt. Wanneer de nagels zijn aangebracht en in de juiste vorm zijn gevijld, is het tijd om ze te drogen. Dit kan zowel aan de lucht als onder een uv-lamp. Nu is het tijd voor de finishing touch. Ga voor nagellak, Shellac of laat je nagels versieren met nail art of glitters. Niets is te gek.

Voordat de gelnagels geplaatst kunnen worden, zullen je nagels worden schoongemaakt en zullen je nagelriemen worden teruggeduwd. Vervolgens wordt de gel op de nagel aangebracht en met behulp van een klein spateltje in model gebracht. Wanneer je nagels de perfecte vorm hebben, mogen ze uitharden onder een uv-lamp. Zijn ze droog? Dan volgt nu het leukste moment. Je kan je gelnagels namelijk gewoon lakken met nagellak en zelfs versieren met nail art. Kies een mooie kleur (gel)lak of laat je gelnagels versieren met glitters, steentjes, sjablonen of een French manicure.

GOED OM TE WETEN

Van een set nieuwe kunstnagels heb je tot wel 4 weken plezier. Wanneer je nagels zijn uitgegroeid, kan je ze laten verwijderen of weer laten opvullen. Vaak hebben nagelstudio’s voordelige tarieven voor het opvullen wanneer je ze in ook in dit salon hebt laten plaatsen. Gelnagels en acrylnagels kan je niet alleen op je vingernagels laten zetten, maar ook op je teennagels. Heb je een vakantie in de planning? Laat mooie nagels aanbrengen op je handen én voeten. Zo hoef jij je op vakantie hier geen zorgen meer over te maken en houd je tijd over voor leukere dingen. Is je nagel afgebroken of beschadigd? Geen probleem, de nagels kunnen vaak makkelijk gerepareerd worden. Ook wanneer je nagel niet meer te redden is, kan je nagelstylist hem altijd vervangen. Wil je je acrylnagels eraf halen? Laat ze dan vooral bij een professionele salon verwijderen. Zo voorkom je dat je eigen nagels beschadigen.

DE WETENSCHAPPELIJKE FEITEN OP EEN RIJTJE

Acryl wordt gemaakt door een poeder (polymeer) te mengen met een vloeistof (monomeer). Wanneer de substantie uithardt aan de lucht of onder een uv-lamp, verandert het in een hard oppervlak en voilà, je hebt stootvaste, stevige en krasbestendige kunstnagels.

Door de gelstructuur van gelnagels, zijn ze buigzamer en flexibeler dan bijvoorbeeld acrylnagels of fiberglassnagels. Wanneer je je nagels stoot, zullen ze dus minder snel afbreken. De stroperige substantie hecht daarnaast erg goed aan het nageloppervlak waardoor ze beter blijven zitten dan andere kunstnagels. Je gelnagels zijn daardoor niet alleen heel erg mooi, maar ook nog eens enorm duurzaam.


Deel dit artikel