Nail art

Ook bekend als:

Minx Nagels, Nail design

Zoek op Treatwell naar Nail art bij jou in de buurt

Ga naar onze toplocaties
Je kan het zo gek niet bedenken of het is mogelijk met nail art! Bovendien is het een makkelijke en betaalbare manier om je look net dat beetje extra te geven. Of je nu voor een opvallende animal print gaat, een zelf ontworpen design of voor een subtiel glittertje, nail art maakt een feestje van je nagels.

WAT KAN JE VERWACHTEN VAN NAIL ART?

Afhankelijk van de nagelsalon maak je een keuze uit de mogelijkheden. Vaak kan je kiezen uit speciale stickers, glitters, stamps, steentjes, patronen en nog veel meer producten. Soms kan je zelfs je eigen design door de nagelstylist op je nagels laten aanbrengen. Bovendien kan je je nail art combineren met alle mogelijke kleuren nagellak. Voor de behandeling worden je nagels goed schoongemaakt of krijg je een manicure zodat het kunstwerkje goed blijft zitten. Ook kan je je nagels laten lakken met nagellak. Heb je korte nagels? Dan kan je er ook voor kiezen om eerst kunstnagels te laten aanbrengen. Ook op gelnagels, acrylnagels of solarnagels staat nail art fantastisch. Vind je kunstnagels te heftig, maar wil je wel een mooie, stevige basis voor je nail art? Kies dan gellak als basis. Deze lak beschermt je nagels en blijft tot wel 2 weken perfect zitten. Zo heb je nog langer plezier van je mooie nagels. Wanneer je kunstwerkje af is wordt een topcoat aangebracht zodat je nail art langer mooi blijft en niet beschadigt.

Of je nu voor een opvallende animal print gaat, een zelf ontworpen design of voor een subtiel glittertje, nail art maakt een feestje van je nagels.

WAT IS ER MOGELIJK MET NAIL ART?

Alles! Van strepen, stippen, prints, collages en volledige 3D-werken tot geometrische figuren, hologrammen of portretten, niets is te gek. Je kan kiezen voor een kleur als basis, maar je kan ook vragen of je nagelstylist of schoonheidsspecialist de nail art op je natuurlijke nagel of French manicure wilt aanbrengen. Ook kan ze je alles vertellen over de nieuwste trends en producten op het gebied van nagelversiering. Heb je weinig inspiratie? Kijk dan eens op Instagram of Pinterest wat er allemaal mogelijk is. Het leuke is dat je nail art zo persoonlijk kan maken als je zelf wilt. Houd je van naturel? Dan zijn er kleine stickertjes of kun je een subtiel lijntje in een contrasterende kleur laten aanbrengen. Wil je echte statement-nagels? Probeer dan eens een matte look of laat alleen je tips in een opvallende kleur lakken. Complimenten gegarandeerd.

Ben je je nail art zat of ben je toe aan een nieuw kunstwerk op je nagels? Dan kies je gewoon weer iets nieuws uit bij een beautysalon die nail art aanbiedt. Het leven is te kort voor saaie nagels!


Deel dit artikel