Spray tan

Ook bekend als:

Bruin Zonder Zon, Spraytan, Zelfbruiner

Zoek op Treatwell naar Spray tan bij jou in de buurt

Ga naar onze toplocaties
Wanneer je binnenkort een feestje of speciale gelegenheid hebt en daarom wel een lekker kleurtje kan gebruiken, is een spray tan ideaal. Je huid krijgt hierdoor een gezonde, gebruinde kleur waardoor het lijkt alsof je net terugkomt van vakantie. En dat zonder een enkele zonnestraal.

Of het nou de eerste keer is dat je met blote benen over straat gaat of dat je juist een bleke winterhuid hebt, door een lekker kleurtje op je huid voel je je meteen stukken beter. Heb je op korte termijn geen vakantie naar het buitenland op de planning staan? Dan is een spray tan de ideale oplossing voor een mooie, gebruinde teint - van top tot teen.

WAT KAN JE VERWACHTEN VAN EEN SPRAY TAN?

Wanneer je het niet prettig vindt om je kleren uit te trekken voor een vreemde, hoef je je geen zorgen te maken. De meeste salons hebben een cabine die automatisch de spray tan over je hele lichaam aanbrengt. De spray tan droogt bijna direct en is daardoor de ideale manier om binnen 5 minuten een gezonde kleur te krijgen. De spray tan heeft ongeveer 6 tot 8 uur nodig om zich volledig te ontwikkelen, dus het is aan te raden deze één of twee dagen voor een evenement te nemen.

Wanneer je een iets grondigere spray tan wenst, kun je deze ook laten aanbrengen met behulp van een spuitfles. Hiervoor stap je in een pop-uptent en laat je de behandelaar zijn werk doen. Vind je 'tan lines' vervelend? Dan kun je tijdens de spray tan al je kleding uittrekken of desnoods een wegwerpstring aanhouden. De keuze is aan jou. Deze methode is aan te raden wanneer je er zeker van wilt zijn dat er tijdens de spray tan geen gebieden gemist worden of wanneer je een iets intensere kleur wenst.

Heb je op korte termijn geen vakantie naar het buitenland op de planning staan? Dan is een spray tan de ideale oplossing voor een mooie, gebruinde teint - van top tot teen.

VOOR HET BESTE RESULTAAT

Wanneer je een spray tan boekt, zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden om zo lang mogelijk te kunnen genieten van je kleurtje. Je kan het beste je huid van tevoren scrubben, zodat alle dode huidcellen zijn verwijderd. Zorg ervoor dat je daarna geen bodylotion of deodorant aanbrengt, omdat deze van invloed kunnen zijn op hechting van de spray tan. Je wordt geadviseerd om donkere en loszittende kleding te dragen naar de spray tan. Wanneer de behandeling voorbij is, is het aan te raden om even te wachten met douchen tot de volgende dag. Zo krijgt de spray tan genoeg tijd om diep in de huid door te dringen. Een spray tan is snel, eenvoudig en pijnloos, maar kan direct na de behandeling nog wel een intense geur afgeven.

GOED OM TE WETEN

Afhankelijk van hoe vaak je een douche neemt, zou de spray tan tot wel vijf dagen moeten blijven zitten. Om de kleur zo lang mogelijk mooi te houden, wordt het afgeraden om je te scheren of scrubben. Dit zal namelijk de bovenste huidlaag verwijderen. Een spray tan is veilig, geschikt voor iedere huidskleur en gewoon een makkelijke manier om een fijne vakantiekleur op te doen wanneer je geen tijd hebt om daadwerkelijk het vliegtuig te pakken.


Deel dit artikel