Treatwell
The simple way to book beauty anywhere.
Download our free app.
Kapper
Nagels
Gezicht
Massage
Ontharen
Lichaam
Mannen
Giftcard
Aan het inloggen, moment geduld...
Je bent ingelogd
Log in op jouw account

Contact

KLANTEN

Wij zijn Treatwell - een online boekingsplatform voor salons én de makkelijkste manier om haar en beauty te boeken. Heb je hulp nodig? Hier vind je het antwoord.

Aankomende boekingen beheren kan via je Treatwell-account (in de app, via desktop en via de e-mailbevestiging van je boeking).

Als je wilt weten hoe je een boeking kunt beheren of meer wilt weten over wat Treatwell doet - ga dan naar het Customer Help Centre.

Voor advies over behandelingen kun je terecht op onze website.

ONLINEGESCHILLENBESLECHTING

Heb je een klacht over een dienst die je op onze website hebt gekocht en slaag je er niet in om dit geschil op te lossen via onze klantenservice of direct via de partner, dan kun je een klacht voorleggen aan het platform voor online-geschillenbeslechting van de EU (ODR), welke wordt beheerd door de Europese Commissie: webgate.ec.europa.eu/odr/. Let op: dit systeem is uitsluitend beschikbaar voor klachten met betrekking tot online aankopen.

SALONEIGENAREN

Wil je samenwerken met Treatwell? Goed idee. Als je een eigen salon hebt (of salonmanager bent), horen we heel graag van je. Vul dit formulier in, dan neemt ons team zo snel mogelijk contact met je op.

Weken we al samen en wil je iets vragen? Bezoek dan ons Partner Help Centre.

JOBS

Wil je ons team joinen? Check dan job-pagina voor een lijst met vacatures. We zijn altijd op zoek naar getalenteerde mensen om ons team te versterken.

ADVERTEREN

Ben je een adverteerder en wil je met ons samenwerken? Neem dan contact met ons op via info@treatwell.be om de mogelijkheden te bespreken.

PERS

Ben je een journalist en wil je iedereen vertellen over de wondere wereld van Treatwell? Stuur dan een e-mail naar info@treatwell.be.

SCHENDING VAN COPYRIGHT

Wanneer je een vermeende inbreuk van jouw intellectuele eigendomsrechten op deze website wilt vermelden, neem dan contact met ons op via photography@treatwell.com.


Ons geregistreerd adres:

Treatwell Nieuwezijds Voorburgwal 120-126 1012 SH Amsterdam