Treatwell
The simple way to book beauty anywhere.
Download our free app.
Kapper
Nagels
Gezicht
Massage
Ontharen
Lichaam
Spa & Sauna
Giftcard
Nieuwe salons
Aan het inloggen, moment geduld...
Je bent ingelogd
Log in op jouw account

Contact

KLANTEN

We zijn een online boekingsplatform voor beautysalons en spa's.

Wil je meer weten over het beheren van je boeking of wil je graag meer weten over wat wij (Treatwell) allemaal doen? Neem dan een kijkje in onze Customer Help Centre.

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op met de afdeling customer care:

  • E-mail ons - info@treatwell.be
  • Bel ons doordeweeks tussen 09:00-19:00 uur en op zaterdag tussen 09:00-18:00 uur op 025-884755

ONLINEGESCHILLENBESLECHTING

Heb je een klacht over een dienst die je op onze website hebt gekocht en slaag je er niet in om dit geschil op te lossen via onze klantenservice of direct via de partner, dan kun je een klacht voorleggen aan het platform voor online-geschillenbeslechting van de EU (ODR), welke wordt beheerd door de Europese Commissie: webgate.ec.europa.eu/odr/. Let op: dit systeem is uitsluitend beschikbaar voor klachten met betrekking tot online aankopen.

SALONEIGENAREN

Ben je de eigenaar van een spa, salon, studio of kliniek en heb je interesse om met ons samen te werken? Vul dan het aanmeldingsformulier in. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Ben je al een partner en heb je opmerkingen of vragen? Neem dan contact met ons op per e-mail info@treatwell.be of bel ons op 025-884755.

JOBS

Wil je ons team joinen? Check dan job-pagina voor een lijst met vacatures. We zijn altijd op zoek naar getalenteerde mensen om ons team te versterken.

ADVERTEREN

Ben je een adverteerder en wil je met ons samenwerken? Neem dan contact met ons op via info@treatwell.be om de mogelijkheden te bespreken.

PERS

Ben je een journalist en wil je iedereen vertellen over de wondere wereld van Treatwell? Stuur dan een e-mail naar info@treatwell.be.

SCHENDING VAN COPYRIGHT

Wanneer je een vermeende inbreuk van jouw intellectuele eigendomsrechten op deze website wilt vermelden, neem dan contact met ons op via photography@treatwell.com.


Ons geregistreerd adres:

Treatwell Nieuwezijds Voorburgwal 120-126 1012 SH Amsterdam