Tropical Joy - Hair & Beauty Bar

4,7
496 reviews
Paardenmarkt 122-124, Antwerpen, Antwerpen Centrum, 2000
Open Vandaag: 09:00 - 18:00

Populaire behandelingen

Alle behandelingen

Alle
Haar
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage

Reviews

4,7
496 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Het voldeed volledig aan mijn verwachtingen heb reeds een nieuwe afspraak vastgelegd.
Mijn vorige kapper had mijn snit snel snel geknipt, daardoor had ik geen mooie snit meer. Oksana heeft vooraan terug mooi in model gebracht zodat ik zelfs mijn haar met de hand kan drogen en in model krijg !!!
heel fijne ervaring!!
Superfijne waxbeurt! Goeie prijzen voor topservice. Zeker om aan te raden!
Zeer tevreden met de service, zoals altijd
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Over

Dag iedereen! Mijn voornaam is Klaudia Daiana. Je mag dus zelf kiezen welke roepnaam je het liefst gebruikt, om mij aan te spreken. Na mijn opleiding als schoonheidsspecialiste, de welke ik met een doorgaande dicipline en veel trots beëindigde in het jaar 2016, was ik heel snel vastberaden om mijn eigen zaak op te richten. De reden voor mijn beslissing, om snel als zelfstandige van start te gaan, is te danken aan mijn moeder haar achtergrond, dewelke over een mix van talenten beheerst en zelf reeds 2 succesvolle zaken heeft gerund. Als estheticist hou ik van alle hoeken van mijn job. Bij mij kan je steeds terecht voor ontspanning en/of het boosten van je voorkomen! Mensen tot ontspanning brengen door mijn massagetechnieken boven te halen, een huidverzorging, ontharing, verzorging van handen en voeten, make-up, ... is een klein overzicht van mijn bagage. Een quote waar ik van hou: "Skincare is a journey. Enjoy the process." Ik ben jong maar streef evenveel naar perfectionisme en naar voldoening van mijn klanten als de rest van mijn team! Mijn ouders zijn mijn inspiratie en een grote factor voor mijn constante gedrevenheid. Dankzij de omgeving waarin ik ben opgegroeid beschik ik over een brede talenkennis! Nederlands, Portugees, Spaans, Frans, Engels, Italiaans en Creools van de kaapverdische eilanden, zijn talen waarin ik u verder bij kan helpen. Los van mijn beroep ben ik gek op dansen, de wereld rondreizen en wandelen met mijn hondje "Buddy". Welcome to our happy place! 🌺🌺🌺

Behandelingen

Haar
Nagels
Massage
Gezicht
Ontharen

Behandelingen

Haar

Over

Hallo, ik ben Nina! Telkens met evenveel passie en enthousiasme, kan ik zeggen dat ik kapster ben sinds het jaar 2005. Wat me vooral aanspreekt aan mijn job als kapster, is dat ik mijn creativiteit er in kwijt kan en mensen met een fijn gevoel de deur uit kan sturen en dan later opnieuw kan verwelkomen. Wil je graag een strakke of gewaagd opsteekkapsel,uw haar verlengen met extensions, kleuren, knippen, drogen, verzorgen of gewoon even terug in model brengen, ...? Met veel plezier kan je bij mij een afspraak boeken. Naast het kappergebeuren, ben ik ook een gepassioneerde nails specialiste. Jouw handen verzorgen, nagels in model brengen, verlengen & kleur geven doe ik ook graag! Op persoonlijk vlak ben ik een fiere mama van 2 knappe zonen. In mijn vrije tijd, hou ik ervan om tijd door te brengen met mijn ouders, kinderen en vrienden. Ook spreek ik vloeiend Nederlands & Russisch. Als kapster voor vrouwen, mannen en kinderen, heet ik u graag welkom bij Tropical Joy.

Behandelingen

Haar
Nagels
Massage

Over

Hallo allemaal! Ik ben Sandra, een 22-jaar ervaren kapster. Mijn leeftijd ga ik dus niet verklappen.😅 Als kapster, beantwoord ik graag aan ieders zijn wensen. Ik vind het geweldig om klanten een nieuwe of verfrissende uitstraling te bezorgen, door mijn technische troeven boven te halen en een kleur of highlights aan te brengen. Alsook de aanvullende technieken uit te voeren zoals snit, permanent,brushing,enzovoort. Ik spreek vloeiend Portugees, begrijp en kan me verstaanbaar maken in het Engels en met wat hulp van mijn kinderen, collega's en klanten begint ook het Nederlands wat los te komen. In mijn vrije tijd houd ik me bezig met het delen van mijn liefde & opvoeding met mijn kinderen. Verder ben ik een kleine Netflix-fan en heb ik een poes (Mel) als huisdier waar ook een deel van mijn aandacht en tijd naartoe gaat. Als geïntegreerde Portugees in België, kan ik met trots delen dat ik graag een bijdrage lever aan het milieu met als lievelingssport "fietsen". Naast mijn kapperskunde, heb ik ook enige ervaring in het verzorgen van handen en voeten. Met veel plezier heet ik mijn klanten graag welkom en zet ik al mijn kennis en kunde graag om in praktijk! Tot snel bij Tropical Joy.

Behandelingen

Haar
Nagels

Wat onze klanten zeggen over Sandra

Vriendelijk6
Efficiënt 5

Behandelingen

Haar
Nagels
Massage
Gezicht
Ontharen

Over

Dag lieve klanten, Ik ben Cristina. Ondertussen meer als 30 jaar wonende in België. Bij mijn verhuis van Portugal naar België ben ik begonnen van nul en was mijn eerste voertuig een winkelkar. Vanwege mijn constante doorzettingsvermogen, interesse in het bijleren, kennis en kunde heb ik mij doorheen de jaren gevormd tot een polivalent iemand met vele passies en talent. Mijn doel van het leven is leven met een doel. Gezien mijn gedrevenheid als polyvalent persoon, kan je mij op elke afdeling van de zaak terugvinden. Ik heb verschillende studies gedaan en verschillende diploma's behaald en ondertussen ook meer als 15 jaar ervaring in elk vak. Man of vrouw, jong of oud, bij mij kan je terecht voor de volgende diensten: - Brushing en afwerken met stijltang - Keratine behandeling - Krullen stylist (CG-methode / Droog knippen) - Kleuren en kleurbespreking - Haarverzorging - Manicure & Pedicure - Gelaatsverzorging - Massage - Ontharing - Barbediening - Ketering - Decoratie ... Wens je graag advies alvorens jouw afspraak? Kom gerust even langs zodat we uw wensen samen kunnen overlopen. Ik kan klanten te woord staan in de volgende talen: Nederlands, Portugees, Frans, Engels, Spaans & Kreools. Als persoon ben ik creatief, verantwoordelijk, recht voor de raap, zorgzaam, lach ik graag, deel ik graag mijn kennis met anderen en heb ik veel wilskracht. Vanwege mijn continue wilskracht ben ik van verschillende markten thuis en heb ik reeds 2 succesvolle zaken (1 horeca en 1 kapperszaak met schoonheidssalon) gerund in het verleden. Op verzoek van klanten die mijn geschiedenis kennen, heb ik samen met mijn dochter Klaudia Daiana, de stap genomen om een combinatie te creëren van een 3 in 1 zaak (horeca met kapper en schoonheidszaak). Een quote ter inspiratie: Life is not about being rich, being popular, being highly educated or being perfect. It is about being real, being humble and being kind. Naast het werk heb ik een passie voor ketering en decoratie van zalen, fruitschalen, etalages, ... hou ik van rondreizen, kook ik graag en ga ik graag uiteten. Ik ben een trotse moeder van 4 kinderen (3 dochters en 1 zoon), grootmoeder van 3 kleinkinderen (1 meisje en 2 jongens) en vrouw van een mooie man die mij al 35 jaar verdraagt! Allen van harte welkom @ Tropical Joy!

Behandelingen

Haar
Nagels
Gezicht
Ontharen

Wat onze klanten zeggen over Cristina

Deskundig8
Professioneel6
Zorgzaam5
Vakkundig5

Over

Tropical Joy - Hair & Beauty Bar
Paardenmarkt 122-124
2000 Antwerpen, Antwerpen Centrum

Aan de Paardenmarkt in Antwerpen vind je Tropical Joy - Hair & Beauty Bar. Je kan hier terecht voor onder andere het kleuren van je haar, knippen, stylen, maar ook voor gelaatsbehandelingen, manicures, pedicures en ontharen.

Eigenares Klaudia en haar collega Cristina zijn allebei ervaren schoonheidsspecialistes met ruim 10 jaar ervaring. Ze werken professioneel en stralen rust uit. Wanneer je het salon binnenkomt voel je je direct op je gemak en je wordt hier letterlijk van top tot teen verzorgd. Klaudia en Cristina luisteren naar jouw wensen en geven je eerlijk advies over alle behandelingen. Combineer je gelaatsbehandeling met een extra masker of het epileren en verven van je wenkbrauwen. Mannen en kinderen zijn tevens welkom voor een snit.

Goed om te weten: je kan hier alleen contant betalen.

MaMaandag
09:0018:00
DiDinsdag
09:0018:00
WoWoensdag
09:0018:00
DoDonderdag
09:0020:00
VrVrijdag
09:0018:00
ZaZaterdag
09:0018:00
ZoZondag
Gesloten

Kappers in de buurt