Tropical Joy - Hair & Beauty Bar

4,7
231 reviews
Paardenmarkt 122-124, Antwerpen, Antwerpen Centrum, 2000
Morgen open: 09:00 - 18:00

Alle behandelingen

Alle
Haar
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage

Reviews

4,7
231 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Super mooie permanent en verstand van producten
Uitstekend adres om met kindjes te gaan, en dat is toch altijd een beetje stresserend. We werden heel warm onthaald, de kindjes kregen veel aandacht en het knippen werd met veel liefde gedaan. Héél fijn!
Ik ben ten eerste echt heel blij met mijn haar, super blij met mijn permanente krullen. Sandra was ook super vriendelijk en zorgzaam. Ik vond het ook zeer gastvrij dat ze water en thee aanboden! Heel tevreden!
Nathali heeft mijn haar super gedaan zoals ik het wou 💖..highlights & geknipt , afwerking met heel goede producten voor krulhaar echt top Tot gauw
Leuk format, goede prijzen. Ben er keurig geknipt (hoewel ik niet echt een moeilijk kapsel heb) en was ook weer snel buiten, maar dan wel netjes geknipt :)
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Natalya
Kapster/Coloriste/Voet Specialiste
4.5
8 reviews

Over

Mijn naam is Natalya, Kapster in hart en nieren, getrouwd en een zoon met dezelfde passie als de mama. 28 jaar geleden is mijn avontuur als kapster van start gegaan. 6 jaar daarvan ben ik kappersleerkracht geweest in Ukraïne. Vervolgens 20 jaar daarvan in Portugal gewoond, met een zelfstandige kappersstatuut. Mijn verhuis naar België en het achterlaten van mijn kapperszaak in Portugal, ben ik aangegaan om na 6 jaar opnieuw fulltime tijd te kunnen spenderen met mijn man, dewelke sindsdien in België residieert, maar ook om mijn zoon de kans te geven zijn eigen ruimte te benutten, daar hij een volwassen man is dat intussen meer als volmaakt en getalenteerd is om onze zaak verder voort te runnen. Ik spreek Oekraïens, Russisch en Portugees en kan lichtjes mijn plan trekken in het Engels. Mijn huisdier waar ik ook een grote deel van mijn liefde voor over heb, is een poes genaamd 'Lindinho'. Om tot mijn rustige zelf te komen, sport ik iedere ochtend en ook houd ik ervan om te reizen. Als gepassioneerde kapster verzorg ik graag zowel vrouwen als mannenkapsels. Doorheen de jaren heb ik ook geleerd hoe ik een perfecte pedicure moet verzorgen, dus ook daarvoor kan ik klanten onder handen nemen. De leukste opdracht aan mijn job is om mensen van dienst te mogen zijn om hen er nog mooier te laten uitzien.

Behandelingen

Haar
Nagels
Ana
Schoonhedsprcialist/Nails Artist/kapster

Over

Dag iedereen! Ik ben Ana Medeiros, esthetisiste, nail artist en kapster bij Tropical Joy. Ondertussen ben ik al sinds het jaar 2015 actief als manicure en pedicure, na het behalen van de nodige opleiding en diploma's. Later in het jaar 2018 heb ik ook het certificaat van nail artist behaald. Sinds het jaar 2022 ben ik werkzaam bij Tropical Joy Hair & Beauty Bar! Als toevoeging heb ik ook een opleiding gevolgd als kapster en voel ik me thuis wanneer ik een kleur mag aanbrengen of iemand zijn haarstijl van krulhaar naar stijl haar mag omtoveren en omgekeerd. Ik spreek vloeiend Portugees & Frans + Engels op schoolniveau. In mijn vrije tijd lees ik graag, ontdek en studeer ik graag. Verder hou ik van wandelen en hardlopen. Ik heb een hond die bij mijn dochters in Portugal is gebleven en die ik van plan ben mee te nemen naar België. Hopelijk tot binnenkort in ons salon! Warme groeten, Ana M.

Behandelingen

Nagels
Gezicht
Ontharen
Rachid

Over

Hallo, Mijn naam is Rachid. Inmiddels kan ik met heel veel overtuiging zeggen, dat ik meer dan 20 jaar ervaring heb in het kappersvak en kan ik bevestigen dat dit mijn passie is! Ik ben gestart als shampoo-boy in opleiding na mijn kapperstudies en ben doorheen de jaren steeds meer en meer kennis gaan opdoen, om mij te vormen tot professionele allround-kapper. Wil je een fashion snit, een knap opsteekkapsel, een nieuwe kleur laten zetten, een modern of klassiek kapsel of iets totaal anders? Man of vrouw, jong of oud, people from the universe, laat maar komen met die afspraken! Naast het werk, hou ik van reizen, art, zwemmen, wandelen in de natuur, lopen en ga ik graag uiteten. Als persoon ben ik creatief, heb ik een luisterend oor, deel ik graag advies en ben ik een fashionista! Ik ben communicatief ingesteld en kan mensen te woord staan in meerdere talen, namelijk Algemeen Nederlands, Engels, Frans, Arabisch, Berbers en binnenkort misschien ook in het Portugees. Als kapper ben ik erg gericht op mooie resultaten. Gezien mijn doorgaande interesse in het vak, volg ik graag de laatste trends op en ben ik graag op de hoogte van de nieuwste technieken. Tot snel!

Behandelingen

Haar
Sandra
kapster/coloriste/Specialisten in Manicure en Pedicure
4.7
27 reviews

Over

Hallo allemaal! Ik ben Sandra, een 22-jaar ervaren kapster. Mijn leeftijd ga ik dus niet verklappen.😅 Als kapster, beantwoord ik graag aan ieders zijn wensen. Ik vind het geweldig om klanten een nieuwe of verfrissende uitstraling te bezorgen, door mijn technische troeven boven te halen en een kleur of highlights aan te brengen. Alsook de aanvullende technieken uit te voeren zoals snit, permanent,brushing,enzovoort. Ik spreek vloeiend Portugees, begrijp en kan me verstaanbaar maken in het Engels en met wat hulp van mijn kinderen, collega's en klanten begint ook het Nederlands wat los te komen. In mijn vrije tijd houd ik me bezig met het delen van mijn liefde & opvoeding met mijn kinderen. Verder ben ik een kleine Netflix-fan en heb ik een poes (Mel) als huisdier waar ook een deel van mijn aandacht en tijd naartoe gaat. Als geïntegreerde Portugees in België, kan ik met trots delen dat ik graag een bijdrage lever aan het milieu met als lievelingssport "fietsen". Naast mijn kapperskunde, heb ik ook enige ervaring in het verzorgen van handen en voeten. Met veel plezier heet ik mijn klanten graag welkom en zet ik al mijn kennis en kunde graag om in praktijk! Tot snel bij Tropical Joy.

Behandelingen

Haar
Nagels
Nina
Kapper/Coloriste/Extencionspecialiste/Nails specialiste
5.0
10 reviews

Over

Hallo, ik ben Nina! Telkens met evenveel passie en enthousiasme, kan ik zeggen dat ik kapster ben sinds het jaar 2005. Wat me vooral aanspreekt aan mijn job als kapster, is dat ik mijn creativiteit er in kwijt kan en mensen met een fijn gevoel de deur uit kan sturen en dan later opnieuw kan verwelkomen. Wil je graag een strakke of gewaagd opsteekkapsel,uw haar verlengen met extensions, kleuren, knippen, drogen, verzorgen of gewoon even terug in model brengen, ...? Met veel plezier kan je bij mij een afspraak boeken. Naast het kappergebeuren, ben ik ook een gepassioneerde nails specialiste. Jouw handen verzorgen, nagels in model brengen, verlengen & kleur geven doe ik ook graag! Op persoonlijk vlak ben ik een fiere mama van 2 knappe zonen. In mijn vrije tijd, hou ik ervan om tijd door te brengen met mijn ouders, kinderen en vrienden. Ook spreek ik vloeiend Nederlands & Russisch. Als kapster voor vrouwen, mannen en kinderen, heet ik u graag welkom bij Tropical Joy.

Behandelingen

Haar
Nagels
Massage
Gezicht
Klaudia
Schoonheidsspecialiste/Masseuse/zaakvoerder
4.8
16 reviews

Over

Dag iedereen! Mijn voornaam is Klaudia Daiana. Je mag dus zelf kiezen welke roepnaam je het liefst gebruikt, om mij aan te spreken. Na mijn opleiding als schoonheidsspecialiste, de welke ik met een doorgaande dicipline en veel trots beëindigde in het jaar 2016, was ik heel snel vastberaden om mijn eigen zaak op te richten. De reden voor mijn beslissing, om snel als zelfstandige van start te gaan, is te danken aan mijn moeder haar achtergrond, dewelke over een mix van talenten beheerst en zelf reeds 2 succesvolle zaken heeft gerund. Als estheticist hou ik van alle hoeken van mijn job. Bij mij kan je steeds terecht voor ontspanning en/of het boosten van je voorkomen! Mensen tot ontspanning brengen door mijn massagetechnieken boven te halen, een huidverzorging, ontharing, verzorging van handen en voeten, make-up, ... is een klein overzicht van mijn bagage. Een quote waar ik van hou: "Skincare is a journey. Enjoy the process." Ik ben jong maar streef evenveel naar perfectionisme en naar voldoening van mijn klanten als de rest van mijn team! Mijn ouders zijn mijn inspiratie en een grote factor voor mijn constante gedrevenheid. Dankzij de omgeving waarin ik ben opgegroeid beschik ik over een brede talenkennis! Nederlands, Portugees, Spaans, Frans, Engels, Italiaans en Creools van de kaapverdische eilanden, zijn talen waarin ik u verder bij kan helpen. Los van mijn beroep ben ik gek op dansen, de wereld rondreizen en wandelen met mijn hondje "Buddy". Welcome to our happy place! 🌺🌺🌺

Behandelingen

Haar
Nagels
Massage
Gezicht
Ontharen
Shanty

Behandelingen

Haar
Nagels
Cristina
Schoonheidspecialiste/krulkapsterspecialiste/Coloriste/verantwoordelijke
5.0
63 reviews

Behandelingen

Haar
Nagels
Massage
Gezicht
Ontharen

Over

Tropical Joy - Hair & Beauty Bar
Paardenmarkt 122-124
2000 Antwerpen, Antwerpen Centrum

Aan de Paardenmarkt in Antwerpen vind je Tropical Joy - Hair & Beauty Bar. Je kan hier terecht voor onder andere het kleuren van je haar, knippen, stylen, maar ook voor gelaatsbehandelingen, manicures, pedicures en ontharen.

Eigenares Klaudia en haar collega Cristina zijn allebei ervaren schoonheidsspecialistes met ruim 10 jaar ervaring. Ze werken professioneel en stralen rust uit. Wanneer je het salon binnenkomt voel je je direct op je gemak en je wordt hier letterlijk van top tot teen verzorgd. Klaudia en Cristina luisteren naar jouw wensen en geven je eerlijk advies over alle behandelingen. Combineer je gelaatsbehandeling met een extra masker of het epileren en verven van je wenkbrauwen. Mannen en kinderen zijn tevens welkom voor een snit.

Goed om te weten: je kan hier alleen contant betalen.

MaMaandag
09:0018:00
DiDinsdag
09:0018:00
WoWoensdag
09:0018:00
DoDonderdag
09:0020:00
VrVrijdag
09:0018:00
ZaZaterdag
09:0018:00
ZoZondag
Gesloten

Kappers in de buurt