Tropical Joy - Hair & Beauty Bar

4,7
385 reviews
Paardenmarkt 122-124, Antwerpen, Antwerpen Centrum, 2000
Open Vandaag: 09:00 - 18:00

Alle behandelingen

Alle
Haar
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage

Reviews

4,7
385 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
top gedaan, pijnlos en snel
Mijn extensions werden heel zorgvuldig verwijderd en daarna werd mijn haar netjes verzorgd en gebrusht. Heel leuke salon en Nina was heel professioneel en gastvrij.
Altijd tevreden!
Toon reactie salon...
mijn eerste ervaring was heel goed maar 2de en 3de was teleurstelling
Toon reactie salon...
Ik vond de behandeling heel goed. Met wat sfeer muziekje altijd leuk.
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Nina
Kapper/Coloriste/Extencionspecialiste/Nails specialiste
4.8
13 reviews

Over

Hallo, ik ben Nina! Telkens met evenveel passie en enthousiasme, kan ik zeggen dat ik kapster ben sinds het jaar 2005. Wat me vooral aanspreekt aan mijn job als kapster, is dat ik mijn creativiteit er in kwijt kan en mensen met een fijn gevoel de deur uit kan sturen en dan later opnieuw kan verwelkomen. Wil je graag een strakke of gewaagd opsteekkapsel,uw haar verlengen met extensions, kleuren, knippen, drogen, verzorgen of gewoon even terug in model brengen, ...? Met veel plezier kan je bij mij een afspraak boeken. Naast het kappergebeuren, ben ik ook een gepassioneerde nails specialiste. Jouw handen verzorgen, nagels in model brengen, verlengen & kleur geven doe ik ook graag! Op persoonlijk vlak ben ik een fiere mama van 2 knappe zonen. In mijn vrije tijd, hou ik ervan om tijd door te brengen met mijn ouders, kinderen en vrienden. Ook spreek ik vloeiend Nederlands & Russisch. Als kapster voor vrouwen, mannen en kinderen, heet ik u graag welkom bij Tropical Joy.

Behandelingen

Haar
Nagels
Massage
Gezicht
Klaudia
Schoonheidsspecialiste/Masseuse/zaakvoerder
4.9
26 reviews

Over

Dag iedereen! Mijn voornaam is Klaudia Daiana. Je mag dus zelf kiezen welke roepnaam je het liefst gebruikt, om mij aan te spreken. Na mijn opleiding als schoonheidsspecialiste, de welke ik met een doorgaande dicipline en veel trots beëindigde in het jaar 2016, was ik heel snel vastberaden om mijn eigen zaak op te richten. De reden voor mijn beslissing, om snel als zelfstandige van start te gaan, is te danken aan mijn moeder haar achtergrond, dewelke over een mix van talenten beheerst en zelf reeds 2 succesvolle zaken heeft gerund. Als estheticist hou ik van alle hoeken van mijn job. Bij mij kan je steeds terecht voor ontspanning en/of het boosten van je voorkomen! Mensen tot ontspanning brengen door mijn massagetechnieken boven te halen, een huidverzorging, ontharing, verzorging van handen en voeten, make-up, ... is een klein overzicht van mijn bagage. Een quote waar ik van hou: "Skincare is a journey. Enjoy the process." Ik ben jong maar streef evenveel naar perfectionisme en naar voldoening van mijn klanten als de rest van mijn team! Mijn ouders zijn mijn inspiratie en een grote factor voor mijn constante gedrevenheid. Dankzij de omgeving waarin ik ben opgegroeid beschik ik over een brede talenkennis! Nederlands, Portugees, Spaans, Frans, Engels, Italiaans en Creools van de kaapverdische eilanden, zijn talen waarin ik u verder bij kan helpen. Los van mijn beroep ben ik gek op dansen, de wereld rondreizen en wandelen met mijn hondje "Buddy". Welcome to our happy place! 🌺🌺🌺

Behandelingen

Haar
Nagels
Massage
Gezicht
Ontharen
Sandra
kapster/coloriste/Specialisten in Manicure en Pedicure
4.6
49 reviews

Over

Hallo allemaal! Ik ben Sandra, een 22-jaar ervaren kapster. Mijn leeftijd ga ik dus niet verklappen.😅 Als kapster, beantwoord ik graag aan ieders zijn wensen. Ik vind het geweldig om klanten een nieuwe of verfrissende uitstraling te bezorgen, door mijn technische troeven boven te halen en een kleur of highlights aan te brengen. Alsook de aanvullende technieken uit te voeren zoals snit, permanent,brushing,enzovoort. Ik spreek vloeiend Portugees, begrijp en kan me verstaanbaar maken in het Engels en met wat hulp van mijn kinderen, collega's en klanten begint ook het Nederlands wat los te komen. In mijn vrije tijd houd ik me bezig met het delen van mijn liefde & opvoeding met mijn kinderen. Verder ben ik een kleine Netflix-fan en heb ik een poes (Mel) als huisdier waar ook een deel van mijn aandacht en tijd naartoe gaat. Als geïntegreerde Portugees in België, kan ik met trots delen dat ik graag een bijdrage lever aan het milieu met als lievelingssport "fietsen". Naast mijn kapperskunde, heb ik ook enige ervaring in het verzorgen van handen en voeten. Met veel plezier heet ik mijn klanten graag welkom en zet ik al mijn kennis en kunde graag om in praktijk! Tot snel bij Tropical Joy.

Behandelingen

Haar
Nagels
Neiva
4.8
17 reviews

Behandelingen

Haar
Nagels
Gezicht
Ontharen
Shanty
Kapster
4.8
5 reviews

Over

Dag allemaal, Mijn naam is Shanty. Ter beantwoording van mijn passie heb ik met veel trots een traject afgelegd van 7 jaar kappersstudie. In het bezit van mijn certificaat en diploma ben ik meteen op jacht gegaan naar een werkplaats waar ik de kans zou krijgen om mijn passie en vaardigheden doorgaand om te zetten in praktijk. Wens je een stralende brushing, een strak of gewaagd opsteekkapsel, wil je jouw haar omtoveren van stijl naar krulhaar of andersom, is het tijd voor een kleur of highlights te laten zetten of liever een flashy en gedurfde uitstraling,vlechten of totaal iets anders? Als overtuigende en gediplomeerde kapper en coloriste, help ik jou graag verder met jouw wensen te beantwoorden! Daar ik mij graag polivalent inzet, heb ik ook al enkele jaren interesse in nail styling en art en hou ik er mij mee bezig in mijn vrije tijd en binnenkort bij het behalen van de nodige certificaten zal ik ook deze passie omzetten in praktijk. Als sportief ingestelde persoon, kan je me naast het werk ook tegen komen op de dansvloer, ook heb ik 9 jaar atletiek gedaan op professioneel niveau, verder ga ik bij momenten naar de fitness en verken ik graag verschillende bestemmingen wanneer het tijd is voor vakantie. Naast mijn creativiteit op kappersniveau, ben ik ook een kookliefhebber die graag nieuwe gerechten uitprobeert. Op persoonlijk vlak ben ik een rustig en zorgzame persoon, heb ik een luisterend oor en deel ik graag advies. Ik ben opgegroeid in een zeer grote familiekring met wellicht 3 zussen en 4 broers. Op deze manier heb ik mijn interesse voor het kappersvak ontworpen en heb ik ook veel mogen oefenen op vele modellen van kinds af aan. Als kapper ben ik gericht op mooie resultaten. Gezien mijn doorgaande interesse in het vak, volg ik graag de laatste trends op en ben ik graag op de hoogte van de nieuwste technieken. Graag tot snel bij Tropical Joy!

Behandelingen

Haar
Nagels
Cristina
Schoonheidspecialiste/krulkapsterspecialiste/Coloriste/verantwoordelijke
4.8
115 reviews

Over

Dag lieve klanten, Ik ben Cristina. Ondertussen meer als 30 jaar wonende in België. Bij mijn verhuis van Portugal naar België ben ik begonnen van nul en was mijn eerste voertuig een winkelkar. Vanwege mijn constante doorzettingsvermogen, interesse in het bijleren, kennis en kunde heb ik mij doorheen de jaren gevormd tot een polivalent iemand met vele passies en talent. Mijn doel van het leven is leven met een doel. Gezien mijn gedrevenheid als polyvalent persoon, kan je mij op elke afdeling van de zaak terugvinden. Ik heb verschillende studies gedaan en verschillende diploma's behaald en ondertussen ook meer als 15 jaar ervaring in elk vak. Man of vrouw, jong of oud, bij mij kan je terecht voor de volgende diensten: - Brushing en afwerken met stijltang - Keratine behandeling - Krullen stylist (CG-methode / Droog knippen) - Kleuren en kleurbespreking - Haarverzorging - Manicure & Pedicure - Gelaatsverzorging - Massage - Ontharing - Barbediening - Ketering - Decoratie ... Wens je graag advies alvorens jouw afspraak? Kom gerust even langs zodat we uw wensen samen kunnen overlopen. Ik kan klanten te woord staan in de volgende talen: Nederlands, Portugees, Frans, Engels, Spaans & Kreools. Als persoon ben ik creatief, verantwoordelijk, recht voor de raap, zorgzaam, lach ik graag, deel ik graag mijn kennis met anderen en heb ik veel wilskracht. Vanwege mijn continue wilskracht ben ik van verschillende markten thuis en heb ik reeds 2 succesvolle zaken (1 horeca en 1 kapperszaak met schoonheidssalon) gerund in het verleden. Op verzoek van klanten die mijn geschiedenis kennen, heb ik samen met mijn dochter Klaudia Daiana, de stap genomen om een combinatie te creëren van een 3 in 1 zaak (horeca met kapper en schoonheidszaak). Een quote ter inspiratie: Life is not about being rich, being popular, being highly educated or being perfect. It is about being real, being humble and being kind. Naast het werk heb ik een passie voor ketering en decoratie van zalen, fruitschalen, etalages, ... hou ik van rondreizen, kook ik graag en ga ik graag uiteten. Ik ben een trotse moeder van 4 kinderen (3 dochters en 1 zoon), grootmoeder van 3 kleinkinderen (1 meisje en 2 jongens) en vrouw van een mooie man die mij al 35 jaar verdraagt! Allen van harte welkom @ Tropical Joy!

Behandelingen

Haar
Nagels
Massage
Gezicht
Ontharen

Wat onze klanten zeggen over Cristina

Professioneel6
Deskundig5

Over

Tropical Joy - Hair & Beauty Bar
Paardenmarkt 122-124
2000 Antwerpen, Antwerpen Centrum

Aan de Paardenmarkt in Antwerpen vind je Tropical Joy - Hair & Beauty Bar. Je kan hier terecht voor onder andere het kleuren van je haar, knippen, stylen, maar ook voor gelaatsbehandelingen, manicures, pedicures en ontharen.

Eigenares Klaudia en haar collega Cristina zijn allebei ervaren schoonheidsspecialistes met ruim 10 jaar ervaring. Ze werken professioneel en stralen rust uit. Wanneer je het salon binnenkomt voel je je direct op je gemak en je wordt hier letterlijk van top tot teen verzorgd. Klaudia en Cristina luisteren naar jouw wensen en geven je eerlijk advies over alle behandelingen. Combineer je gelaatsbehandeling met een extra masker of het epileren en verven van je wenkbrauwen. Mannen en kinderen zijn tevens welkom voor een snit.

Goed om te weten: je kan hier alleen contant betalen.

MaMaandag
09:0018:00
DiDinsdag
09:0018:00
WoWoensdag
09:0018:00
DoDonderdag
09:0020:00
VrVrijdag
09:0018:00
ZaZaterdag
09:0018:00
ZoZondag
Gesloten

veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over Tropical Joy - Hair & Beauty Bar

Tropical Joy - Hair & Beauty Bar is geopend van maandag tot woensdag, vrijdag en zaterdag van 09:00 tot 18:00 en donderdag van 09:00 tot 20:00. De salon is gesloten zondag.
Ja, je kunt jouw boeking altijd annuleren. Lees de voorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking om te zien of jouw afspraak terugbetaalbaar is of niet. De annuleringsvoorwaarden zijn te vinden in de e-mail met de orderbevestiging, op het afspraken overzicht in de app en in jouw Treatwell-account.
De populairste behandelingen bij Tropical Joy - Hair & Beauty Bar zijn: Mannen knippen, Vrouwen knippen en Pedicure
De populairste behandeling, Mannen knippen, heeft een gemiddelde prijs van € 21,96.
Bij Tropical Joy - Hair & Beauty Bar kun je zowel ter plaatse als vooraf op de marktplaats betalen.

Kappers in de buurt