Tropical Joy - Hair & Beauty Bar

4,7
240 avis
Paardenmarkt 122-124, Antwerpen, Antwerpen Centrum, 2000
Ouvert Aujourd'hui: 09:00 - 18:00

Parcourir les services

Tout
Coiffure
Mains & Pieds
Épilation
Visage
Massage

Avis sur le salon

4,7
240 avis

Filtrer par type de service

Filtrer par commentaires

Service

Filtrer par note

Note
Filtrer par note

Avis vérifiés

Rédigé par nos clients, pour que vous sachiez à quoi vous attendre dans chaque salon
Super vriendelijk en familiale sfeer. Mijn krullen zien er zo veel gezonder uit. Blij met het resultaat.
Beste kapsalon waar ik ooit ben geweest! Super vriendelijk personeel die ook echt naar je luisteren. Sandra is een geweldige lieve vrouw met magische handen , ze heeft mijn haar weer zo mooi geblondeerd! Ik kom speciaal helemaal van Brussel naar hier voor mijn haar te doen, kwaliteit=kwantiteit 100%
Happy with all treatments
Prima
Voir la réponse du salon...
Ana is heel vriendelijk en ze kan super mooi een french manicure aanbrengen. Verder werkt ze erg grondig en snel tegelijk. Aanrader!
Voir la réponse du salon...
Voir plus de commentaires...

Rencontrez l'équipe

Klaudia
Schoonheidsspecialiste/Masseuse/zaakvoerder
4.8
16 avis

À propos

Dag iedereen! Mijn voornaam is Klaudia Daiana. Je mag dus zelf kiezen welke roepnaam je het liefst gebruikt, om mij aan te spreken. Na mijn opleiding als schoonheidsspecialiste, de welke ik met een doorgaande dicipline en veel trots beëindigde in het jaar 2016, was ik heel snel vastberaden om mijn eigen zaak op te richten. De reden voor mijn beslissing, om snel als zelfstandige van start te gaan, is te danken aan mijn moeder haar achtergrond, dewelke over een mix van talenten beheerst en zelf reeds 2 succesvolle zaken heeft gerund. Als estheticist hou ik van alle hoeken van mijn job. Bij mij kan je steeds terecht voor ontspanning en/of het boosten van je voorkomen! Mensen tot ontspanning brengen door mijn massagetechnieken boven te halen, een huidverzorging, ontharing, verzorging van handen en voeten, make-up, ... is een klein overzicht van mijn bagage. Een quote waar ik van hou: "Skincare is a journey. Enjoy the process." Ik ben jong maar streef evenveel naar perfectionisme en naar voldoening van mijn klanten als de rest van mijn team! Mijn ouders zijn mijn inspiratie en een grote factor voor mijn constante gedrevenheid. Dankzij de omgeving waarin ik ben opgegroeid beschik ik over een brede talenkennis! Nederlands, Portugees, Spaans, Frans, Engels, Italiaans en Creools van de kaapverdische eilanden, zijn talen waarin ik u verder bij kan helpen. Los van mijn beroep ben ik gek op dansen, de wereld rondreizen en wandelen met mijn hondje "Buddy". Welcome to our happy place! 🌺🌺🌺

Services

Visage
Massage
Coiffure
Épilation
Mains & Pieds
Cristina
Schoonheidspecialiste/krulkapsterspecialiste/Coloriste/verantwoordelijke
5.0
66 avis

À propos

Dag lieve klanten, Ik ben Cristina. Ondertussen meer als 30 jaar wonende in België. Bij mijn verhuis van Portugal naar België ben ik begonnen van nul en was mijn eerste voertuig een winkelkar. Vanwege mijn constante doorzettingsvermogen, interesse in het bijleren, kennis en kunde heb ik mij doorheen de jaren gevormd tot een polivalent iemand met vele passies en talent. Mijn doel van het leven is leven met een doel. Gezien mijn gedrevenheid als polyvalent persoon, kan je mij op elke afdeling van de zaak terugvinden. Ik heb verschillende studies gedaan en verschillende diploma's behaald en ondertussen ook meer als 15 jaar ervaring in elk vak. Man of vrouw, jong of oud, bij mij kan je terecht voor de volgende diensten: - Brushing en afwerken met stijltang - Keratine behandeling - Krullen stylist (CG-methode / Droog knippen) - Kleuren en kleurbespreking - Haarverzorging - Manicure & Pedicure - Gelaatsverzorging - Massage - Ontharing - Barbediening - Ketering - Decoratie ... Wens je graag advies alvorens jouw afspraak? Kom gerust even langs zodat we uw wensen samen kunnen overlopen. Ik kan klanten te woord staan in de volgende talen: Nederlands, Portugees, Frans, Engels, Spaans & Kreools. Als persoon ben ik creatief, verantwoordelijk, recht voor de raap, zorgzaam, lach ik graag, deel ik graag mijn kennis met anderen en heb ik veel wilskracht. Vanwege mijn continue wilskracht ben ik van verschillende markten thuis en heb ik reeds 2 succesvolle zaken (1 horeca en 1 kapperszaak met schoonheidssalon) gerund in het verleden. Op verzoek van klanten die mijn geschiedenis kennen, heb ik samen met mijn dochter Klaudia Daiana, de stap genomen om een combinatie te creëren van een 3 in 1 zaak (horeca met kapper en schoonheidszaak). Een quote ter inspiratie: Life is not about being rich, being popular, being highly educated or being perfect. It is about being real, being humble and being kind. Naast het werk heb ik een passie voor ketering en decoratie van zalen, fruitschalen, etalages, ... hou ik van rondreizen, kook ik graag en ga ik graag uiteten. Ik ben een trotse moeder van 4 kinderen (3 dochters en 1 zoon), grootmoeder van 3 kleinkinderen (1 meisje en 2 jongens) en vrouw van een mooie man die mij al 35 jaar verdraagt! Allen van harte welkom @ Tropical Joy!

Services

Visage
Massage
Coiffure
Épilation
Mains & Pieds
Sandra
kapster/coloriste/Specialisten in Manicure en Pedicure
4.7
29 avis

À propos

Hallo allemaal! Ik ben Sandra, een 22-jaar ervaren kapster. Mijn leeftijd ga ik dus niet verklappen.😅 Als kapster, beantwoord ik graag aan ieders zijn wensen. Ik vind het geweldig om klanten een nieuwe of verfrissende uitstraling te bezorgen, door mijn technische troeven boven te halen en een kleur of highlights aan te brengen. Alsook de aanvullende technieken uit te voeren zoals snit, permanent,brushing,enzovoort. Ik spreek vloeiend Portugees, begrijp en kan me verstaanbaar maken in het Engels en met wat hulp van mijn kinderen, collega's en klanten begint ook het Nederlands wat los te komen. In mijn vrije tijd houd ik me bezig met het delen van mijn liefde & opvoeding met mijn kinderen. Verder ben ik een kleine Netflix-fan en heb ik een poes (Mel) als huisdier waar ook een deel van mijn aandacht en tijd naartoe gaat. Als geïntegreerde Portugees in België, kan ik met trots delen dat ik graag een bijdrage lever aan het milieu met als lievelingssport "fietsen". Naast mijn kapperskunde, heb ik ook enige ervaring in het verzorgen van handen en voeten. Met veel plezier heet ik mijn klanten graag welkom en zet ik al mijn kennis en kunde graag om in praktijk! Tot snel bij Tropical Joy.

Services

Coiffure
Mains & Pieds
Nina
Kapper/Coloriste/Extencionspecialiste/Nails specialiste
5.0
10 avis

À propos

Hallo, ik ben Nina! Telkens met evenveel passie en enthousiasme, kan ik zeggen dat ik kapster ben sinds het jaar 2005. Wat me vooral aanspreekt aan mijn job als kapster, is dat ik mijn creativiteit er in kwijt kan en mensen met een fijn gevoel de deur uit kan sturen en dan later opnieuw kan verwelkomen. Wil je graag een strakke of gewaagd opsteekkapsel,uw haar verlengen met extensions, kleuren, knippen, drogen, verzorgen of gewoon even terug in model brengen, ...? Met veel plezier kan je bij mij een afspraak boeken. Naast het kappergebeuren, ben ik ook een gepassioneerde nails specialiste. Jouw handen verzorgen, nagels in model brengen, verlengen & kleur geven doe ik ook graag! Op persoonlijk vlak ben ik een fiere mama van 2 knappe zonen. In mijn vrije tijd, hou ik ervan om tijd door te brengen met mijn ouders, kinderen en vrienden. Ook spreek ik vloeiend Nederlands & Russisch. Als kapster voor vrouwen, mannen en kinderen, heet ik u graag welkom bij Tropical Joy.

Services

Visage
Massage
Coiffure
Mains & Pieds
Shanty
Kapster

À propos

Dag allemaal, Mijn naam is Shanty. Ter beantwoording van mijn passie heb ik met veel trots een traject afgelegd van 7 jaar kappersstudie. In het bezit van mijn certificaat en diploma ben ik meteen op jacht gegaan naar een werkplaats waar ik de kans zou krijgen om mijn passie en vaardigheden doorgaand om te zetten in praktijk. Wens je een stralende brushing, een strak of gewaagd opsteekkapsel, wil je jouw haar omtoveren van stijl naar krulhaar of andersom, is het tijd voor een kleur of highlights te laten zetten of liever een flashy en gedurfde uitstraling of totaal iets anders? Als overtuigende en gediplomeerde kapper en coloriste, help ik jou graag verder met jouw wensen te beantwoorden! Daar ik mij graag polivalent inzet, heb ik ook al enkele jaren interesse in nail styling en art en hou ik er mij mee bezig in mijn vrije tijd en binnenkort bij het behalen van de nodige certificaten zal ik ook deze passie omzetten in praktijk. Als sportief ingestelde persoon, kan je me naast het werk ook tegen komen op de dansvloer, ook heb ik 9 jaar atletiek gedaan op professioneel niveau, verder ga ik bij momenten naar de fitness en verken ik graag verschillende bestemmingen wanneer het tijd is voor vakantie. Naast mijn creativiteit op kappersniveau, ben ik ook een kookliefhebber die graag nieuwe gerechten uitprobeert. Op persoonlijk vlak ben ik een rustig en zorgzame persoon, heb ik een luisterend oor en deel ik graag advies. Ik ben opgegroeid in een zeer grote familiekring met wellicht 3 zussen en 4 broers en vele huisdieren (12 katten, 2 honden, 2 fredjes, kippen, ...). Op deze manier heb ik mijn interesse voor het kappersvak ontworpen en heb ik ook veel mogen oefenen op vele modellen van kinds af aan. Als kapper ben ik gericht op mooie resultaten. Gezien mijn doorgaande interesse in het vak, volg ik graag de laatste trends op en ben ik graag op de hoogte van de nieuwste technieken. Graag tot snel bij Tropical Joy!

Services

Coiffure
Mains & Pieds
Marine

Services

Visage
Coiffure
Épilation
Mains & Pieds

À propos

Tropical Joy - Hair & Beauty Bar
Paardenmarkt 122-124
2000 Antwerpen, Antwerpen Centrum

Aan de Paardenmarkt in Antwerpen vind je Tropical Joy - Hair & Beauty Bar. Je kan hier terecht voor onder andere het kleuren van je haar, knippen, stylen, maar ook voor gelaatsbehandelingen, manicures, pedicures en ontharen.

Eigenares Klaudia en haar collega Cristina zijn allebei ervaren schoonheidsspecialistes met ruim 10 jaar ervaring. Ze werken professioneel en stralen rust uit. Wanneer je het salon binnenkomt voel je je direct op je gemak en je wordt hier letterlijk van top tot teen verzorgd. Klaudia en Cristina luisteren naar jouw wensen en geven je eerlijk advies over alle behandelingen. Combineer je gelaatsbehandeling met een extra masker of het epileren en verven van je wenkbrauwen. Mannen en kinderen zijn tevens welkom voor een snit.

Goed om te weten: je kan hier alleen contant betalen.

LunLundi
09:0018:00
MarMardi
09:0018:00
MerMercredi
09:0018:00
JeuJeudi
09:0020:00
VenVendredi
09:0018:00
SamSamedi
09:0018:00
DimDimanche
Fermé

Coiffeurs dans les environs