Mundo

Paardenmarkt 39, 2000 Antwerpen
3,9
120 reviews
Paardenmarkt 39, 2000 Antwerpen

Alle behandelingen

Reviews

3,9
120 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Stond aan een gesloten deur Hoewel ik een afspraak had voor 11 uur was het gesloten, gebeld maar er nam niemand op, Smiddags teruggegaan, slecht geknipt door iemand anders veels te kort en overal ongelijk, slechtse ervaring ooit!!!
Know very well how to handle curly hair
Wat een prikkelbare mensen hier aan sommige reacties te zien. Dat het time-management niet top is, dat is inderdaad waar. Nu ik zie dit wel als iets positief, ze neemt tijd voor haar klanten. Tijdens de behandeling heeft ze me zeer veel tips en tricks gegeven wat in het best met mijn haar kan doen. In 21 jaar nooit zo’n goede kapster gevonden. Mij ziet ze zeker en vast terug!! Kleine opmerking nog: door de Corona-tijden is iedereen op hygiëne gesteld. Dit zelf miste ik een beetje maar natuurlijk ook helemaal niet tof als je 8 uur lang met een mondmasker moet oplopen. Maar stoelen ontsmetten na elke klant zou toch fijn zijn om te zien :) Groetjes, een zeer tevreden klant!
Mijn afspraak was niet geregistreerd, waardoor de kapster al niet blij was. Dit is nochtans niet mijn fout. Ze heeft mijn haren niet gewassen en is gewoon beginnen knippen. Wassen was blijkbaar extra betalen. Het knippen was na nog geen 15min gedaan! Geen top ervaring :(
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Adalys
3.8
22 reviews

Behandelingen

Haar

Over

Mundo
Paardenmarkt 39
2000 Antwerpen

Bij Mundo willen ze dat je helemaal jezelf kunt zijn. Iedereen die Mundo bezoekt, zal zichzelf terugvinden en herboren naar buiten stappen. Het deskundige advies wordt altijd aangepast aan de noden en vereisten van elke klant. Een troef van dit salon is dat zij naast Europees haar ook krullend of weerbarstig haar van Latijns-Amerikanen kunnen behandelen. Een van de werknemers is de kapster van voormalig Miss Venezuela. Het motto van de eigenaresse is: lichaam en geest in balans. Zij heeft oog voor detail, voelt wensen aan en maakt klanten graag gelukkig.

MaMaandag
11:0018:00
DiDinsdag
11:0019:00
WoWoensdag
11:0019:00
DoDonderdag
11:0020:00
VrVrijdag
11:0020:00
ZaZaterdag
10:0019:00
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2017

Kappers in de buurt