Mundo

Paardenmarkt 39, 2000 Antwerpen
3,9
120 avis
Paardenmarkt 39, 2000 Antwerpen

Parcourir les services

Avis sur le salon

3,9
120 avis
Ambiance
Propreté
Équipe

Filtrer par type de service

Filtrer par commentaires

Service
Tous les services

Filtrer par note

Note
Filtrer par note

Avis vérifiés

Rédigé par nos clients, pour que vous sachiez à quoi vous attendre dans chaque salon
Stond aan een gesloten deur Hoewel ik een afspraak had voor 11 uur was het gesloten, gebeld maar er nam niemand op, Smiddags teruggegaan, slecht geknipt door iemand anders veels te kort en overal ongelijk, slechtse ervaring ooit!!!
Know very well how to handle curly hair
Wat een prikkelbare mensen hier aan sommige reacties te zien. Dat het time-management niet top is, dat is inderdaad waar. Nu ik zie dit wel als iets positief, ze neemt tijd voor haar klanten. Tijdens de behandeling heeft ze me zeer veel tips en tricks gegeven wat in het best met mijn haar kan doen. In 21 jaar nooit zo’n goede kapster gevonden. Mij ziet ze zeker en vast terug!! Kleine opmerking nog: door de Corona-tijden is iedereen op hygiëne gesteld. Dit zelf miste ik een beetje maar natuurlijk ook helemaal niet tof als je 8 uur lang met een mondmasker moet oplopen. Maar stoelen ontsmetten na elke klant zou toch fijn zijn om te zien :) Groetjes, een zeer tevreden klant!
Mijn afspraak was niet geregistreerd, waardoor de kapster al niet blij was. Dit is nochtans niet mijn fout. Ze heeft mijn haren niet gewassen en is gewoon beginnen knippen. Wassen was blijkbaar extra betalen. Het knippen was na nog geen 15min gedaan! Geen top ervaring :(
Voir la réponse du salon...
Voir plus de commentaires...

Rencontrez l'équipe

Adalys
3.8
22 avis

Services

Coiffure

À propos

Mundo
Paardenmarkt 39
2000 Antwerpen

Bij Mundo willen ze dat je helemaal jezelf kunt zijn. Iedereen die Mundo bezoekt, zal zichzelf terugvinden en herboren naar buiten stappen. Het deskundige advies wordt altijd aangepast aan de noden en vereisten van elke klant. Een troef van dit salon is dat zij naast Europees haar ook krullend of weerbarstig haar van Latijns-Amerikanen kunnen behandelen. Een van de werknemers is de kapster van voormalig Miss Venezuela. Het motto van de eigenaresse is: lichaam en geest in balans. Zij heeft oog voor detail, voelt wensen aan en maakt klanten graag gelukkig.

LunLundi
11:0018:00
MarMardi
11:0019:00
MerMercredi
11:0019:00
JeuJeudi
11:0020:00
VenVendredi
11:0020:00
SamSamedi
10:0019:00
DimDimanche
Fermé
Les awards du salon
Top Rated 2017

Coiffeurs dans les environs