Treatwell ProTreatwell Pro

Beveel Treatwell aan en ontvang een beloning!

We zijn altijd op zoek naar nieuwe, geweldige salons om zich bij onze community van beauty professionals te voegen. Ken jij iemand die partner van ons zou moeten zijn? Beveel de salon bij ons aan! Wordt het een Treatwell partner? Dan kun je kiezen uit …

Doe een aanbeveling

Ken jij de juiste salon voor Treatwell?

Help ons onze community te laten groeien en word beloond!

We zijn altijd op zoek naar salons om zich bij onze community van professionals te voegen. Zo werken we samen aan een heldere toekomst voor de haar en beauty industrie.

Treatwell PRO

In drie simpele stappen

1 vertel het verder

1. Vertel het verder

Check wel even of deze salon niet al Treatwell partner is of met ons in gesprek is hierover.

2 weet je zeker dat ze bij ons passen

2. Weet je zeker dat ze bij ons passen?

Wij gaan graag een samenwerking aan met salons die één of meerdere van de volgende behandelingen aanbieden: Knipbeurten, kleurbehandelingen, barbering, manicures, pedicures, facials, massages, wimperbehandelingen, wenkbrauwbehandelingen of ontharingsbehandelingen.

3 geniet van je beloning

3. Geniet van je beloning

Laat ons weten welke salon je aanraadt via het onderstaande formulier. Elke keer wanneer een door jou aangedragen salon zich aansluit bij Treatwell, ontvangen jullie beiden een beloning.

Vul de gegevens van de salon hieronder in

    Over jou

    Door dit formulier in te vullen en op “Verzenden” te klikken, bevestig je dat je de algemene voorwaarden van Treatwell hebt gelezen en ermee akkoord gaat en dat je e-mails en / of berichten van Treatwell over dit verwijzingsactie ontvangt. Je bevestigt ook dat je de toestemming van de aanbevolen salon hebt ontvangen om (1) hun gegevens met Treatwell te delen en (2) door Treatwell gecontacteerd te worden over het aanmelden als een Treatwell-partnersalon. Je gegevens en de gegevens van de aanbevolen salon worden hier verwerkt in overeenstemming met het privacy- en cookiebeleid van Treatwell. Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    Vul je gegevens in voor een gratis adviesgesprek op maat inclusief productdemo.

      Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.