Treatwell ProTreatwell Pro

Verwijs een salon door en word beloond

We zijn altijd op zoek naar nieuwe salons voor in onze community. Ken je een salon die goed bij Treatwell past? Stuur de eigenaar of salonmanager eens onze kant op en als ze zich bij ons aansluiten, krijg jij tot wel €400 aan Amazon vouchers als beloning.

Een salon verwijzen

Er staat een beloning voor je klaar

Ken je een goede match voor Treatwell? Stuur ‘m onze kant op en je ontvangt een beloning wanneer ze bij ons zijn aangesloten, gebaseerd op het aantal werknemers dat die salon heeft:

0-2 werknemers

je krijgt

€150

3-5 werknemers

je krijgt

€250

6+ werknemers

je krijgt

€400

Hoe werkt het?
Het is ontzettend makkelijk

1 deel het met salons

1. Deel het met salons

Vertel andere beautyprofessionals over ons en zorg dat je zeker weet dat ze geïnteresseerd zijn in een eventuele samenwerking met Treatwell, voordat je ze definitief doorverwijst.
Dubbelcheck dat ze niet al Treatwell Partner zijn (of net zijn gestart met het aanmeldingsproces), om zeker te weten dat ze in aanmerking komen.

2 voldoen ze aan onze eisen

2. Voldoen ze aan onze eisen?

We zijn op zoek naar shop-based salons, niet naar thuissalons of mobiele salons. Als je salons kent die aan onze eisen voldoen (zoals kappers, barbers, beautysalons, nagelstudio’s, massagesalons en meer), stuur ze dan onze kant op.

3 ontvang je beloning

3. Ontvang je beloning

Vul het onderstaande formulier in en help onze community te laten groeien. Elke keer dat een nieuwe salon zich dankzij jouw doorverwijzing aansluit bij Treatwell, ontvang je een nieuwe Amazon voucher. Yep, zo makkelijk is het. Aan jou de keus hoe je je voucher besteedt (we beloven niet te oordelen, echt!)

Vul hieronder de gegevens in van de salon die je wilt doorverwijzen aan Treatwell (dit zijn dus niet jouw eigen gegevens)

    Over jou (vul hieronder jouw eigen gegevens in)

    Door op verzenden te klikken, gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden.

    Vul je gegevens in voor een gratis adviesgesprek op maat inclusief productdemo.

      Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.