Draag een salon aan en profiteer beide

We zijn altijd op zoek naar nieuwe salons om zich aan te sluiten bij onze community. Ken jij een salon die goed bij Treatwell zou passen? Laat het ons weten! Indien de door jou aangedragen salon zich aansluit bij Treatwell, ontvangen jullie beide drie maanden vrijstelling van maandelijkse kosten voor de diensten van Treatwell.

Ken jij een salon die goed bij Treatwell zou passen? Breng ons op de hoogte

recommend a salon

Draag een salon aan

Help ons platform te groeien en ontvang allebei een beloning

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe salons die onderdeel willen zijn van onze Treatwell-familie.

Werk je in een salon die aangesloten is bij Treatwell en ken je een salon die ook zou profiteren van een samenwerking? Draag de salon bij ons aan! Indien de salon zich ook aansluit, ontvangen jullie allebei drie maanden vrijstelling van maandelijkse kosten voor de diensten van Treatwell als bedankje. Win-win.

Easy as 1, 2, 3.

1. Vertel over Treatwell

Vertel andere salons over Treatwell. Wees er zeker van zijn dat ze nog geen Treatwell partner zijn of al in contact zijn om online te gaan om in aanmerking te komen voor de beloning.

2. Past de salon bij ons?

Wij zijn op zoek naar salons in Nederland die één of meerdere van de volgende behandelingen aanbieden: haar knippen/kleuren, manicures, pedicures, facials, massages, wimpers, wenkbrauwen of waxen.

3. Geniet van je beloning

Laat ons weten welke salon je aanraadt via het onderstaande formulier. Elke keer wanneer een door jou aangedragen salon zich aansluit bij Treatwell, ontvangen jullie beiden een beloning.

Ken jij de juiste salon?