Een intelligent kassasysteem voor jouw salon

Flexibele betalingsmogelijkheden die voldoen aan de standaard van de klant. Betalen is een fluitje van een cent met Treatwell.

Treatwell Pro
betalingen via de app
Betalingen via de app

Je kunt bonnen uit de Treatwell Pro app rechtstreeks vanaf je smartphone uitdraaien, zonder bestanden en zonder speciale configuraties.

snel producten verkopen
Snel producten verkopen

Je kunt je producten bij het afrekenen verkopen en kortingen toevoegen. De voorraad wordt automatisch bijgewerkt.

dagafsluiting binnen 1 minuut
Dagafsluiting binnen 1 minuut

Sluit de werkdag in één klik af. Een compleet verslag van de dag wordt je per e-mail toegestuurd. Geen rekenmachine meer nodig!

Kassa en betalingen

Je hebt een concurrentievoordeel

Je kunt (elektronische) bonnen uitgeven vanaf tablets, iPads en je smartphone. Een kassasysteem was nog nooit zo eenvoudig te gebruiken.

Verkoop van producten

Als de klant een of meerdere producten koopt kun je deze bij de kassa zetten op het moment van betalen en met een barcode scanner scannen. Maak je geen zorgen over de voorraad, dat wordt vanzelf bijgewerkt.

Prijsaanpassing

Je kunt de prijslijst van je diensten definiëren en de prijs voor één klant aanpassen. Het beheersysteem houdt automatisch de bijgewerkte prijs in het geheugen voor de volgende afrekenstappen en je hoeft zelf niets te doen!

Walk-ins

Loopt iemand spontaan de salon in? Je kunt de passerende klanten invoeren en beslissen of je een volledige gepersonaliseerde kaart wilt maken en deze in het adresboek wilt opslaan of niet. Vanuit de kassafunctie weet je ook hoeveel klanten er in de salon zijn, wie ze zijn en behandelingen ze doen.

je hebt een concurrentievoordeel

Betalingen en kortingen

Boekhouding regelt Treatwell Pro voor je

Eenvoudige online betalingen

De Treatwell app is de snelste en gemakkelijkste manier om betalingen te ontvangen van je klanten. Ze kunnen het rechtstreeks vanuit de app doen wanneer ze de afspraak boeken. Je hoeft niets te doen, want Treatwell regelt het!

Kortingen en promoties

Direct vanuit de kassa kun je abonnementen, promoties en bundels beheren en kortingen toepassen op zowel individuele services als op de uiteindelijke prijs van je behandelingen. Elke promotie kan worden gekoppeld aan een enkele klant met een gepersonaliseerde code. Het systeem zal je er altijd aan herinneren wanneer er actieve promo’s zijn.

Altijd up-to-date informatie over openstaande credieten

Beheer de termijnen van je abonnementen of voordeelpakketten en behoud tegelijkertijd je omzet. Voor trouwe klanten kun je een lopend tegoed instellen. Het managementsysteem herinnert je bij volgende afspraken aan het totaal dat ontbreekt om het te kunnen betalen.

Betalingsvoorwaarden

Je kunt betalingen onderscheiden in: contant geld, betaalpassen, krediet en bankoverschrijvingen. Je kunt de betaling ook opsplitsen in meerdere termijnen. Accounts zijn geen probleem meer!

boekhouding regelt treatwell pro voor je
Jouw salon verder uitgroeien op een efficiënte manier? Vraag een gratis demo aan.

Maximale duur: 25 minuten. Geen verplichtingen, geen creditcard vereist.

Treatwell is hier voor jou
Marketing en promoties
Vertel me meer
Statistieken en rapportage
Vertel me meer
Online reserveren
Vertel me meer
Online agenda
Vertel me meer
Meer dan 50.000 beauty professionals maken al gebruik van Treatwell om hun salon naar een hoger niveau te tillen. Ben jij er klaar voor?
Vul je gegevens in voor een gratis adviesgesprek op maat inclusief productdemo.

    Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.