Treatwell ProTreatwell Pro

Verbeter de online zichtbaarheid van je salon

De wereld digitaliseert steeds meer: blijf met je salon niet achter. Word een Treatwell Pro partner en profiteer van de kans om ontdekt te worden door miljoenen potentiële klanten.

zet je salon in de schijnwerpers op een wereldberoemde app en websitezet je salon in de schijnwerpers op een wereldberoemde app en website

Zet je salon in de schijnwerpers, op een wereldberoemde app en website.

Met meer dan 31.000 salons en 1.1 miljoen geboekte treatments, is Treatwell de #1 software voor haar- en beautysalons in Europa.

De Treatwell-app staat bovenaan de top van de App Store en Google Play Store-lijsten, wat het voor klanten eenvoudiger maakt om je te vinden. Met een rating van 4.9 sterren op Apple en 4.7 sterren op Google Play, helpen we je bij het verbetern van je zichtbaarheid bij potentiële klanten.

Ontvang gratis een salonpagina op maat

ontvang gratis een salonpagina op maat

Als Treatwell-partner heb je je eigen gepersonaliseerde pagina op onze website en app, met professionele foto’s, echte klantreviews en natuurlijk de door jou aangeboden treatments en prijslijst. Daarnaast kun je op elk gewenst moment je salonpagina eenvoudig bijhouden en updaten – denk aan informatie over behandelingen, prijzen en foto’s.

Deze pagina is de digitale etalage voor je salon: het zorgt ervoor dat je online beter zichtbaar bent en nieuwe klanten naar je toe kunnen komen. Goed om te weten: je betaalt alleen voor het eerste bezoek van een nieuwe klant aan de salon.

Daarbij doen we er ook alles aan om ervoor te zorgen dat je salonpagina geoptimaliseerd is, en zo verschijnt op zoekmachines als Google en Bing.

moedig klanten aan reviews achter te laten om je zichtbaarheid te vergrotenmoedig klanten aan reviews achter te laten om je zichtbaarheid te vergroten

Moedig klanten aan reviews achter te laten, om je zichtbaarheid te vergroten

Verbeter je ranking op de Treatwell website en app met behulp van goede reviews. Na de behandeling sturen we de klant een e-mail met de vraag of ze hun ervaring in de salon met anderen willen delen. Reviews dragen bij aan een betere zichtbaarheid omdat:

  • Je nieuwe klanten aantrekt die reviews lezen voordat ze een nieuwe salon kiezen
  • Goede reviewscores bijdragen aan je ranking op Treatwell
  • Je je personeel kunt motiveren door goede feedback van klanten te delen
  • Je met minder tevreden klanten in gesprek kunt gaan, om de geloofwaardigheid van je salon te waarborgen en te laten zien dat klanttevredenheid belangrijk voor je is.

Wees boekbaar waar je klanten dat ook zijn

wees boekbaar waar je klanten dat ook zijn

Heb je al een goede website? Laat je klanten met de Treatwell ‘Book’ widget dan met een paar klikken direct vanaf daar boeken. Het installeren van de widget is super eenvoudig en biedt de mogelijkheid om de customer journey te verbeteren, door klanten de mogelijkheid te bieden een treatment te boeken, wanneer het hen uitkomt.

Heb je nog geen website? Op de Treatwell website en app krijg je je eigen pagina, waarmee je zichtbaar bent voor de miljoenen gebruikers van Treatwell. Alle salonpagina’s op Treatwell zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google en Bing, en zijn volledig responsive, zodat ze met alle apparaten te bezoeken zijn.

Verbeter kosteloos je online zichtbaarheid!

Jouw salon verder uitgroeien op een efficiënte manier? Vraag een gratis demo aan.

Maximale duur: 25 minuten. Geen verplichtingen, geen creditcard vereist.

Vul je gegevens in voor een gratis adviesgesprek op maat inclusief productdemo.

    Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.