Kaya-Veda

Ferdinand Snellaertplein 5, Sint-Amandsberg, 9040

Désolé, Kaya-Veda n'est temporairement pas disponible sur Treatwell. Retrouvez ci-dessous des salons à proximité avec des disponibilités ou rechercher consulter les salons à proximité

Trouvez les meilleurs salons près de chez vous

Enjoy Your Beauty

197 reviews
Groenespechtstraat 14, 9041 Oostakker, Gent

B'eau Wellness

1225 reviews
Victor Braeckmanlaan 180, 9040 Sint-Amandsberg

N-Joy Asian Massage

1096 reviews
Koningstraat 19, 9000 Gent

Parcourir les services

Avis sur le salon

4,8
14 avis

Filtrer par type de service

Filtrer par commentaires

Service

Filtrer par note

Note
Filtrer par note

Avis vérifiés

Rédigé par nos clients, pour que vous sachiez à quoi vous attendre dans chaque salon
Een behandeling op maat, door een enthousiaste en bezielde vrouw die doortastend schenkt wat je nodig hebt - ze voelt een lichaam aan en schenkt de aandacht waar nodig.
Zalig Een grote aanrader! Meteen stelde ze mij op mijn gemak, zeer toegankelijk voor iedereen En ik kwam echt met een zen en ontspannen gevoel buiten Ik hoop deze behandeling eind juli nog eens te mogen ervaren 😊😊
Super tevreden!
Een korte, maar krachtige massage! Superhard genoten!
Heel aangenaam binnenkomen: rustige en ontspannen verwelkoming in een heerlijke ruikende omgeving. De ruimte is heel gezellig ingericht en je wordt onmiddelijk in de juiste sfeer ondergedompeld. Na de massage krijg je de tijd om weer helemaal tot bewustzijn te komen en een thee als afsluiter. Niets is gehaast, alle tijd wordt genomen, zowel ervoor als erna. Zelfs ook voor een babbel. Hele leuke eerste ervaring!
Voir plus de commentaires...

À propos

Kaya-Veda
Ferdinand Snellaertplein 5
9040 Sint-Amandsberg

Kaya-Veda is een praktijk voor massage en Ayurveda en is net buiten Gent gesitueerd. Langdurige blootstelling aan stress heeft een nadelige invloed op je fysieke en emotionele prestaties. Wil je de balans van je lichaam en geest herstellen? Massagetherapeut Ann en haar team zijn gespecialiseerd in Ayurvedische massages en ze zorgen ervoor dat je middels een vitaliserende en reinigende massage met etherische en aromatische oliën terug tot jezelf komt. Je geniet van authentieke Ayurvedische massages, maar ook van klassieke massagetherapieën, een zwangerschapsmassage of een duo-massage waarbij je gelijktijdig met een vriend of vriendin in dezelfde ruimte geniet van een massage. Handig om te weten: er is gratis parkeergelegenheid.

Let op: in het praktijk kan niet met bancontact worden betaald.

LunLundi
14:0020:15
MarMardi
14:0018:45
MerMercredi
09:0012:30
JeuJeudi
09:0012:30
VenVendredi
14:0018:45
SamSamedi
10:0018:45
DimDimanche
Fermé