N-Joy Asian Massage

Koningstraat 19, 9000 Gent
4,4
115 avis
Koningstraat 19, 9000 Gent
Happy Hours & Offres de dernière minute

Parcourir les services

Avis sur le salon

4,4
115 avis
Ambiance
Propreté
Équipe
Qualité-prix

Filtrer par type de service

Filtrer par commentaires

Service
Tous les services

Filtrer par note

Note
Filtrer par note
christian
il y a un jour
Wij hadden een relaxatie duomassage geboekt. Maar vonden de massage vrij diepgaand. Misschien ligt het aan het type massage (Aziatische, Thaise,...) Maar wij hadden niet het gevoel dat we meer ontspannen waren na de behandeling dan er voor. Jammer. Maar voor iemand die graag eens goed onder handen wordt genomen is het wel een aanrader. Wat wij ook jammer vonden, was dat de masseuses niet veel zeiden. Soms waren ze tegen elkaar bezig waardoor wij dachten dat het tegen ons was, wat soms een beetje onaangenaam was. (Ze spraken ook geen Nederlands).
C
il y a 5 jours
Mathijs
il y a 5 jours
Cadeau gedaan aan mijn vriend. Hij vond het fantastisch!
Elena
il y a 5 jours
Zoals door anderen ook al vermeld is het jammer dat je telkens een andere masseuse krijgt. Ik ga maandelijks en het zou aangenaam zijn dat 1 masseuse je leert kennen en mettertijd weet wat je leuk vind en wat niet. Hoewel de vorige massages best OK waren, afhankelijk van de masseuse soms zelfs echt goed, was de laatste massage nogal eentonig, en bovendien stond ik na 50 minuten al terug beneden (een douche bij aankomst en vertrek inbegrepen). De uitbaatster heeft mij wel prompt een massage van slechts een half uur aangerekend, maar daarvoor was ik niet gegaan natuurlijk.
Anonyme
il y a 5 jours
Voir plus de commentaires...

À propos

N-Joy Asian Massage
Koningstraat 19
9000 Gent

In hartje Gent ter hoogte van de Vlasmarkt vind je N-Joy Asian Massage. Bij dit salon kan je terecht voor een heerlijke massage die jou lichamelijk en geestelijk doet ontspannen. Het team stemt de behandelingen af op jou als persoon, jouw wensen en verwachtingen. Zo kan de massage bijdragen aan jouw gezondheid en preventief eventuele klachten voorkomen. Het salon biedt tevens duo-massages aan, dus kom samen met een vriend(in) en geniet van een ontspannen moment voor twee. Handig om te weten: de publieke parking is gelegen om de hoek.

Let op: in het salon kan niet met bancontact worden betaald.

Lundi
12:3021:00
Mardi
12:3021:00
Mercredi
12:3021:00
Jeudi
12:3021:00
Vendredi
12:3021:00
Samedi
12:3021:00
Dimanche
12:3021:00

Salons de massage dans les environs