N-Joy Asian Massage

Koningstraat 19, 9000 Gent
4,4
115 reviews
Koningstraat 19, 9000 Gent
Off-peak and last-minute discounts

Browse services

Venue reviews

4,4
115 reviews
Ambience
Cleanliness
Staff
Value

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating
christian
a day ago
Wij hadden een relaxatie duomassage geboekt. Maar vonden de massage vrij diepgaand. Misschien ligt het aan het type massage (Aziatische, Thaise,...) Maar wij hadden niet het gevoel dat we meer ontspannen waren na de behandeling dan er voor. Jammer. Maar voor iemand die graag eens goed onder handen wordt genomen is het wel een aanrader. Wat wij ook jammer vonden, was dat de masseuses niet veel zeiden. Soms waren ze tegen elkaar bezig waardoor wij dachten dat het tegen ons was, wat soms een beetje onaangenaam was. (Ze spraken ook geen Nederlands).
C
4 days ago
Mathijs
4 days ago
Cadeau gedaan aan mijn vriend. Hij vond het fantastisch!
Elena
5 days ago
Zoals door anderen ook al vermeld is het jammer dat je telkens een andere masseuse krijgt. Ik ga maandelijks en het zou aangenaam zijn dat 1 masseuse je leert kennen en mettertijd weet wat je leuk vind en wat niet. Hoewel de vorige massages best OK waren, afhankelijk van de masseuse soms zelfs echt goed, was de laatste massage nogal eentonig, en bovendien stond ik na 50 minuten al terug beneden (een douche bij aankomst en vertrek inbegrepen). De uitbaatster heeft mij wel prompt een massage van slechts een half uur aangerekend, maar daarvoor was ik niet gegaan natuurlijk.
Anonymous
5 days ago
Show more reviews...

About

N-Joy Asian Massage
Koningstraat 19
9000 Gent

In hartje Gent ter hoogte van de Vlasmarkt vind je N-Joy Asian Massage. Bij dit salon kan je terecht voor een heerlijke massage die jou lichamelijk en geestelijk doet ontspannen. Het team stemt de behandelingen af op jou als persoon, jouw wensen en verwachtingen. Zo kan de massage bijdragen aan jouw gezondheid en preventief eventuele klachten voorkomen. Het salon biedt tevens duo-massages aan, dus kom samen met een vriend(in) en geniet van een ontspannen moment voor twee. Handig om te weten: de publieke parking is gelegen om de hoek.

Let op: in het salon kan niet met bancontact worden betaald.

Monday
12:3021:00
Tuesday
12:3021:00
Wednesday
12:3021:00
Thursday
12:3021:00
Friday
12:3021:00
Saturday
12:3021:00
Sunday
12:3021:00

Massage & Therapy Centres nearby