Kaya-Veda

Ferdinand Snellaertplein 5, Sint-Amandsberg, 9040

Kaya-Veda has no upcoming availability with Treatwell. Find nearby salons with availability below or search to see all salons nearby.

Find the best venues near you

Enjoy Your Beauty

197 reviews
Groenespechtstraat 14, 9041 Oostakker, Gent

B'eau Wellness

1225 reviews
Victor Braeckmanlaan 180, 9040 Sint-Amandsberg

N-Joy Asian Massage

1096 reviews
Koningstraat 19, 9000 Gent

Browse services

Venue reviews

4,8
14 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Een behandeling op maat, door een enthousiaste en bezielde vrouw die doortastend schenkt wat je nodig hebt - ze voelt een lichaam aan en schenkt de aandacht waar nodig.
Zalig Een grote aanrader! Meteen stelde ze mij op mijn gemak, zeer toegankelijk voor iedereen En ik kwam echt met een zen en ontspannen gevoel buiten Ik hoop deze behandeling eind juli nog eens te mogen ervaren 😊😊
Super tevreden!
Een korte, maar krachtige massage! Superhard genoten!
Heel aangenaam binnenkomen: rustige en ontspannen verwelkoming in een heerlijke ruikende omgeving. De ruimte is heel gezellig ingericht en je wordt onmiddelijk in de juiste sfeer ondergedompeld. Na de massage krijg je de tijd om weer helemaal tot bewustzijn te komen en een thee als afsluiter. Niets is gehaast, alle tijd wordt genomen, zowel ervoor als erna. Zelfs ook voor een babbel. Hele leuke eerste ervaring!
Show more reviews...

About

Kaya-Veda
Ferdinand Snellaertplein 5
9040 Sint-Amandsberg

Kaya-Veda is een praktijk voor massage en Ayurveda en is net buiten Gent gesitueerd. Langdurige blootstelling aan stress heeft een nadelige invloed op je fysieke en emotionele prestaties. Wil je de balans van je lichaam en geest herstellen? Massagetherapeut Ann en haar team zijn gespecialiseerd in Ayurvedische massages en ze zorgen ervoor dat je middels een vitaliserende en reinigende massage met etherische en aromatische oliën terug tot jezelf komt. Je geniet van authentieke Ayurvedische massages, maar ook van klassieke massagetherapieën, een zwangerschapsmassage of een duo-massage waarbij je gelijktijdig met een vriend of vriendin in dezelfde ruimte geniet van een massage. Handig om te weten: er is gratis parkeergelegenheid.

Let op: in het praktijk kan niet met bancontact worden betaald.

MonMonday
14:0020:15
TueTuesday
14:0018:45
WedWednesday
09:0012:30
ThuThursday
09:0012:30
FriFriday
14:0018:45
SatSaturday
10:0018:45
SunSunday
Closed