Kaya-Veda

Ferdinand Snellaertplein 5, 9040 Sint-Amandsberg
4,8
5 reviews
Ferdinand Snellaertplein 5, 9040 Sint-Amandsberg

Alle behandelingen

Reviews

4,8
5 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Ik heb een zwangerschapsmassage gehad, en ging enorm ontspannen naar buiten. Ze geeft extra aandacht aan lichamelijke knelpunten en handige tips. Is zelf stipt op tijd en geeft jou de tijd om op eigen tempo te ‘ontwaken’ en te vertrekken.
Bruinewoud Lis
12 dagen geleden
We hebben enorm genoten van de duo massage. We werden goed ontvangen, gemasseerd en kregen voldoende tijd om rustig door te gaan. Een aanrader.
Cleo
2 maanden geleden
Heb een lichaamsmassage met etherische olie gehad welke zeker OK was. Ann weet ook heel goed waarmee ze bezig en geeft nuttige uitleg betreffende knelpunten die ze voelt bij de massage. Er wel mee rekening houden dat bij deze massage veel olie gebruikt wordt waardoor een douche achteraf wel wenselijk is. Gelukkig wordt die mogelijkheid (mits meerprijs) hier wel geboden.
Marnix
3 maanden geleden
Toon reactie salon...
Peter
3 maanden geleden
Buitengewoon relaxerende ayurvedische massages door Ann. Ik kijk alweer uit naar de volgende!
Kelly Van Driessche
4 maanden geleden
Toon reactie salon...

Over

Kaya-Veda
Ferdinand Snellaertplein 5
9040 Sint-Amandsberg

Kaya-Veda is een praktijk voor massage en Ayurveda en is net buiten Gent gesitueerd. Langdurige blootstelling aan stress heeft een nadelige invloed op je fysieke en emotionele prestaties. Wil je de balans van je lichaam en geest herstellen? Massagetherapeut Ann is gespecialiseerd in Ayurvedische massages er zorgt ervoor dat je middels een vitaliserende en reinigende massage met etherische en aromatische oliën terug tot jezelf komt. Je geniet van authentieke Ayurvedische massages, maar ook van klassieke massagetherapieën, een zwangerschapsmassage of een duo-massage waarbij je gelijktijdig met een vriend of vriendin in dezelfde ruimte geniet van een massage. Handig om te weten: er is gratis parkeergelegenheid.

Let op: in het praktijk kan niet met bancontact worden betaald.

Maandag
09:1512:30
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
14:0019:30
Vrijdag
09:1512:30
Zaterdag
10:0017:00
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt