Kaya-Veda

Ferdinand Snellaertplein 5, Sint-Amandsberg, 9040

Sorry, Kaya-Veda is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

N-Joy Asian Massage

1265 reviews
Koningstraat 19, 9000 Gent

Yves Rocher Gent Grootkanonplein

690 reviews
Grootkanonplein 1, 9000 Gent

Natural Health

261 reviews
Ververijstraat 49, 9070 Destelbergen

Populaire behandelingen

Alle behandelingen

Reviews

4,8
14 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Een behandeling op maat, door een enthousiaste en bezielde vrouw die doortastend schenkt wat je nodig hebt - ze voelt een lichaam aan en schenkt de aandacht waar nodig.
Zalig Een grote aanrader! Meteen stelde ze mij op mijn gemak, zeer toegankelijk voor iedereen En ik kwam echt met een zen en ontspannen gevoel buiten Ik hoop deze behandeling eind juli nog eens te mogen ervaren 😊😊
Super tevreden!
Een korte, maar krachtige massage! Superhard genoten!
Heel aangenaam binnenkomen: rustige en ontspannen verwelkoming in een heerlijke ruikende omgeving. De ruimte is heel gezellig ingericht en je wordt onmiddelijk in de juiste sfeer ondergedompeld. Na de massage krijg je de tijd om weer helemaal tot bewustzijn te komen en een thee als afsluiter. Niets is gehaast, alle tijd wordt genomen, zowel ervoor als erna. Zelfs ook voor een babbel. Hele leuke eerste ervaring!
Toon meer reviews...

Over

Kaya-Veda
Ferdinand Snellaertplein 5
9040 Sint-Amandsberg

Kaya-Veda is een praktijk voor massage en Ayurveda en is net buiten Gent gesitueerd. Langdurige blootstelling aan stress heeft een nadelige invloed op je fysieke en emotionele prestaties. Wil je de balans van je lichaam en geest herstellen? Massagetherapeut Ann en haar team zijn gespecialiseerd in Ayurvedische massages en ze zorgen ervoor dat je middels een vitaliserende en reinigende massage met etherische en aromatische oliën terug tot jezelf komt. Je geniet van authentieke Ayurvedische massages, maar ook van klassieke massagetherapieën, een zwangerschapsmassage of een duo-massage waarbij je gelijktijdig met een vriend of vriendin in dezelfde ruimte geniet van een massage. Handig om te weten: er is gratis parkeergelegenheid.

Let op: in het praktijk kan niet met bancontact worden betaald.

MaMaandag
14:0020:15
DiDinsdag
14:0018:45
WoWoensdag
09:0012:30
DoDonderdag
09:0012:30
VrVrijdag
14:0018:45
ZaZaterdag
10:0018:45
ZoZondag
Gesloten