Asudra Johan Louncke

Neerscheldestraat 56, 9050 Gent
5,0
17 avis
Neerscheldestraat 56, 9050 Gent

Avis sur le salon

5,0
17 avis
Ambiance
Propreté
Staff
Qualité-prix

Filtrer par type de service

Filtrer par commentaires

Service
Tous les services

Filtrer par note

Note
Filtrer par note
Voor mij steeds een andere ervaring maar net wat ik op dat moment nodig heb. Dank u, Johan
Nathalie
il y a 12 jours
Je hebt me weer een stukje dichter bij mezelf gebracht. De inleidende babbel ging direct naar de kern, ik voelde me erg gehoord en begrepen. In de massage heb je me laten voelen dat mijn ware ik niet de emoties of het verdriet zijn die ik soms met me meedraag, maar pure positieve energie. Wanneer de tijd daar is kom ik zeker terug. Hartelijk dank!
Sophie
il y a 4 mois
Onbeschrijflijke ervaring! Enorm intens, duidelijk effect, waarvoor dank!
Roselien
il y a 6 mois
Els
il y a 6 mois
Als je de genezende of verlichtende kracht wil ervaren van helende handen, dan moet je in Gent in dit salon zijn. Bij aanvang is er een kort gesprek om jouw behoeften voor de massage af te stemmen. Bij mij bleef alle kledij aan. Doorheen de massage ervaar je een waaier van verschillende technieken. Je wordt " geraakt " tijdens de behandeling en komt op die manier opnieuw bij jezelf. Een professionele en respectvolle behandeling in een serene sfeer. Voor herhaling.
Tom
il y a 7 mois
Voir plus de commentaires...

À propos

Asudra Johan Louncke
Neerscheldestraat 56
9050 Gent

Aan de Neerscheldestraat 56 in Ledeberg/Gentbrugge vind je Asudra Johan Louncke; dé plek om de balans in je leven weer terug te vinden. Je kan hier terecht voor een Holistische Massage. Eigenaar Johan heeft diverse scholingen gevolgd op het gebied van Yoga, Reiki, Ayurveda, Shiatsu, Tibetaanse, Balinese en Thai-Massage, Nerve-Touch, Chi-Nei-Chang, Energetisch Lichaamswerk en Holistic Pulsing. Doordat de opleidingen en ervaringen Johan zoveel hebben geschonken, geeft hij dit graag door aan anderen middels massages en yogalessen. Je komt dichter bij je essentie en ervaart een diepe rust.

Lundi
Fermé
Mardi
Fermé
Mercredi
Fermé
Jeudi
Fermé
Vendredi
16:0019:30
Samedi
15:0019:30
Dimanche
10:0019:30

Salons de massage dans les environs