Asudra Johan Louncke

Neerscheldestraat 56, 9050 Gent
5,0
17 reviews
Neerscheldestraat 56, 9050 Gent

Venue reviews

5,0
17 reviews
Ambience
Cleanliness
Staff
Value

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating
Voor mij steeds een andere ervaring maar net wat ik op dat moment nodig heb. Dank u, Johan
Nathalie
a month ago
Je hebt me weer een stukje dichter bij mezelf gebracht. De inleidende babbel ging direct naar de kern, ik voelde me erg gehoord en begrepen. In de massage heb je me laten voelen dat mijn ware ik niet de emoties of het verdriet zijn die ik soms met me meedraag, maar pure positieve energie. Wanneer de tijd daar is kom ik zeker terug. Hartelijk dank!
Sophie
5 months ago
Onbeschrijflijke ervaring! Enorm intens, duidelijk effect, waarvoor dank!
Roselien
7 months ago
Els
7 months ago
Als je de genezende of verlichtende kracht wil ervaren van helende handen, dan moet je in Gent in dit salon zijn. Bij aanvang is er een kort gesprek om jouw behoeften voor de massage af te stemmen. Bij mij bleef alle kledij aan. Doorheen de massage ervaar je een waaier van verschillende technieken. Je wordt " geraakt " tijdens de behandeling en komt op die manier opnieuw bij jezelf. Een professionele en respectvolle behandeling in een serene sfeer. Voor herhaling.
Tom
8 months ago
Show more reviews...

About

Asudra Johan Louncke
Neerscheldestraat 56
9050 Gent

Aan de Neerscheldestraat 56 in Ledeberg/Gentbrugge vind je Asudra Johan Louncke; dé plek om de balans in je leven weer terug te vinden. Je kan hier terecht voor een Holistische Massage. Eigenaar Johan heeft diverse scholingen gevolgd op het gebied van Yoga, Reiki, Ayurveda, Shiatsu, Tibetaanse, Balinese en Thai-Massage, Nerve-Touch, Chi-Nei-Chang, Energetisch Lichaamswerk en Holistic Pulsing. Doordat de opleidingen en ervaringen Johan zoveel hebben geschonken, geeft hij dit graag door aan anderen middels massages en yogalessen. Je komt dichter bij je essentie en ervaart een diepe rust.

Monday
Closed
Tuesday
Closed
Wednesday
Closed
Thursday
Closed
Friday
16:0019:30
Saturday
15:0019:30
Sunday
10:0019:30

Massage & Therapy Centres nearby