Asudra Johan Louncke

Neerscheldestraat 56, 9050 Gent
4,6
25 reviews
Neerscheldestraat 56, 9050 Gent

Alle behandelingen

Reviews

4,6
25 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Absoluut een aanrader! De massages van Johan zijn one of a kind, net als Johan zelf trouwens. Ik sta er steeds opnieuw versteld van hoe hij mijn lichaam helemaal tot rust en me tot mezelf weet te brengen. Mijn volgende massage is alvast geboekt.
Catherine Van Holder
17 dagen geleden
Katrien
25 dagen geleden
Johan is een aangename man die je eerst verwelkomt let een glaasje thee. Hij is erg begaan met je en geeft ook een erg aandachtige massage - je voelt dat de massage op jou gericht is. Aanrader, maar misschien wel iets prijzig.
Jens Buysse
één maand geleden
Even helemaal tot mezelf komen en alle spanningen laten gaan
sylvianne
één maand geleden
Johan is uniek en heel getalenteerd. Hij luistert goed, brengt elke keer precies de juiste woorden en lichamelijke genezing en verlichting waar nodig. En hij heeft en zeer mooie lach :)
Nathalie uit Blankenberge
4 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Asudra Johan Louncke
Neerscheldestraat 56
9050 Gent

Aan de Neerscheldestraat 56 in Ledeberg/Gentbrugge vind je Asudra Johan Louncke; dé plek om de balans in je leven weer terug te vinden. Je kan hier terecht voor een Holistische Massage. Eigenaar Johan heeft diverse scholingen gevolgd op het gebied van Yoga, Reiki, Ayurveda, Shiatsu, Tibetaanse, Balinese en Thai-Massage, Nerve-Touch, Chi-Nei-Chang, Energetisch Lichaamswerk en Holistic Pulsing. Doordat de opleidingen en ervaringen Johan zoveel hebben geschonken, geeft hij dit graag door aan anderen middels massages en yogalessen. Je komt dichter bij je essentie en ervaart een diepe rust.

MaMaandag
13:3016:30
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
10:0019:30
VrVrijdag
14:0019:30
ZaZaterdag
15:0019:30
ZoZondag
10:0019:30

Massagesalons in de buurt