UGO Relax

4,9
136 reviews
Schoolstraat 7, Wijnegem, 2110
Vandaag open: 08:00 - 21:00

Alle behandelingen

Reviews

4,9
136 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Ontspannend en rustgevend.
Geweldig! Van de eerste tot de laatste minuut volop genoten van mijn hotstone massage. Paula heeft magische handen, ze stelt je meteen op je gemak. Het hele plaatje klopt, van de rustgevende muziek tot de heerlijke geur in de behandelruimte. Ik kan niet wachten om mijn volgende massage te boeken 😍
Goede uitleg hoe behandeling gebeurd en goede algemene uitleg. Behandeling heel ontspannend, deed deugd. Een echte aanrader.
Zeer professionele begeleiding
Altijd zeer deskundige en aangename coaching en behandeling. Top!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Margot
Therapeut

Over

Graag laat ik me uitnodigen en verwonderen door het leven en door de onmiddellijke schoonheid en wijsheid van haar natuur. Thuiskomen in je lichaam. Leven, volgens je ware natuur. Een diep verlangen en vaak ook een uitdaging. Graag nodig ik je uit om het potentieel in jezelf te vinden naar meer ‘zijn’, rust, bewustzijn, innerlijke vreugde en vitaliteit. Om het leven toe te laten in al haar dimensies, natuurlijkheid en eenvoud. Mijn reis is 20 jaar geleden begonnen met shiatsu. De laatste 10 jaar verdiep ik me vooral in Innerlijke Alchemie en Levenskunst wat de manier van hoe ik in het leven sta en het leven ervaar enorm heeft veranderd. Een weg die ik met veel liefde en oprechte dankbaarheid blijf bewandelen. Ik word geraakt door de schoonheid die in ieder van ons zit! Lichaamswerk, massage, bewust bewegen, meditatie en natuur zijn eenvoudige en directe manieren om hierbij te komen. Je bent welkom om samen te ervaren! Shiatsu * Alchemie van Bodywork , Leven, Vrouwzijn * Innerlijke Alchemie * 5 Element Yoga * Meridiaan chi kung * Lifeforce Ritual * Healing Tao * Tao van de Vrouw * Vision Quest * Ongoing… as life ! Meer informatie over mijn achtergrond en opleidingen lees je op www.mar-de-ki.be T 0494 20 46 84 M margot@ugo-relax.be

Behandelingen

Massage
Paula
Eigenaar
4.9
46 reviews

Over

Je krijgt de tijd om te schetsen wat je verwacht of welke klachten je hebt, zo is elke behandeling uniek en heel persoonlijk. In 1999 volgde ik mijn eerste opleidingen in Azië als massagetherapeut. De combinatie van theoretische achtergrond (aromatherapie, voetreflexologie, shiatsu, acupressuur, manuele lymfedrainage dr. Vodder, Ayurveda therapeut, hartcoherentiecoach en yogadocent in de Himalayan Tradition) en ruim 15 jaar ervaring bieden de garantie op een kwaliteitsvolle behandeling. Ik kijk ernaar uit om u in mijn praktijk in Wijnegem te mogen verwelkomen.

Behandelingen

Massage

Wat onze klanten zeggen over Paula

Zorgzaam6
Vriendelijk5
Veerle
4.9
9 reviews

Behandelingen

Massage

Over

UGO Relax
Schoolstraat 7
2110 Wijnegem

Paula van UGO Relax aan de Schoolstraat in Wijnegem gelooft dat jij zelf de keuze moet maken om aan je gezondheid en ontspanning te werken. Wanneer je die keuze eenmaal hebt gemaakt, helpt ze je graag verder. Sinds 2005 heeft ze haar eigen praktijk en haalt ze veel voldoening uit het begeleiden van mensen. Dit doet ze onder andere door het geven van heerlijke massages of Ayurvedische behandelingen. Bij de Ayurvedische behandelingen wordt vaak gebruik gemaakt van warme kruidenolie die ontspannend, pijnstillend, helend en opwekkend werkt. Wil jij terug in balans komen? Breng dan zeker een bezoek aan UGO Relax.

Let op: in dit salon kun je alleen contant betalen en worden enkel vrouwen behandeld.

MaMaandag
08:0021:00
DiDinsdag
08:0018:00
WoWoensdag
08:0019:00
DoDonderdag
08:0019:00
VrVrijdag
08:0018:00
ZaZaterdag
08:0018:00
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2017

Massagesalons in de buurt