UGO Relax

Autolei 290, 2160 Wommelgem
4,8
11 reviews
Autolei 290, 2160 Wommelgem

Alle behandelingen

Reviews

4,8
11 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Eerste kennismaking met Paula en een lymfedrainage. Wat een topdame! Eerlijk en zeer professioneel, geeft duidelijke uitleg en laat je helemaal relaxt door de behandeling wegsoezen. Lekkere thee en nog een babbeltje achteraf. Ik ben fan!
Sandra
10 dagen geleden
ik ging voor endermologie en lymfedrainage. de dr.vodder lymfedrainage is zeer zacht en had er daarom weinig vertrouwen in.maar het heeft echt gewerkt.ik heb het de dagen nadien sterk ondervonden. het endermologie toestel was stuk.
Anoniem
8 maanden geleden
Zeer vriendelijk ontvangst, een ontspannen sfeer en een super behandeling. Ik zal zeker terug gaan.
Nurse
één jaar geleden
al vaak een massage laten doen omwille van een slechte rug, maar ditmaal was echt super. Ze heeft gouden handen en is superlief in de omgang. zeker voor herhaling vatbaar
christel
één jaar geleden
Als je totale ontspanning zoekt op een aangename en discrete manier, dan moet je hier zijn! Ofwel kies je voor een weldoende massage met een voor jou aangepaste olie, maar als je volledig zen wilt zijn dan kan je er nog een lymfedrainage bijnemen. Paula is heel attent. Ze ontvangt je heel hartelijk en behandelt je bekwaam en professioneel. Je kan bij haar ook terecht voor voedingsadvies en individuele of groepsyoga. Gewoon proberen en je zal me groot gelijk geven!
2 jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

UGO Relax
Autolei 290
2160 Wommelgem

Paula van UGO Relax aan de Autolei in Wommelgem gelooft dat jij zelf de keuze moet maken om aan je gezondheid en ontspanning te werken. Wanneer je die keuze eenmaal hebt gemaakt, helpt ze je graag verder. Sinds 2005 heeft ze haar eigen praktijk en haalt ze veel voldoening uit het begeleiden van mensen. Dit doet ze onder andere door het geven van heerlijke massages of Ayurvedische behandelingen. Bij de Ayurvedische behandelingen wordt vaak gebruik gemaakt van warme kruidenolie die ontspannend, pijnstillend, helend en opwekkend werkt. Wil jij terug in balans komen? Breng dan zeker een bezoek aan UGO Relax.

Let op: in dit salon kun je alleen contant betalen en worden enkel vrouwen behandeld.

MaMaandag
08:0022:00
DiDinsdag
08:0022:00
WoWoensdag
08:0022:00
DoDonderdag
08:0022:00
VrVrijdag
08:0022:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt