Massagesalons in de buurt

UGO Relax

4,9
194 reviews
Schoolstraat 7, Wijnegem, 2110
Open Vandaag: 08:00 - 19:00

Populaire behandelingen

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

4,9
194 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Top behandeling en ondersteuning!
Voor de eerste maal een voetreflexmassage bij Veerle gehad. Veerle is er ingeslaagd om op een rustige, zorgzame en professionele manier mijn verwachtingen in te lossen. Dankjewel voor de fijne ervaring. Groetjes Leen
Er binnen komen en wachten in de gang brengt mij al in rust. De behandeling is zalig zacht met heel veel respect voor lichaam en ziel. Geeft mij een heel veilig en ontspannen gevoel.
Veerle stelt je direct gerust. Ze geeft correcte informatie en weet waarmee ze bezig is. De behandeling werd goed uitgevoerd. Ik ben heel blij en kom zeker terug!
Het was een zachte, maar heerlijke massage. Els is een lieve, zorgzame masseur. Bedankt!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Over

Je krijgt de tijd om te schetsen wat je verwacht of welke klachten je hebt, zo is elke behandeling uniek en heel persoonlijk. In 1999 volgde ik mijn eerste opleidingen in Azië als massagetherapeut. De combinatie van theoretische achtergrond (aromatherapie, voetreflexologie, shiatsu, acupressuur, manuele lymfedrainage dr. Vodder, Ayurveda therapeut, hartcoherentiecoach en yogadocent in de Himalayan Tradition) en ruim 15 jaar ervaring bieden de garantie op een kwaliteitsvolle behandeling. Ik kijk ernaar uit om u in mijn praktijk in Wijnegem te mogen verwelkomen.

Behandelingen

Massage

Wat onze klanten zeggen over Paula

Vriendelijk6
Zorgzaam6
Attent5
Professioneel5

Behandelingen

Massage

Behandelingen

Nagels
Massage
Lichaam
Gezicht

Over

UGO Relax
Schoolstraat 7
2110 Wijnegem

Paula van UGO Relax aan de Schoolstraat in Wijnegem gelooft dat jij zelf de keuze moet maken om aan je gezondheid en ontspanning te werken. Wanneer je die keuze eenmaal hebt gemaakt, helpt ze je graag verder. Sinds 2005 heeft ze haar eigen praktijk en haalt ze veel voldoening uit het begeleiden van mensen. Dit doet ze onder andere door het geven van heerlijke massages of Ayurvedische behandelingen. Bij de Ayurvedische behandelingen wordt vaak gebruik gemaakt van warme kruidenolie die ontspannend, pijnstillend, helend en opwekkend werkt. Wil jij terug in balans komen? Breng dan zeker een bezoek aan UGO Relax.

Let op: in dit salon kun je alleen contant betalen en worden enkel vrouwen behandeld.

MaMaandag
08:0021:00
DiDinsdag
08:0018:00
WoWoensdag
08:0019:00
DoDonderdag
08:0019:00
VrVrijdag
08:0018:00
ZaZaterdag
08:0018:00
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2017

Massagesalons in de buurt