eZenza

4,9
261 reviews
Turnhoutsebaan 100 A, Schilde, 2970
Morgen open: 09:00 - 14:00

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage

Ons werk

Reviews

4,9
261 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Ik had erge rugpijn en zou de dag daarna vertrekken op fiets-driedaagse... dat zag ik niet zo goed zitten... Ik heb Sylvie de keuze gelaten qua therapie, Sylvie weet intussen hoe mijn lichaam reageert op bepaalde behandelingen... we hebben samen besproken waarmee ik de meeste kans maakte op de fietsuitstap . Via voetreflex heeft Sylvie meerdere pijnpunten die aan de oorzaak kunnen liggen van mijn rugpijn onder handen genomen en van die fietstocht heb ik kunnen genieten! Dank je wel Sylvie!!
Heel goed !!!
Hoedje af voor al de inspanningen die Sylvie doet om Corona-proof te zijn én het toch nog gezellig te houden...
Sylvie is een superlieve leuke vrouw. Voor het waxen gebruikt ze een speciale wax die NIET pijn doet en heel effectief is. Dit had ik nog niet eerder in een schoonheidssalon aangetroffen. Het is een heel mooi salon met een zen sfeer. Je kan er ook gezichtsverzorging en make-up van goede merken testen en kopen. Heel fijne ervaring; een aanrader. Volgende keer de schelpenmassage proberen, en microblading van mijn wenkbrauwen staat ook op het programma 🌸
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Sylvie
5.0
136 reviews

Behandelingen

Nagels
Massage
Gezicht
Ontharen

Portfolio

Over

eZenza
Turnhoutsebaan 100 A
2970 Schilde

Relaxen in een huiselijke sfeer, die eerlijkheid en vertrouwen uitstraalt. Hiervoor ben je bij eZenza aan het juiste adres! Bij deze kleinschalige salon word je verwend en staat persoonlijke aandacht centraal. Je kunt hier even ontsnappen aan de druk en stress, die de veeleisende maatschappij met zich meebrengt. Zodra je bij eZenza binnenkomt kun je alle stress en spanningen achter je laten. Je kunt hier onder andere terecht voor huidverzorging, massages, manicure of pedicure. Ook heb je de mogelijkheid om een beautyworkshop te volgen met de make-uplijn van Malu Wilz.

MaMaandag
09:0018:00
DiDinsdag
09:0017:00
WoWoensdag
09:0011:00
DoDonderdag
09:0021:00
VrVrijdag
09:0018:00
ZaZaterdag
09:0014:00
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2018Top Rated 2017

Schoonheidssalons in de buurt