UGO Relax

Autolei 290, 2160 Wommelgem
4,7
10 avis
Autolei 290, 2160 Wommelgem

Avis sur le salon

4,7
10 avis
Ambiance
Propreté
Staff
Qualité-prix

Filtrer par type de service

Filtrer par commentaires

Service
Tous les services

Filtrer par note

Note
Filtrer par note
ik ging voor endermologie en lymfedrainage. de dr.vodder lymfedrainage is zeer zacht en had er daarom weinig vertrouwen in.maar het heeft echt gewerkt.ik heb het de dagen nadien sterk ondervonden. het endermologie toestel was stuk.
Anonyme
il y a 16 heures
Zeer vriendelijk ontvangst, een ontspannen sfeer en een super behandeling. Ik zal zeker terug gaan.
Nurse
il y a 3 mois
al vaak een massage laten doen omwille van een slechte rug, maar ditmaal was echt super. Ze heeft gouden handen en is superlief in de omgang. zeker voor herhaling vatbaar
christel
il y a 6 mois
Als je totale ontspanning zoekt op een aangename en discrete manier, dan moet je hier zijn! Ofwel kies je voor een weldoende massage met een voor jou aangepaste olie, maar als je volledig zen wilt zijn dan kan je er nog een lymfedrainage bijnemen. Paula is heel attent. Ze ontvangt je heel hartelijk en behandelt je bekwaam en professioneel. Je kan bij haar ook terecht voor voedingsadvies en individuele of groepsyoga. Gewoon proberen en je zal me groot gelijk geven!
il y a un an
Mooi ingericht lokaal, sfeervolle muziek, zeer goede hotstone massage
Anonyme
il y a un an
Voir plus de commentaires...

À propos

UGO Relax
Autolei 290
2160 Wommelgem

Paula van UGO Relax aan de Autolei in Wommelgem gelooft dat jij zelf de keuze moet maken om aan je gezondheid en ontspanning te werken. Wanneer je die keuze eenmaal hebt gemaakt, helpt ze je graag verder. Sinds 2005 heeft ze haar eigen praktijk en haalt ze veel voldoening uit het begeleiden van mensen. Dit doet ze onder andere door het geven van heerlijke massages of Ayurvedische behandelingen. Bij de Ayurvedische behandelingen wordt vaak gebruik gemaakt van warme kruidenolie die ontspannend, pijnstillend, helend en opwekkend werkt. Wil jij terug in balans komen? Breng dan zeker een bezoek aan UGO Relax.

Let op: in dit salon kun je alleen contant betalen en worden enkel vrouwen behandeld.

Lundi
08:0022:00
Mardi
08:0022:00
Mercredi
08:0022:00
Jeudi
08:0022:00
Vendredi
08:0022:00
Samedi
Fermé
Dimanche
Fermé

Salons de massage dans les environs