Suriya Ayurveda

Lodewijk de Meesterstraat 110, Sint-Niklaas, 9100

Sorry, Suriya Ayurveda is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Soap+Skin

549 reviews
Albert Panisstraat 80, 9120 Beveren

Beauté Pure - Beveren

77 reviews
Bankwegelhof 76, 9120 Beveren

't Lotusje

127 reviews
Eckbergstraat 6, 9170 Sint-Gillis-Waas

Populaire behandelingen

Alle behandelingen

Alle
Gezicht
Massage

Reviews

4,8
7 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Deze man doet zijn vak met passie. Hij is respectvol en meteen na de eerste behandeling voel je al resultaat. Het effect van de massage voel nog de hele dag lang. Top!
Na meerdere ayurvedische massages, altijd met een tevreden gevoel naar huis gegaan. Het is altijd een plezier om te komen en met een gezonde geest en ontspannen lichaam naar huis te gaan.
Na een bezoek aan Jaspal voel ik me herboren! Het lijkt alsof je even van de wereld weg bent. Zaaalig!!
De ayurvedische massage was een superfijne ervaring. Ik kom elke maand voor mijn behandeling en kan het niet meer missen. Elke maand kijk ik uit naar mijn behandeling. Ik voel me heel ontspannen en terug opgeladen. Het is een echte aanrader. Hartelijk bedankt Jaspal.
De ayurvedische massage was een helende ervaring. De behandeling werd gedaan met heel veel respect, zorg en aandacht. De sfeer was heel sereen en aangenaam. Het contact heel leerzaam en diepgaand. Het is een echte aanrader. Ik voelde me als herboren. Ik kom zeker terug.
Toon meer reviews...

Over

Suriya Ayurveda
Lodewijk de Meesterstraat 110
9100 Sint-Niklaas

In Sint-niklaas, op loopafstand van het station, zit het massagesalon Suriya Ayurveda. Eigenaar Jaspal is van mening dat het drukke leven dat iedereen leidt, je sneller uit balans haalt dan je zelf misschien denkt. Je lichaam en ziel raken uit balans door het gemis van aandacht en dit brengt fysieke en emotionele spanning. Jaspal wilt je graag helpen om deze balans weer terug te vinden. Aan de hand van Ayurvedische consultaties, massages en specifieke behandelingen helpt hij je bij het terugvinden van evenwicht in je leven. Ook als je alleen even wilt ontspannen met een hoofd- of gezichtsmassage kan je terecht bij Suriya Ayurveda.

Let op: het is niet mogelijk om te boeken via Treatwell als je in het bezit bent van een bon van een derde partij.

MaMaandag
10:0021:00
DiDinsdag
10:0021:00
WoWoensdag
10:0021:00
DoDonderdag
10:0021:00
VrVrijdag
10:0021:00
ZaZaterdag
10:0021:00
ZoZondag
Gesloten