Suriya Ayurveda

Lodewijk de Meesterstraat 110, Sint-Niklaas, 9100

Suriya Ayurveda aucune réservation n'est disponible sur Treatwell pour le moment. Consultez ci-dessous les salons disponibles rechercher consulter les salons à proximité

Trouvez les meilleurs salons près de chez vous

Beauté Pure - Beveren

72 reviews
Bankwegelhof 76, 9120 Beveren

Victory DG

41 reviews
Perstraat 109, 9120 Haasdonk

't Lotusje

69 reviews
Eckbergstraat 6, 9170 Sint-Gillis-Waas

Parcourir les services

Tout
Visage
Massage

Avis sur le salon

4,8
7 avis

Filtrer par type de service

Filtrer par commentaires

Service

Filtrer par note

Note
Filtrer par note

Avis vérifiés

Rédigé par nos clients, pour que vous sachiez à quoi vous attendre dans chaque salon
Deze man doet zijn vak met passie. Hij is respectvol en meteen na de eerste behandeling voel je al resultaat. Het effect van de massage voel nog de hele dag lang. Top!
Na meerdere ayurvedische massages, altijd met een tevreden gevoel naar huis gegaan. Het is altijd een plezier om te komen en met een gezonde geest en ontspannen lichaam naar huis te gaan.
Na een bezoek aan Jaspal voel ik me herboren! Het lijkt alsof je even van de wereld weg bent. Zaaalig!!
De ayurvedische massage was een superfijne ervaring. Ik kom elke maand voor mijn behandeling en kan het niet meer missen. Elke maand kijk ik uit naar mijn behandeling. Ik voel me heel ontspannen en terug opgeladen. Het is een echte aanrader. Hartelijk bedankt Jaspal.
De ayurvedische massage was een helende ervaring. De behandeling werd gedaan met heel veel respect, zorg en aandacht. De sfeer was heel sereen en aangenaam. Het contact heel leerzaam en diepgaand. Het is een echte aanrader. Ik voelde me als herboren. Ik kom zeker terug.
Voir plus de commentaires...

À propos

Suriya Ayurveda
Lodewijk de Meesterstraat 110
9100 Sint-Niklaas

In Sint-niklaas, op loopafstand van het station, zit het massagesalon Suriya Ayurveda. Eigenaar Jaspal is van mening dat het drukke leven dat iedereen leidt, je sneller uit balans haalt dan je zelf misschien denkt. Je lichaam en ziel raken uit balans door het gemis van aandacht en dit brengt fysieke en emotionele spanning. Jaspal wilt je graag helpen om deze balans weer terug te vinden. Aan de hand van Ayurvedische consultaties, massages en specifieke behandelingen helpt hij je bij het terugvinden van evenwicht in je leven. Ook als je alleen even wilt ontspannen met een hoofd- of gezichtsmassage kan je terecht bij Suriya Ayurveda.

Let op: het is niet mogelijk om te boeken via Treatwell als je in het bezit bent van een bon van een derde partij.

LunLundi
10:0021:00
MarMardi
10:0021:00
MerMercredi
10:0021:00
JeuJeudi
10:0021:00
VenVendredi
10:0021:00
SamSamedi
10:0021:00
DimDimanche
Fermé