Suriya Ayurveda

Lodewijk de Meesterstraat 110, 9100 Sint-Niklaas
4,8
7 reviews
Lodewijk de Meesterstraat 110, 9100 Sint-Niklaas

Browse services

All
Face
Massage

Venue reviews

4,8
7 reviews
Ambience
Cleanliness
Staff

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Deze man doet zijn vak met passie. Hij is respectvol en meteen na de eerste behandeling voel je al resultaat. Het effect van de massage voel nog de hele dag lang. Top!
Na meerdere ayurvedische massages, altijd met een tevreden gevoel naar huis gegaan. Het is altijd een plezier om te komen en met een gezonde geest en ontspannen lichaam naar huis te gaan.
Na een bezoek aan Jaspal voel ik me herboren! Het lijkt alsof je even van de wereld weg bent. Zaaalig!!
De ayurvedische massage was een superfijne ervaring. Ik kom elke maand voor mijn behandeling en kan het niet meer missen. Elke maand kijk ik uit naar mijn behandeling. Ik voel me heel ontspannen en terug opgeladen. Het is een echte aanrader. Hartelijk bedankt Jaspal.
De ayurvedische massage was een helende ervaring. De behandeling werd gedaan met heel veel respect, zorg en aandacht. De sfeer was heel sereen en aangenaam. Het contact heel leerzaam en diepgaand. Het is een echte aanrader. Ik voelde me als herboren. Ik kom zeker terug.
Show more reviews...

Meet the team

Jas

Services

Face
Massage
Counselling & Holistic

About

Suriya Ayurveda
Lodewijk de Meesterstraat 110
9100 Sint-Niklaas

In Sint-niklaas, op loopafstand van het station, zit het massagesalon Suriya Ayurveda. Eigenaar Jaspal is van mening dat het drukke leven dat iedereen leidt, je sneller uit balans haalt dan je zelf misschien denkt. Je lichaam en ziel raken uit balans door het gemis van aandacht en dit brengt fysieke en emotionele spanning. Jaspal wilt je graag helpen om deze balans weer terug te vinden. Aan de hand van Ayurvedische consultaties, massages en specifieke behandelingen helpt hij je bij het terugvinden van evenwicht in je leven. Ook als je alleen even wilt ontspannen met een hoofd- of gezichtsmassage kan je terecht bij Suriya Ayurveda.

Let op: het is niet mogelijk om te boeken via Treatwell als je in het bezit bent van een bon van een derde partij.

MonMonday
10:0021:00
TueTuesday
10:0021:00
WedWednesday
10:0021:00
ThuThursday
10:0021:00
FriFriday
10:0021:00
SatSaturday
10:0021:00
SunSunday
Closed

Massage & Therapy Centres nearby