Somapodia

Vaderlandstraat 140, 9000 Gent
4,7
15 reviews
Vaderlandstraat 140, 9000 Gent

Reviews

4,7
15 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Caroline is een hele lieve dame. De gezichtsmassage was super! Ga zeker nog eens terug.
Anne
3 dagen geleden
Ik heb een aangename voetreflexmassage gehad en heb het effect meteen gevoeld (vooral in mijn darmen en ik voelde me ook heel slaperig. ik ben vroeg naar bed gegaan en heel uitgerust wakker geworden)
LEYLA
18 dagen geleden
Een absoluut zalige ervaring! Bij Somapodia kom je in een fraaie omgeving terecht bij een gastvrouw die rust en elegantie uitstraalt. Op trefzekere wijze begeleidt ze jou doorheen een unieke ervaring. Voor mij was elk bezoek telkens weer heel ontspannend en deugddoend. Je krijgt een heel veilig en aangenaam gevoel waarbij elke vezel van voet of gelaat op deskundige wijze beroerd wordt. Ik vind Somapodia echt meer dan de moeite waard en een degelijke garantie op een heilzame behandeling voor al wie zorgen en stress wil te lijf gaan!
Katrien Bruyneel
één maand geleden
Heerlijk en ontspannen Japanse gelaatsmassage. Ik kwam buiten met nieuwe energie. Somapodia is erg professioneel en sterke prijs kwaliteit ! Aanrader ik kom hier zeker terug
Anoniem
2 maanden geleden
Anoniem
3 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Somapodia
Vaderlandstraat 140
9000 Gent

Bij Somapodia kan je terecht voor een massage gebaseerd op drukpunten. Eigenares Caroline heeft zich verdiept in voetreflexologie nadat zij zelf de positieve ervaringen ervan heeft ervaren. Zij helpt jou graag bij het verminderen van klachten en stress met een reflexmassage. Daarnaast kan je hier tevens terecht voor een Japanse gelaatsmassage, waarbij eveneens gebruik wordt gemaakt van het behandelen van drukpunten en meridianen. Handig om te weten: er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

Let op: in het salon kan niet met bancontact worden betaald.

Maandag
17:0021:00
Dinsdag
17:0021:00
Woensdag
14:0021:00
Donderdag
17:0021:00
Vrijdag
17:0019:00
Zaterdag
10:0015:00
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt