Manacor

4,7
321 reviews
Kon. Elisabethlaan 82, Gent, 9000
Vandaag open: 09:45 - 18:30

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

4,7
321 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Heel tevreden
Heel vriendelijk ontvangst door een zeer vriendelijke dame. Ik laat al jaren mijn bikinilijn waxen en het waxen verliep hier iets anders dan ik gewoon ben. Het gebeurde in kleine korte stukjes met wax die vaak niet goed meekwam waardoor er verschillende keren getrokken moest worden. Niet zo’n aangename en vlotte ervaring. Het eind resultaat is wel goed.
Zeer goed
Zeer aangename 1 ste keer. Goeie sfeer, gezellige omgeving. Ik had een kennismakingsgezichtsverzorging geboekt. Een min puntje vond ik dat mijn zwarte puntjes niet aangepakt werden maar dat zal ik bij een volgend bezoek duidelijk maken want ik ga zeker terug.
Veerle laat een vrouw ME time nemen van bij het eerste moment. Ze verwent, laat je plaats nemen in een verwarmde ligstoel, legt tevens een warm deken over je heen. Laat je een persoonlijke wil geven, wat je wil, verwacht, zonder druk uit te voeren. Maakt het je zeer comfortabel! De behandeling wordt enorm goed uitgevoerd, met kracht en zachtheid. Je krijgt de ruimte jezelf te zijn. Veerle houdt rekening met de noden die een vrouw op dat moment nodig heeft. Een ongewone zalige ervaring!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Manacor
4.8
169 reviews

Behandelingen

Nagels
Massage
Lichaam
Gezicht
Ontharen

Wat onze klanten zeggen over Manacor

Vriendelijk10
Zorgzaam9
Vakkundig8
Professioneel6

Over

Manacor
Kon. Elisabethlaan 82
9000 Gent

Vlak bij het Sint-Pietersstation en het Citadel Park, te midden van een leuke winkelstraat in het centrum van Gent, vind je Manacor. Dit is een parfumerie die zowel producten verkoopt als diverse verzorgingen geeft zoals gelaatsverzorgingen, massages, manicures of visagie. Manacor bestaat al sinds de vorige eeuw en heeft onlangs een winkelvernieuwing ondergaan. Het team ontvangt je graag in het salongedeelte voor een heerlijke pampering van top tot teen.
Handig om te weten: het salon is rolstoeltoegankelijk.

MaMaandag
09:4518:30
DiDinsdag
09:4520:00
WoWoensdag
09:4520:00
DoDonderdag
09:4518:30
VrVrijdag
09:4518:30
ZaZaterdag
09:4518:30
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2019

Schoonheidssalons in de buurt