Somapodia

Vaderlandstraat 140, 9000 Gent
4,7
13 avis
Vaderlandstraat 140, 9000 Gent

Avis sur le salon

4,7
13 avis
Ambiance
Propreté
Staff
Qualité-prix

Filtrer par type de service

Filtrer par commentaires

Service
Tous les services

Filtrer par note

Note
Filtrer par note
Een absoluut zalige ervaring! Bij Somapodia kom je in een fraaie omgeving terecht bij een gastvrouw die rust en elegantie uitstraalt. Op trefzekere wijze begeleidt ze jou doorheen een unieke ervaring. Voor mij was elk bezoek telkens weer heel ontspannend en deugddoend. Je krijgt een heel veilig en aangenaam gevoel waarbij elke vezel van voet of gelaat op deskundige wijze beroerd wordt. Ik vind Somapodia echt meer dan de moeite waard en een degelijke garantie op een heilzame behandeling voor al wie zorgen en stress wil te lijf gaan!
Katrien Bruyneel
il y a 7 jours
Heerlijk en ontspannen Japanse gelaatsmassage. Ik kwam buiten met nieuwe energie. Somapodia is erg professioneel en sterke prijs kwaliteit ! Aanrader ik kom hier zeker terug
Anonyme
il y a un mois
Anonyme
il y a 2 mois
Zéér goed ontvangen door Caroline. Stelt je op het gemak en weet als geen ander de stress weg te nemen door een uitmuntende gelaatsmassage te geven. Ik kom zeker terug!
Mathias
il y a 2 mois
Anonyme
il y a 2 mois
Voir plus de commentaires...

À propos

Somapodia
Vaderlandstraat 140
9000 Gent

Bij Somapodia kan je terecht voor een massage gebaseerd op drukpunten. Eigenares Caroline heeft zich verdiept in voetreflexologie nadat zij zelf de positieve ervaringen ervan heeft ervaren. Zij helpt jou graag bij het verminderen van klachten en stress met een reflexmassage. Daarnaast kan je hier tevens terecht voor een Japanse gelaatsmassage, waarbij eveneens gebruik wordt gemaakt van het behandelen van drukpunten en meridianen. Handig om te weten: er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

Let op: in het salon kan niet met bancontact worden betaald.

Lundi
Fermé
Mardi
17:0021:00
Mercredi
14:0018:00
Jeudi
17:0021:00
Vendredi
17:0019:00
Samedi
10:0015:00
Dimanche
Fermé

Salons de massage dans les environs