Nailicious Reviews

Graffendonk 58, 2980 Zoersel

Check beschikbaarheid en boek online

De reviews zijn geschreven door klanten na hun bezoek.

4,3
10 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Ik word elke keer vriendelijk ontvangen, er wordt me drinken aangeboden. Er wordt gezellig gebabbeld. De nagels worden stap voor stap behandeld, ze weet wat en hoe ze het moet aanpakken. Ik ben zeer te vreden met de kwaliteiten van haar nagellakken. Ook tof dat ze op het einde van de behandeling, de handen eventjes inmasseert met hand crème.
Kate zet hele mooie nageltjes tegen democratische prijzen. Ze is zeer begaan met het eindresultaat, zorgt ervoor dat haar klanten tevreden zijn en doet er alles aan duurzame gelnagels die 4 weken blijven zitten te garanderen. Kate gaat dus zeer nauwkeurig te werk! Ook het assortiment kleuren en nailart zijn uitgebreid. Nailicious is een absolute aanrader!
Dik in orde!
Prijs/kwaliteit is dik inorde. Er kroop wat meer werk in men nagels dan verwacht en ze deed dat met een glimlach! Wanneer ik maar niet kon kiezen heeft ze me enorm geholpen waardoor ik nu super content ben van men nageltjes!
Gezellig salon. Zeer vriendelijk! Ruime keuze nailart! Mooi resultaat! Producten van goede kwaliteit! Nagelstyliste met diploma.
1
2