Nailicious Reviews

Graffendonk 58, 2980 Zoersel

Check availability and book online

Reviews are written by customers after their visit.

4,6
11 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Ze is heel vriendelijk, en ze kent haar vak duidelijk goed. Ze neemt ook echt de tijd voor jou. En ze heeft veel keuze in kleurtjes (ook van de glittertjes waar ik wel van houd :) )
Ik word elke keer vriendelijk ontvangen, er wordt me drinken aangeboden. Er wordt gezellig gebabbeld. De nagels worden stap voor stap behandeld, ze weet wat en hoe ze het moet aanpakken. Ik ben zeer te vreden met de kwaliteiten van haar nagellakken. Ook tof dat ze op het einde van de behandeling, de handen eventjes inmasseert met hand crème.
Kate zet hele mooie nageltjes tegen democratische prijzen. Ze is zeer begaan met het eindresultaat, zorgt ervoor dat haar klanten tevreden zijn en doet er alles aan duurzame gelnagels die 4 weken blijven zitten te garanderen. Kate gaat dus zeer nauwkeurig te werk! Ook het assortiment kleuren en nailart zijn uitgebreid. Nailicious is een absolute aanrader!
Dik in orde!
Prijs/kwaliteit is dik inorde. Er kroop wat meer werk in men nagels dan verwacht en ze deed dat met een glimlach! Wanneer ik maar niet kon kiezen heeft ze me enorm geholpen waardoor ik nu super content ben van men nageltjes!