Nailicious

Graffendonk 58, 2980 Zoersel
4,9
8 reviews
Graffendonk 58, 2980 Zoersel

Alle behandelingen

Reviews

4,9
8 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Het was een zeer aangename behandeling bij Kate. De 2 uurtjes dat mijn nagels en handen verwend werden vlogen voorbij. Ik heb alvast een nieuwe afspraak gemaakt. Top!
Priscilla
5 maanden geleden
Kate werkt zeer verzorgd! Telkens zeer mooie nageltjes! Bovendien komt ze ook aan huis, dus da’s nog eens zo handig!!
één jaar geleden
Ze is heel vriendelijk, en ze kent haar vak duidelijk goed. Ze neemt ook echt de tijd voor jou. En ze heeft veel keuze in kleurtjes (ook van de glittertjes waar ik wel van houd :) )
Kim
één jaar geleden
Ik word elke keer vriendelijk ontvangen, er wordt me drinken aangeboden. Er wordt gezellig gebabbeld. De nagels worden stap voor stap behandeld, ze weet wat en hoe ze het moet aanpakken. Ik ben zeer te vreden met de kwaliteiten van haar nagellakken. Ook tof dat ze op het einde van de behandeling, de handen eventjes inmasseert met hand crème.
één jaar geleden
Kate zet hele mooie nageltjes tegen democratische prijzen. Ze is zeer begaan met het eindresultaat, zorgt ervoor dat haar klanten tevreden zijn en doet er alles aan duurzame gelnagels die 4 weken blijven zitten te garanderen. Kate gaat dus zeer nauwkeurig te werk! Ook het assortiment kleuren en nailart zijn uitgebreid. Nailicious is een absolute aanrader!
één jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Nailicious
Graffendonk 58
2980 Zoersel

Aan de Graffendonk te Zoersel vind je Nailicious. Ben je toe aan mooiere nagels voor een lange tijd? Bij Nailicious word je voorzien van gelnagels en een manicure. Eigenares Kate zorgt bij je binnenkomst voor een drankje. Bij elke gelnagelbehandeling zit een mini-manicure met handmassage inbegrepen. Laat je handen dus eens lekker in de watten leggen. “Je nagels zijn je visitekaartje”, zoals ze zeggen. Ben je een nagelbijter? Niet gevreesd, Kate zorgt weer voor mooie handen en nagels. Door regelmatige bijscholing is ze ook altijd op de hoogte van nieuwe technieken en trends.

MaMaandag
19:3022:00
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
19:3022:00
DoDonderdag
19:3022:00
VrVrijdag
19:3022:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Nagelstudio's in de buurt