Nailicious

Graffendonk 58, 2980 Zoersel
4,5
9 reviews
Graffendonk 58, 2980 Zoersel
Last-minute

Alle behandelingen

Reviews

4,5
9 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Gelnagels goed gezet.
Het was een zeer aangename behandeling bij Kate. De 2 uurtjes dat mijn nagels en handen verwend werden vlogen voorbij. Ik heb alvast een nieuwe afspraak gemaakt. Top!
Kate werkt zeer verzorgd! Telkens zeer mooie nageltjes! Bovendien komt ze ook aan huis, dus da’s nog eens zo handig!!
Ze is heel vriendelijk, en ze kent haar vak duidelijk goed. Ze neemt ook echt de tijd voor jou. En ze heeft veel keuze in kleurtjes (ook van de glittertjes waar ik wel van houd :) )
Ik word elke keer vriendelijk ontvangen, er wordt me drinken aangeboden. Er wordt gezellig gebabbeld. De nagels worden stap voor stap behandeld, ze weet wat en hoe ze het moet aanpakken. Ik ben zeer te vreden met de kwaliteiten van haar nagellakken. Ook tof dat ze op het einde van de behandeling, de handen eventjes inmasseert met hand crème.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

K
Kate

Behandelingen

Nagels

Over

Nailicious
Graffendonk 58
2980 Zoersel

Aan de Graffendonk te Zoersel vind je Nailicious. Ben je toe aan mooiere nagels voor een lange tijd? Bij Nailicious word je voorzien van gelnagels en een manicure. Eigenares Kate zorgt bij je binnenkomst voor een drankje. Bij elke gelnagelbehandeling zit een mini-manicure met handmassage inbegrepen. Laat je handen dus eens lekker in de watten leggen. “Je nagels zijn je visitekaartje”, zoals ze zeggen. Ben je een nagelbijter? Niet gevreesd, Kate zorgt weer voor mooie handen en nagels. Door regelmatige bijscholing is ze ook altijd op de hoogte van nieuwe technieken en trends.

MaMaandag
19:3022:00
DiDinsdag
19:3022:00
WoWoensdag
19:3022:00
DoDonderdag
19:3022:00
VrVrijdag
19:3022:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Nagelstudio's in de buurt