MYTH

Steenstraat 2, Merelbeke, Gent, 9820

Sorry, MYTH is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Yves Rocher Gent Grootkanonplein

675 reviews
Grootkanonplein 1, 9000 Gent

N-Joy Asian Massage

1246 reviews
Koningstraat 19, 9000 Gent

Yin Yang Massage

329 reviews
Burgstraat 55, 9000 Gent

Populaire behandelingen

Alle behandelingen

Reviews

4,8
15 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Voor een diepgaande en bevrijdende behandeling raad ik je een sessie aan bij Myth. Danie zijn werk is heel professioneel en hij is oprecht en liefdevol. Hij zorgt in een veilige, geborgen sfeer dat alle blokkades los gemaakt worden en dat je energie weer kan stromen.
Danie weet als geen ander de pijnlijke knooppunten in je lichaam te ontdekken en via de-armouring behandeling op een uiterst professionele manier volledig weg te werken. Normaal ben ik een echt stress-konijn, maar na een behandeling ben ik enkele maanden volledig 'stressless'. De behandeling kan heftig zijn, maar gebeurt volledig volgens het boekje zoals het hoort bij Danie, een gedreven aangenaam persoon die leeft voor z'n vak en waarbij je je direct volledig op je gemak voelt. Bedankt Danie !
Great
Recent  een zalige Alchemy of Touch behandeling  gehad van Danie  en ook al verschillende behandelingen van Body De-armouring gekregen.  Bij Danie ben je in goede handen. Na onze eerste kennismaking had ik al meteen het gevoel van vertrouwen en geborgenheid. Danie straalt zo een rust en sereniteit uit dat je met volle vertrouwen je kan overgeven aan zijn zachtaardige en liefdevolle handen om samen met hem de pijnen te omarmen en deze met je ademhaling uit te ademen en los te laten. Een aanrader.
wat goed is is goed
Toon meer reviews...

Over

MYTH
Steenstraat 2
9820 Merelbeke, Gent

Bij MYTH in Merelbeke kun je in een fijne behandelruimte terecht voor zowel bindweefsel- als ontspannende massages. Eigenaar Danie voelt goed aan waar de spanning zich in jouw lichaam heeft opgeslagen en zodoende kan hij een diepe ontspanning realiseren.

De behandelingen zullen volledig worden aangepast aan jouw wensen, klantvriendelijkheid staat hier namelijk hoog in het vaandel. Alle behandelingen hebben één ding gemeen: onverdeelde aandacht voor jezelf.

MaMaandag
10:0020:30
DiDinsdag
10:0020:30
WoWoensdag
10:0020:30
DoDonderdag
10:0020:30
VrVrijdag
10:0020:30
ZaZaterdag
10:0014:00
ZoZondag
Gesloten