MYTH

Steenstraat 2, 9820 Merelbeke, Gent
5,0
5 reviews
Steenstraat 2, 9820 Merelbeke, Gent

Alle behandelingen

Reviews

5,0
5 reviews
Ambiance
Hygiëne

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Ik had sinds een paar maanden last van stijve spieren in de ochtend; vooral mijn nek, schouders en rug. Nu ben ik namelijk een beetje een angsthaas op vlak van pijn en spanningen in mijn lichaam waardoor ik mij wat zorgen begon te maken. Daarom dacht ik: tijd voor een de-armouring! Toen ik voor de eerste keer bij Danie kwam voelde ik mij direct op mijn gemak. Een heel aangename man met een vredige uitstraling en een luisterend oor. Hij legde alles tot in de puntjes uit hoe hij tewerk zou gaan. D
Na mijn bevalling had ik last van een slechte bloedsomloop richting mijn benen, pijn in de lage onderrug en spijsverteringsproblemen. Dankzij Danie's behandeling is mijn onderrugpijn weg, is er terug beter gevoel in mijn benen en werkt mijn spijsverteringsstelsel weer beter. Ik sta ook terug meer ontspannen in het leven. Bodydearmoring werkt voor mij op niveau's dat zowel lichaam als geest heel erg positief en ook blijvend beïnvloed worden.
Onlangs ging ik langs bij Danie voor een Alchemy of Touch massage, een techniek waar ik nog nooit eerder van gehoord had en heel benieuwd naar was. De ruimte waar de massage door ging voelde onmiddellijk heel vertrouwd en goed aan ondanks dat ik nog nooit in deze ruimte was gestapt. Danie leidt de massage mooi in en bevraagd ook of er bepaalde plaatsen zijn waar je persoonlijk liever hebt waar de focus op gelegd wordt. Danie nam de tijd om over heel het lichaam deel per deel de plekken te zoeken
Ik ging langs bij Danie voor een Alchemy of Touchbehandeling. Dit is een intense behandeling waarbij versteven knooppunten in de spieren, waar zich fysieke, energetische en emotionele blokkades bevinden, opnieuw worden losgemaakt. Al gauw werd het duidelijk dat er zich wel verschillende knopen in mijn spieren bevonden. Wat me het meeste bijblijft, is dat ik een bepaald knooppunt op mijn rug, dat in het verleden al verschillende malen werd behandeld, als het ware opensprong en oploste. Aanrader!
Van Danie een zalige Alchemy of touch behandeling gekregen. Het was de ideale setting met een rustgevend muziekje en geuren die je doen wegdromen Je kunt niet anders dan je helemaal overgeven. Je voelt echt dat hij precies weet wat hij doet en als er een blokkade is gaat hij daar wat meer aandacht aan besteden zodat je je na de behandeling weer helemaal soepel en lekker in je vel voelt. With Danie you are in good hands ;)

Ontmoet het team

D
Danie

Behandelingen

Massage

Voorzieningen

Internet
Gratis wifi
Toegankelijkheid
Rolstoeltoegangelijk
Betalingsmogelijkheden
Contant geaccepteerd
Pin geaccepteerd
Locatie
Gratis parkeermogelijkeid
Eten & Drinken
Gratis alcoholische dranken
Talen
Engels
Nederlands

Over

MYTH
Steenstraat 2
9820 Merelbeke, Gent

Bij MYTH in Merelbeke kun je in een fijne behandelruimte terecht voor zowel bindweefsel- als ontspannende massages. Eigenaar Danie voelt goed aan waar de spanning zich in jouw lichaam heeft opgeslagen en zodoende kan hij een diepe ontspanning realiseren.

De behandelingen zullen volledig worden aangepast aan jouw wensen, klantvriendelijkheid staat hier namelijk hoog in het vaandel. Alle behandelingen hebben één ding gemeen: onverdeelde aandacht voor jezelf.

MaMaandag
10:0020:30
DiDinsdag
10:0020:30
WoWoensdag
10:0020:30
DoDonderdag
10:0020:30
VrVrijdag
10:0020:30
ZaZaterdag
10:0014:00
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt